Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Fetelor, cand am fost la tara la sotul meu ultima data, le-am mai intrebat pe femeile de acolo cum a fost cu nasterea, din astea, ca deh, ele-s mai curajoase... Sa stiti ca 2 dintre ele nascusera prematur, 2 gandacei de 1 kg bucata, pt ca facusera eforturi mai mari decat trebuia, una mersese in caruta si de la zdruncinaturi, cealalta a ridicat un sac, ceva, care erau lucruri de zi cu zi, cum mergem noi cu masina la servici si stam o zi intreaba la birou... Noi nu facem eforturi de genul asta, noi ne putem raporta la ce faceam inainte, asa ca... nu se vorbea atata despre anumite probleme, dar au existat dintotdeauna, ba mai mult, multe dintre noi nu am fi ajuns pana aici fara tratamente si multe menajamente. Ii multumesc lui DD ca am putut ajunge pana aici, putin mai este

Alina 29+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca
Pai am cumparat-o acum 2 luni de la o librarie si am dar parca 57 lei. E super buna cartea, e mai noua decat "Mama si copilul", o recomand cu caldura, nu ca i-as face reclama, o puteti gasi si in cora lujerului unde puteti sa o rasfoiti inainte de a va decide daca sa o cumparati sau nu, am vazut-o acolo.

Aseara am vb cu sora mea si ea la fel mi-a recomandat-o pe cea de dr. Spock. Am sa mi-o cumpar. Multumesc de sfat!

tina 30+ cu

AMR 9+ si vine

Mergi la inceput

Racusor, incearca niste ceiuc cu miere si lamaie, mierea stiu ca "unge" gatutul. Sanatate multa!

Alina 29+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Racusor, incearca niste ceiuc cu miere si lamaie, mierea stiu ca "unge" gatutul. Sanatate multa!

Alina 29+ cu
gargarita

incerc...am papat miere goala de dimineata

Bulina 33 fix cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eu nu mai iau utrogestan din saptamana 20 parca..pana atunci luasem pentru fixarea sarcinii si placentei, dar dupa nu mi-a mai zis niciodata sa iau....

bine, pana la saptamana 31 nici nu am mai avut nici un fel de problema...

Si mie mi l-a oprit in sapt 20 si nu ma simteam bine deloc...simteam presiune, contractii.
Mi-am sunat dr si mi-a spus sa-l iau din nou...si de atunci iau in continuare 4 cp de 100 mg/zi

tina 30+ cu

AMR 9+ si vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Salutari burtici

V-am tot citit zilele astea, dar nu am gasit puterea de a scrie ceva. Eu am o stare extrem de rea, oricat as incerca sa ma calmez si sa fiu optimista. Nu mai gasesc o cale de intelegere cu al meu barbat. Am devenit 2 straini; bebele asta a cascat o prapastie intre noi. Si dupa toate eforturile de a avea o casa impreuna si un camin pentru bebelina, acum ma vad pusa in pozitia de a renunta la tot.

Va pup si va citesc Aveti grija de voi

32+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 6 saptamani! Dar nu mai mult de 8 !

Mergi la inceput

Adriana, suntem alaturi de tine. Imi pare rau pt ce se intampla, dar poate dupa ce vine bb si va acomodati cu noul membru al familiei, poate lucurile se mai asaza

Alina 29+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Carmen, nici mie nu mi-e frica de nastere, sper numai sa pot naste natural, ca pana acum am avut tot felul de piedici. Dar inca trag nadejde ca se poate. Poate oi fi bauta sau mi-am pierdut mintile, dar de abia astept sa ajung la momentul nasterii (nu neaparat nasterea in sine imi trezeste curiozitatea) sa aud primul plans, sa fac cunostinta cu printisorul meu, vaiii, ma iau niste emotii

Alina 29+ cu
gargarita

Si eu la fel astept!
Visez la momentul cand am sa-l pup pt prima data!

tina 30+ cu

AMR 9+ si vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Adriana, iti doresc sa se rezolve lucrurile intr-un fel linistitor pentru tine, eu cred ca e o faza prin care trec multi barbati, si ca va fi bine, tu incearca sa-ti gasesti linistea de care ai nevoie pentru tine si bebe!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna dimineata, delfinariu!

Off... Adriana, chiar ma intrebam de ce n-ai mai intrat si daca vii la curs azi. Imi pare foarte rau. Vorba lui Bumblebee, poate de dragul bebelinei se indreapta lucrurile.

Cris 31+ cu

Mergi la inceput