Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Carmen, Piciul nu e online..are magazine in Bucuresti.
Eu azi tre sa ies sa luam rochita ptr fi'mea ca sambata pleaca cu sotul la botezul nepotelului tocmai la Iasi. Parca ma simt mult mai bine de la supozitoarele astea si no-spa.

Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu nu mai iau utrogestan din saptamana 20 parca..pana atunci luasem pentru fixarea sarcinii si placentei, dar dupa nu mi-a mai zis niciodata sa iau....

bine, pana la saptamana 31 nici nu am mai avut nici un fel de problema...

cine stie

Bulina 33 fix cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Michelle, Coteasca, multam de raspunsuri!

M-am uitat pe mail si nu vad nici o carte. Ma ajuta cineva?

Coteasca, cat ai dat pe cea de dr. Spock?

tina 30+ cu

AMR 9+ si vine bebe! :)

Neatza burtici.
Pai am cumparat-o acum 2 luni de la o librarie si am dar parca 57 lei. E super buna cartea, e mai noua decat "Mama si copilul", o recomand cu caldura, nu ca i-as face reclama, o puteti gasi si in cora lujerului unde puteti sa o rasfoiti inainte de a va decide daca sa o cumparati sau nu, am vazut-o acolo.

33+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Oare de ce aici nu se da nimic , niciun fel de tratament pt acasa... of , nici nu stiu cum e mai bine!!!
Carla cum o mai fi??
Dar Otilia cu ziua libera a luat o saptamana intraga de chiul!!!
Eu cu diazepanul am preconceptii, poate nefondate, nu cred ca e totusi bine sa controlam inima asa, cu med,(sus-jos) Anca stiu ca esti un caz aparte datorita dificultatii cu care duci sarcina la termen, dar tot imi e asa oarecum, am pe cineva in familie cu cardiopatie ischemica dureroasa, si controleaza cu diazepam incompozitie cu alte medicamente, dar trebuie sa controleze permanent ca nu e un tratament deja ci ajutant, nu mai e ca il iei si te lasa, trebuie sa il ia cum luam noi vitamine! Dar cum nici medic nu sunt , zic si eu , ca vad ca avem problemute din ce in ce mai multe!!
Bine ca ne incepe AMR-ul, mai trebuie sa o asteptam si pe Maurice sa ajunga aproape si rasuflam!!

Laurica mie nu mi-e frica de nastere, si in cateva zile am AMR!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

l-am sunat pe dl dr..a zis ca nu are curajul sa imi scoata nifedipinul ca eu il iau pentru contractii...

sa mai beau niste cafea ca sa imi ridice tensiunea....

si daca ma simt rau in continuare o sa merg sa ma vada....

Doamne ajuta!!! acum la 10 trebuie sa iau, sa vedem cum imi e....

Bulina 33 fix cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Shery mersi, aseara am gugalit si am descoperit ca nu e din pacate...
Si eu stiu de progesteron, Bumblebee o sa ti-l opreasca foarte curand ca sa inceapa sa se pregateasca colul si corpul pentru nastere sa nu fie pe urma prea dura si lenta dilatatia!
Oare si mamele noastre treceau prin astea??

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Carmen, nici mie nu mi-e frica de nastere, sper numai sa pot naste natural, ca pana acum am avut tot felul de piedici. Dar inca trag nadejde ca se poate. Poate oi fi bauta sau mi-am pierdut mintile, dar de abia astept sa ajung la momentul nasterii (nu neaparat nasterea in sine imi trezeste curiozitatea) sa aud primul plans, sa fac cunostinta cu printisorul meu, vaiii, ma iau niste emotii

Alina 29+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Carmen, mama zicea ca ea a avut dureri de burtica toata sarcina si nimeni nu i-a dat nici un medicament...a muncit pana aproape a nascut...si cand a fost insarcinata cu mine era imediat dupa hepatita...si slava Domnului am iesit sanatoasa...

poate tie nu iti da medicamente si pentru ca nu ai avut probleme cu contractiile, ci cu colul prea scurt...

alinutza si eu cred ca in curand o sa scoata progesteronul, ca o sa fie placenta prea tare...cosmeticiana mea a luat la fel ca tine, pana in luna a saptea sau a opta si a zis ca placenta a eliminat-o mai greu...

Bulina 33 fix cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata delfinariu!

In noaptea asta nu prea am dormit bine, am dormit in reprize, fata de noptile mele obisnuite cand dorm ca "valiza in gara".
Off! Abia astept sa vina sotul!!!

Bumblebe, pe mine m-a ajutat si ma ajuta in continuare utrogestanul. Nu cred ca as fi dus sarcina macar pana in ziua de azi fara el. Si din cauza lui am un col bun....doar ca are tendinta aceea de a se deschide.

Eu pana sapt trecuta am iesit in fiecare zi (stau la et 4, fara lift), am condus in fiecare zi si la volan simteam burta tare, contractii date de emotii, s.a.m.d...adica aveam activitate cam in fiecare zi, timp de 4-5 ore.

Laurika, abia astept sa vad pozele cu lucrusoarele din sua. Mie imi vine pachetul luna viitoare. Mai am de asteptat!
Dar pana la ale mele vreau sa le vad pe ale tale! Abia astept!

tina 30+ cu

AMR 9+ si vine

Mergi la inceput

ce sa ma fac cu sinusurile astea ?

simt din ce in ce mai rau cand inghit, dar nu la amigdale, ci in sus spre nas

parca as fi un cocon, stau in pat si tot racesc am ajuns de rasul curcilor

Bulina 33 fix cu poznas

Mergi la inceput