Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Salutari burtici

V-am tot citit zilele astea, dar nu am gasit puterea de a scrie ceva. Eu am o stare extrem de rea, oricat as incerca sa ma calmez si sa fiu optimista. Nu mai gasesc o cale de intelegere cu al meu barbat. Am devenit 2 straini; bebele asta a cascat o prapastie intre noi. Si dupa toate eforturile de a avea o casa impreuna si un camin pentru bebelina, acum ma vad pusa in pozitia de a renunta la tot.

Va pup si va citesc Aveti grija de voi

32+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 6 saptamani! Dar nu mai mult de 8 !

off, Adriana imi pare rau ca treci prin asta...e greu sa iti spunem sa incerci sa fii linistita si sa ai incredere...dar poate dupa ce o sa tina fetita in brate o sa isi revina si toate astea vor parea doar un vis urat

roaga-te la bunul Dumnezeu sa va indrume pasii si sa gasiti calea corecta! si sa ii lumineze si sotului mintea si inima..

Bulina 33 fix cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Am vazut si eu noile poze cu burtici.

Ela imi pare bine de cunostinta. Esti o burtica trasa prin inel.

Maurice, eu zic sa te menajezi cat de mult poti. Mai bine previi decat sa combati. Ai grija de tine.

Cris 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Adriana suntem alaturi de tine!

curaj o sa se aseze lucrurile dupa ce vine bb, bine ca ai ajuns la 32s!

BB sa fie bine!

Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Laurica mie nu mi-e frica de nastere, si in cateva zile am AMR!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

vezi daca ai stat tu cuminte, a fost cuminte si Letizia ...cum vrei sa nasti natural cu epidurala?

Oana 32+ AMR 7- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Salutari burtici

V-am tot citit zilele astea, dar nu am gasit puterea de a scrie ceva. Eu am o stare extrem de rea, oricat as incerca sa ma calmez si sa fiu optimista. Nu mai gasesc o cale de intelegere cu al meu barbat. Am devenit 2 straini; bebele asta a cascat o prapastie intre noi. Si dupa toate eforturile de a avea o casa impreuna si un camin pentru bebelina, acum ma vad pusa in pozitia de a renunta la tot.

Va pup si va citesc Aveti grija de voi

32+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 6 saptamani! Dar nu mai mult de 8 !

sa speram ca atunci cand apare bebe totul se va rezolva de la sine

Oana 32+ AMR 7- Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Adriana, tb sa te gandesti la bebe ca mai are putin si vine pe lume dar si la sot... Noi te sustinem si suntem alaturi de tine!

Sa va dea DD putere si sa va lumineze mintea, sa treceti peste aceste momente

tina 30+ cu

AMR 9+ si vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Oana voi naste natural, si daca dilatatia se produce repede ( col mic) atunci fara epidurala, daca se produce standard sau greu cu epidurala, mi-a spus dr ca sunt sanse f mari sa se produca foarte repede!
Nasc natural daca trec de 30 sapt ( sigur trec), si daca nu sunt complicatii care sa necesite cezariana!
Eu am cerut din start epidurala(aici nu se face cez la cerere e interzis prin lege), si el mi-a explicat ca sunt unele mamici care ajung sa nasca foarte repede si vrea sa monitorizeze dilatatia dar fa fi si un anestezist!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Oana voi naste natural, si daca dilatatia se produce repede ( col mic) atunci fara epidurala, daca se produce standard sau greu cu epidurala, mi-a spus dr ca sunt sanse f mari sa se produca foarte repede!
Nasc natural daca trec de 30 sapt ( sigur trec), si daca nu sunt complicatii care sa necesite cezariana!
Eu am cerut din start epidurala(aici nu se face cez la cerere e interzis prin lege), si el mi-a explicat ca sunt unele mamici care ajung sa nasca foarte repede si vrea sa monitorizeze dilatatia dar fa fi si un anestezist!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

vezi ca pana la urma colul asta ne joaca feste...daca e mic in timpul sarcinii nu e bine ... dar te ajuta sa nasti repede, sa te dilati...

si eu am zis la fel daca nasc repede fara epidurala...daca vad ca se ingroasa gluma sa stiu ca am un anestezist care e gata sa ma ajute
tipa cu care fac eu sport (si-a luat doctoratul in gimnastica pentru gravide) zice ca travaliul e normal pana la 48 ore...eu nu stiu daca as rezista la asa ceva

Oana 32+ AMR 7- Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Fetelor, i-am dat un mesaj lui Ramo. Astept raspuns!

tina 30+ cu

AMR 9+ si vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

oana, 48 ore???

pai cred ca lesin de 10 ori in timpul asta

Bulina 33 fix cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput