Aspirante optimiste > 20 ani (502)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

sherbi da, asa este cu temperatura, mi-au zis si fetele.
o sa o iau sa vad ce si cum
mai imi fac si eu de lucru ca si asa n-am

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

sotul e somer si treb s aimi intretin si parintii,asa ca nu am d eales,decat sa merg la job.e f solicitant,dar mai uit..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

am dormit su eu un pic
casa e intoarsa pe dos (ne-am jucat), sotul trebuie sa apara dar noi plecam la plimbare

Ne auzim pe seara

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Doamne nike ce puternica esti!!
tu ii ajuti pe toti dar trebuie sa ai grija si de tine

ai tai au grija de tine cum ai tu de ei???scuze de intrebare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Aoleo Mada, ce-as mai dormi si eu! daca n-as bea a doua cafeluta la birou asa m-as scurge pe dedesubt....ca-n desene animate
Deci Roxy te sunam dimineata sa-ti iei temperatura?
Nike, f frumos numele, mai ai putin si-ti va zambi bebe in brate! Oricum esti de admirat, nu mai cunosc pe nimeni cu curajul tau! Eu una cand vad un ac ma ia cu lesin si as face orice numa sa nu ma-ntep. Si cu toate astea am "donat" la sange la analize....

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

madutza mi-ai facut pofta cu dar acu tre' sa ma pun sa mai rezolv niste hartoage ; plimbarica placuta
nike hai fortza mai ai 3 ore si-ti iei de la servici pe ziua de azi , chiar te admir ai o putere ... ; frumos numele lui
didi, draguta

va pe toate, ma apuc sa-mi termin hartiile ca maine pana in Franta

angi

Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

fetelor am ramas putin singurica asa ca am intrat sa va zic ca joi la 18.30 am programare la doctor.

in asteptare fapturii celei mai dorite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Greu va mai ajunge omul din urmaAm citit tot dar nu mai retin cui ce trebuie sa zic

Va pe toate fara exceptii!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

cosminutza, ce mai faci?

mai fac cate o pauza ca altfel de tot

la fete si la
angi

Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Inca la scarbici,Angi

Celor care o cunoasteti pe Alinutzza a nascut azi o printesicaBun venit pe lume printesa mica!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput