Aspirante optimiste > 20 ani (502)
Raspunsuri - Pagina 10
iubita.mara spune:
80 mm la o ora este mult dar repet trebuie interpretat in context clinic.el nu iti spune ca ai o boala , el te anunta ca ai o inflamatie.Nu stiu poate te durea gatul, poate aveai o carie sau poate fi fiziologic ti-am zis la ciclu sau in sarcina.este doar un test de inflamatie nu este un test diagnostic
in asteptare fapturii celei mai dorite
PaulaFrida spune:
Talida luam si noi bilete la golden circle,dar la 1,50 ai mei nu vedeam nimic pe scena
Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe
Marriage ticker
TTC ticker
Lia73 spune:
merci mara
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
AMR 7 zile
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
iubita.mara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 merci mara Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. AMR 7 zile ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
in asteptare fapturii celei mai dorite
sherbi spune:
roxi, temperatura nu este relevanta decat daca ramane crescuta cel putin 18 zile de la ovulatie. asta inseamna ca trebuie sa ramana ridicata si in ziua cand astepti cm-ul. asa ca nu o lua in considerare deocamdata. numai daca nu apare cm-ul, poti lua temperatura si daca este peste 37, atunci este semn de bb.
eu o iau pentru aceasta verificare cu o saptamana inainte de ciclu. inainte cu o zi maxim scade de la 37.2-37.4 la 36.8-36.9 si-mi dau seama ca vine cu siguranta nesuferitul.
bebelu, sa-ti fie de bine. norocca nu-s bortoasa, ca mi-ai facut o pofta.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi
didi32 spune:
Va pe toate fetelor, imi sunteti tare dragi!
Ma bucur ca te simti mai bine Bebelu, da-i cu pepene daca asta cere!
Of, ati scris asa mult ca nu mai stiu care cum.
Roxy, ce coci tu acolo draguto?
Paula, cam la toate concertele e la fel, dar pana ajungi la rand iti trec si foamea si setea. oricum sunt sigura ca o sa va distrati!
Stiti ce m-am gandit eu asa in optimismul meu incurabil? Ca daca tot m-am dereglat (trebuia sa intru si eu in randu lumii o data si-o data) nu mai pot sa calculez zilele. Ce ziceti de-asta?
in devenire
nike974 spune:
pe bebe il va chema Sebastian Nicolae.
tre sa stau pana la 20 la job
nu mai pot.vreau acasa.vreau la perfuziile mele.
didi32 spune:
Have fun Mara draga
Vio, acum imi fac un abonament la medlife si dupa vreau sa ma programez si eu la Albu ca tot asa am citit de bine de el. abia astept sa ma duc la el
in devenire
ang_21_costi spune:
mara ptr sarcina pierduta, dar Doamne Doamne sigur o sa-ti dea putere si binecuvantare cu
offfffffff nike imi pare rau ptr. toate chinurile prin care treci,dar gandeste-te ca toate clipele grele prin care treci acum o sa fie uitate ca un cosmar urat cand o sa-l ai pe ingerasul tau tau in brate
roxy sa fie cu II liniute si sa vii cu marea veste cat mai curand
iubita.mara e bine ca avem pe cineva care "se stie" printre noi, sper sa nu te superi daca o sa-ti pun si eu vreo intrebare (dar aci la noi au alti termeni, destul de greu de tradus... )
talida ma bucur ca te-ai distrat la concert
madutza tu ce mai faci?
bebelu cred ca o sa ti se para ciudat, dar si eu tare as da sa am greturi (ptr ), mi-ai facut pofta cu pepenele , bine ca ai reusit sa papi ceva
lia o sa-ti trimit pm
la toate fetele si
angi
Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!
roxy_s spune:
didi
as vrea sa-ti pot spune ce coc si daca coc ceva, dar nici eu nu stiu.
nike tu in starea ta mai mergi la servici?????/de ce nu stai acasa???? sa stai in prenatal, sarcina cu risc, ceva acolo.....
Viitoare mamica