Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
crisuletzul spune:
Simo, eu as vrea fetita dar acum ramane la ce vrea Dumnezeu!Si daca va fi baiat o sa il iubesc la fel de mult!Oricum am 23 de ani si fabrica va fi deschisa pana la 30:).....deci....fara numar-fara numar:)))
Bebelu,eu zic sa nu iti faci prea multe griji din cauza ca sarcina ta este destul de mica si probabil durerile le ai de la instalare si de la intinderea ligamentelor!pe mine m-a tinut durerea pana prin sapt a8-a!
Legat de miting,nu zic ca este o idee rea,dar este cam inutil pt perioada aceasta!fapta este consumata,tara noastra este in kkt si tot ce a mai ramas este sa ne rugam la Doamne Doamne sa fie mai indulgent cu noi!In momentul de fata si daca ar dori guvernul sa dea mai multi bani populatie,nu mai are de unde....pt ca toti s-au trezit in al 12-lea ceas sa spuna ca suntem praf!Eu sincer m-am conformat si trag cu firma mea sa avem ce sa punem pe masa si cu ce sa imi cresc copilasul!
11
beatrice75 spune:
Miruna: "Cand s-a nascut Alex era valul cu Luca, Matei si Vlad."
Mi se pare ca inca se mai pastreaza acest val.
Luati in considerare si numele de familie. Cum rezoneaza!
14+
Mami de baiat
beatrice75 spune:
eu vreau sa-i pun doua nume, unul automat de sfant:Alexandru, Andrei, Adrian.
14+
Mami de baiat
beatrice75 spune:
Fetelor, eu nu m-am putut abtine si weekend-ul trecut am cumparat un set pt bebe. Da, stiu, e cam devreme!Setul contine botosei
, caciulitza, babetica si body.
14+
Mami de baiat
danaint spune:
Hello burtici :)
Sunt o cititoare din "umbra" de ceva vreme, insa pana acum din superstitie nu m-am alaturat oficial.
Ma bagati si pe mine in lista:
UM 12.02.2010
DPN 11.11.2010
bebelu86 spune:
fetele am si eu o intrebare
stiti ce inseamna usoara tromocitopenie??
mi-a iesit la sange si nu inteleg nimic din ce scrie pe net,.

doar k nu prea e de bine
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
7+
douradoudou spune:
asta cred ca inseamna nr de trombocite scazut din cate inteleg eu de pe net..deci risc de hemoragie..acum depinde..poate la tine nu e atat de scazut..cat este nr trombocitelor??
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
14+
alinushca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisuletzul Legat de miting,nu zic ca este o idee rea,dar este cam inutil pt perioada aceasta!fapta este consumata,tara noastra este in kkt si tot ce a mai ramas este sa ne rugam la Doamne Doamne sa fie mai indulgent cu noi!In momentul de fata si daca ar dori guvernul sa dea mai multi bani populatie,nu mai are de unde....pt ca toti s-au trezit in al 12-lea ceas sa spuna ca suntem praf!Eu sincer m-am conformat si trag cu firma mea sa avem ce sa punem pe masa si cu ce sa imi cresc copilasul! |
parerea mea legat de asta (si nu numai a mea, ca nu ma preocupa pe mine politica) este ca politicienii sunt in rahat mai mare de tzara in sine. adika nu mai prea au ce fura, in schimb celor care i-au finantat in campanie TREBUIE sa le dea ceva de furat la schimb... si uite asa aduna haotic de te miri unde bani la buget ca altfel ei nu pot trai pe uscat...
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 14+
Joy21 spune:
Am revenit de la dr. Se pare intr-adevar ca secretia pe care o am e anormala. Mi-a recoltat si acum astept rezultatul analizelor. Sunt putin debusolata totusi ca mi-a zis sa folosesc irigatorul si sa fac spalaturi zilnice cu ceai de musetel/galbenele. Eu stiam ca irigatorul nu e permis in sarcina. Voi stiti altceva?
Victoria, mami de
Anna Sofia,
13+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George