Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 17
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita Azi am fost plecati la peste ,va pun cateva POZE. si mai pun cateva si la contul comun,cu burta. 26+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
Mama ce gradina plina de flori ai! Frate, unde-i clima cresc toate mari si frumoase! Tu ne-ai aratat doar o alee, si ce frumoasa e!
Shery
30
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 Carmen numai la pat iubita, ca sa nu apara contractiile si durerile de burtica...oricum, eu cred ca dupa ce stam la pat in momentul in care te ridici organismul nu mai stie sa faca fata si de asta apar durerile...ca eu acum 2 saptamani faceam pilates si acum abia merg pana la baie, mi se intareste burtica numa cat ma ridic...si bebe la fel apasa pe col,ca e maricel si jos...deci sa inteleg ca nu te mai duci marti la restaurant, la intalnirea de afaceri? Bulina 32+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Corect! De doua zile sunt musca la pat si incep sa simt cum mi se atrofiaza muschii, pe maine ma astept la febra musculara data de nemiscare, soldurile ma dor de mor, iar cand ma ridic in picioare simt cum mi se rup fasii toate si cad!
E de la statul la orizontala, se obisnuieste cred si sangele altfel sa circule, si cand ridicam mastodontul la verticala i se face rau
Shery
30
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
anca_vlad spune:
48 ore dar nu e fff intens de la inceput!
ultimile ore sunt mai grele!
haideti ca mai avem putin!!!!!!!!!!!!
si ne vine randul incet incet!

Anca +27s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
ooana spune:
| citat din mesajul lui paula_m Oana, 48 de ore???? Asa ne incurajezi tu pe noi? Paula, 30+ cu , Raul Codin AMR 9 saptamani![]() ![]() |
mi s-a spus ca e NORMAL acest travaliu...
...eu va incurajez sa nasteti in 2 ore de prima contractie
de fapt eu din fire sunt optimista...si nu stiu de ce, dar deocamdata cand ma gandesc la nastere am o senzatie de calm fara nici un stres
Oana
32+ AMR 7- Matei
CarmenAlbu spune:
Coteasca stiu ca incetineste cu pana la 50% tocmai cum ai expus tu, acum eu la testul de durere nu am simtit nimic la intensitate 30% din 100%, motiv pentru care am luat in calcul si varianta propusa de medic, sa mergem natural daca ma dilat repede, dar nu am cunostinta de toleranta mea la 100%, si pentru ca am aritmie, am ales sa facem cum este cel mai bine pentru amandoua, acum pana acolo vedem cum va fi poate pot tolera si nu e cazul, dar un travaliu lung cu toleranta slaba nu, eu spun totul acum in teorie ca doar la nastere stiu ce va fi, pana acum asta e viziunea mea, sunt pregatita pentru ambele variante, singura mea teama e suferinta fetala!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 
ooana spune:
| citat din mesajul lui paula_m Coteasca, ca eu am intrebat un neonatolog si a zis ca nu exista nici un risc pt bebe la epidurala...si am tot intrebat si ginecologi, si am primit acelasi raspuns, dar o sa mai intreb... Paula, 30+ cu , Raul Codin AMR 9 saptamani![]() ![]() |
si eu am intrebat doi medici si un neonatolog...epidurala nu implica nici un risc...eventual poate lungi travaliul
cand am sa semnez contractul cu maternitate voi mai avea o discutie cu neonatologul si anestezistul si am sa mai intreb inca o data...
Oana
32+ AMR 7- Matei
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Oare de ce aici nu se da nimic , niciun fel de tratament pt acasa... of , nici nu stiu cum e mai bine!!! Carla cum o mai fi?? Dar Otilia cu ziua libera a luat o saptamana intraga de chiul!!! Eu cu diazepanul am preconceptii, poate nefondate, nu cred ca e totusi bine sa controlam inima asa, cu med,(sus-jos) Anca stiu ca esti un caz aparte datorita dificultatii cu care duci sarcina la termen, dar tot imi e asa oarecum, am pe cineva in familie cu cardiopatie ischemica dureroasa, si controleaza cu diazepam incompozitie cu alte medicamente, dar trebuie sa controleze permanent ca nu e un tratament deja ci ajutant, nu mai e ca il iei si te lasa, trebuie sa il ia cum luam noi vitamine! Dar cum nici medic nu sunt , zic si eu , ca vad ca avem problemute din ce in ce mai multe!! Bine ca ne incepe AMR-ul, mai trebuie sa o asteptam si pe Maurice sa ajunga aproape si rasuflam!! ![]() Laurica mie nu mi-e frica de nastere, si in cateva zile am AMR!! ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 29+ cu ![]() |
Ma faci sa rosesc
Am scris ieri ca am luat masina. Pai s-a dus ziua mea cu actele masinii, mers la banca. Acusica trebuie sa sun la service sa intreb de pret intr-un loc dupa care sa ma hotarasc unde sa o ducem ca trebuie sa schimbam ceva la frane sa fie in stare perfecta.
Azi merg si eu la moasa, dar e slabuta activitatea, controleaza urina, batai de inima, tensiunea mea si gata.
Eu nu cred, chiar sunt convinsa ca fetele din Romania primesc prea multe medicamente. Spun in cunostinta de cauza ca la prima sarcina am luat ce am primit si mi-am dat rinichii peste cap.
Prea se fac grafice si estimari cu colul de parca ar sti cineva sigur cand se va deschide un col de 4 cm sau unul de 2 cm.
Iar cu pastilele de inima nu este de gluma, mai ales cu ginipralul.
No-spa sunt destul de inofensive, merg si la durere de cap, am si eu in geanta ca la mine au efect placebo
Progesteronul in trimestrul 3 nu e deloc bun pentru bine naste natural. Nu lasa estrogenul sa creasca, de fapt sa fie hormonul dominant si atunci se intarzie declansarea nasterii. De asemenea il banuiesc si pentru colul meu cu margine tare desi eram dilatata 10 cm dar cel mai nasol cred ca din cauza excesului de progesteron placenta mea a fost foarte bine lipita de uter si la cezariana am dat intr-o hemoragie de mi-au facut 2 transfuzii.
Eu nu sunt doctor, va povestesc ce mi s-a spus si mie. Insa voi puteti sa discutati cu doctorii vostri despre luatul lui in trimestrul 3.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+
Iulia Alexandra
racusor2010 spune:
paula, eu nu am auzit de antitetanos la gravide pana acum 

Bulina
33 fix cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
crispro spune:
Paula, io am auzit ca vaccinul asta il recomanda medicii old-fashioned, ca se facea pe vremuri daca nasteai in conditii improprii - dar asta mai degraba pentru a preveni infectii in cazul unei nasteri mai putin curate (stiu ca pe vremuri se facea celor ce nasteau doar cu moase, ca nu aveau obiecte sanitare sterile). chiar nu cred ca e cazul...
Cristina
31+ cu 
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui anca_vlad 48 ore dar nu e fff intens de la inceput! ultimile ore sunt mai grele! haideti ca mai avem putin!!!!!!!!!!!! si ne vine randul incet incet! ![]() ![]() Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html, |
Eu fac pariu ca foarte putine dintre noi vor avea travaliu asa lung.
Eu spun 48 de ore la a doua nastere dar nu am avut contractii mereu, am avut 2-3 ore dupa care pauza de aproape o zi si dupa aceea iar o repriza de 4-5 ore si iar ceva pauza si in final travaliul adevarat.
Dar nu uitati ca eu veneam dupa o nastere unde s-a incercat de 3 ori declansarea travaliului si am ajuns la cezariana.
Adica a doua oara a fost cu cantec dar a fost bine ca desi in reprize macar s-a ajuns fara absolut nici un medicament la travaliu cu contractii eficiente.
Asa ca nu va panicati. Mai ales fetele cu col moale si scurt, pai voi veti naste pe drum mai.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+
Iulia Alexandra
Andres(22mai2008)
AMR 9 saptamani