Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 16
matusa77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc Salutari burtici V-am tot citit zilele astea, dar nu am gasit puterea de a scrie ceva. Eu am o stare extrem de rea, oricat as incerca sa ma calmez si sa fiu optimista. Nu mai gasesc o cale de intelegere cu al meu barbat. Am devenit 2 straini; bebele asta a cascat o prapastie intre noi. Si dupa toate eforturile de a avea o casa impreuna si un camin pentru bebelina, acum ma vad pusa in pozitia de a renunta la tot. Va pup si va citesc Aveti grija de voi 32+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! Inca cel putin 6 saptamani! Dar nu mai mult de 8 ! |
Adraiana gandeste-te la bebelina si la tine, poate si sotul tau revine la sentimente mai bune. Sunt barbati care nu sunt pregatiti sa fie parinti, unii devin usor depresivi- barbati vesnic copii
Mie imi vine sa-i strang de gat
saptamana 30
Ducu
bumblebee spune:
O fi tinand 48 de ore, dar depinde si ce dilatatie ai, adica, durata si intensitatea contractiilor... Hai sa nu ne gandim la dureri mari timp de 48 de ore, va promit eu ca cel mult 2 ore o sa fie mai grele... Sper sa nu ma injurati mai incolo
, dar chiar nu vreau sa plecam pe astfel de premize...
Alina
29+ cu 
gargarita
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui tina_80 Fetelor, i-am dat un mesaj lui Ramo. Astept raspuns! tina 30+ cu ![]() AMR 9+ si vine ![]() |
multumim

Bulina
33 fix cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui angharad Salutare delfinariu, N-am mai intrat pe forum de la capitolul 60, inainte de sarbatorile pascale. Am tot fost pe drumuri si acces la internet nu am avut. In prima faza am stat la ai mei, in Botosani, pentru o saptamana, apoi la Iasi de sarbatori, ca dupa, s-o luam iar la drum prin lumea larga. Am stat o luna si un pic in Paris (unde tati a fost trimis in delegatie) si acum sunt in Tara Galilor, la o familie unde am petrecut 2 ani, cand eram mai tanara, ca au-pair. Am ramas foarte buni prieteni si fiind mai aproape sa-i vizitez din Paris, iata-ma-s la ei in vacanta pt 2 saptamani. La sfarsit de mai se cam termina si calatoriile mele (nu ma mai primeste nici o companie de zbor la bordul avioanelor lor). Noi suntem in forma maxima la cele 29+ de saptamani. Am reusit sa intarc pitzigoiul chiar dupa Paste (nu mai mergea defel, eram aproape de o cadere nervoasa din cauza nesomnului si al stresului). Acum copilul meu doarme noaptea intreaga cum trebuia s-o faca de multisor. Oricum, tot ma trezesc, din motive de gravidie. Stau si citesc cate o ora pana ma reapuca somnul dar nu ma simt obosita. In week-end am fost in Londra cu tati, ca a avut week-end prelungit, si ne-am plimbat o zi intreaga. El era terminat de oboseala, eu inca mai aveam energie. Seara insa am adormit cu picioarele pe pereti, ca nu le mai simteam de la atata mers. Hainute noi nu cumparam, avem multime de la Ioana. Ne vom lua insa un carucior dublu, de la Jane, cu loc pentru bebe si pt pitzigoi. Sunt foarte populare in Paris unde mare parte din familii au cate 3 copii, cu varste apropiate, si pt al treilea exista o rampa pe care o anexezi la carucior si pe care sta cand oboseste. Aia o cumparam peste vreo doi ani, speram noi. Cam astea fiind spuse, deocamdata, ma apuc de citit cate ceva din urma. Nu ca as spera sa recuperez cele 40 de capitole, doar sa ma asigur ca toata lumea e bine in asteptarea intalnirii cu cei mai doriti delfinasi. Sa aveti o seara minunata! 21+ si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009) |
Neata!
Ce bine ca ne-ai mai scris. Chiar ma intrebam ce faci, am tot avut discutii despre intarcare la grupa Elisei si ma intrebam daca ai reusit.
Cand spui rampa, te referi la www.reflex.no/Utstyr/Katalog/tabid/76/ProdID/5490/RtnTab/76/PageIndex/1/CatID/1639/language/en-US/Default.aspx" target="_blank">asa ceva, nu? Eu o astept de la o prietena, sa vedem daca vrea Elisa sa stea pe ea sau nu. Am renuntat la ideea de carut dublu pentru ca e mai greu de manevrat si oricum am un carut in stare buna, nu l-as vinde pe acesta.
Ai grija de tine, chiar am vazut cateva mamici cu carje/cadru zilele trecute, si ele tot cu burtica precum noi si un bb in carut. Eu una chiar n-am constientizat ce efort mare poate fi pentru scheletul uman, doua sarcini una dupa alta.
Carmen, bravos, ai mai fost o saptamana cuminte!
Adriana, va doresc sa va regasiti echilibrul. Schimbarile importante aduc cu ele mult stres si multe discutii. Important este sa nu luati decizii la nervi, da?
Elena, cum este acasa in concediu? Sa nu exagerezi cu munca.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+
Iulia Alexandra
coteasca spune:
Carmen, d c vrei cu epidurala??? E foarte riscant, eu ma rog la DD sa nasc fara epidurala si natural, e cel mai bine si cel mai sanatos. Nu exista riscul unor complicatii. Totusi iti baga anestezic in tine si totodata ajunge si la bebelusa si o poate face mai lenesa cand va trebui sa iasa. Macar e bine ca nu va baga una doua la cezariana asa cum se procedeaza pe la noi. Nici eu nu sunt adepta cezarianei, abia ast sa ajung sapt viit la medic sa vad daca mai are cordonul in jurul gatului. Eu sper sa nu-l mai aiba, pt ca el s-a tot miscat in per asta si sper sa nasc si eu normal.
Adriana, imi pare rau ca treci prin astfel de momente, fii optimista, gandeste pozitiv si ai sa vezi ca o a fie bine
.
33+ 
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui tina_80 Fetelor, am si eu o intrebare...Cine a apucat sa rasfoiasca in mail acele carti despre cresterea copilului. Eu ma gandeam sa cumpar una din carrefour "mama si copilul" de sotii caprariu si parca mai e una dar nu mai stiu cine a scris-o...dar am spus sa va intreb mai intai pe voi. Oare acelea din mail sa fie aceleasi ca cele din carrefour, sa fie scanate?! Ma duc in mail sa vad ce gasesc dar astept si raspunsurile voastre. ![]() tina 30+ cu ![]() AMR 9+ si vine bebe! :) |
Tina, mie si multor fete de la odiseea Alesiei ne-a fost mult mult mai de folos cartea dr.Spock, caut-o pe net daca n-ai timp de umblat prin librarii s-o comanzi, e mult mai complexa, mai stufoasa si chiar acopera toate nevoile, gen alaptat, regurgitat, ingrijit, spalat, olita, plans, colici, etc, cu sfaturi de bun simt si mereu valabile.
Cartea sotilor o am si eu dar nu m-a dat pe spate, ce era pe acolo ziceau si fetele pe forum, oricum Dr.Spock acopera tot ce e si la soti.
Tin minte cand aveam caderi nervoase ca nu mnanca, ca nu lua in greutate, etc, si plangeam de mama focului, Spock m-a scos din "rahat"
Si a avut dreptate, Alesia e slabuta si acum dar f sanatoasa si nu-si mai face nimeni griji
E ditamai ceaslovul si mai scumputa, era 50 ron la Alesia, dar face!
Shery
30
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
racusor2010 spune:
fetelor bine ca mi-ati deschis ochii
stateam cu cartea dr spock in casa si nu am deschis-o macar o data ![]()
Bulina
33 fix cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ooana spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 oana, 48 ore??? ![]() ![]() ![]() pai cred ca lesin de 10 ori in timpul asta Bulina 33 fix cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
pai banuiesc ca 48 ore de la prima contractie

...si toate cele mamicile cu care am vorbit eu pana acum mi-au zis ca respiratiile te ajuta foarte mult in travaliu...asta daca ti le mai amintesti atunci
Oana
32+ AMR 7- Matei
paula_m spune:
Buna dimineata!!!
Am fost la medicul de familie si voia sa-mi dea un vaccin ATPA ( antitetanos), dar mie nu mi-a zis nimic ginecologul si nici pe voi nu v-am auzit vb de asa ceva...si i-am zis ca mai intai imi intreb ginecologul...Voi stiti ceva de vaccinul asta? Mi-a zis ca se face pana in sapt 32.
Adriana, stai linistita , ca se vor rezolva toate cand o sa aveti copilul in brate
Oana, 48 de ore???? Asa ne incurajezi tu pe noi?![]()
Coteasca, ca eu am intrebat un neonatolog si a zis ca nu exista nici un risc pt bebe la epidurala...si am tot intrebat si ginecologi, si am primit acelasi raspuns, dar o sa mai intreb...
Paula, 30+ cu
, Raul Codin
AMR 9 saptamani

AMR 9+ si vine