Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

miruna eu cred ca faci fata nu ma injura....si cum ramane cu numele iustin??

Mami Andreea 13sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Si ma rog, ce te face sa crezi asta??? Sa stii ca si eu am acest feeling. Singurul lucru care ma face sa ma mai gandesc este burtoiul tuguiat si greturile moderate... dar am vazut si exceptii.

Pai daca e fata va fi: Aliza, Eliza, Eliana, Ariela sau Eva. Niciunul nu imi place la nebunie cum imi place Iustin pentru baieti de exemplu.

Dar tu ce te faci daca e tot baiat Mai ai rezerve de nume? Mie mi se parea greu sa gasesc pentru unul, pentru al doilea ma gandesc de un an... la al treilea nu stiu ce o sa fac

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ioana riscul e mai mic decat cel estimat pt varsta ta...si inca cea f important: ai facut echo .daca era ceva se vedea la echo la pliul nucal..si iti spunea de atunci....mai bine asteapta pana mergi la doc. si bucura-te de sarcina si bb din burtica

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

darius e nume frumos

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Miruna,Emanuel e un nume superb.mai ales ca inseamna Dumnezeu este cu noi,ceea ce ar fi contat pt mine.Dar verisorul lui bebe e tot emanuel..deci nu imi permit sa imi bat joc de ei
Fetele,jur ca stiam de cand l-am vazut la 6 sapt la eco ca va fi baiat!Aveam feeling...nuu..nu era feeling era aproape siguranta
La fete imi place Sofia,Ecaterina...Cecilia,Natalia..
Ador discutiile despre nume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Miruna,Emanuel e un nume superb.mai ales ca inseamna Dumnezeu este cu noi,ceea ce ar fi contat pt mine.Dar verisorul lui bebe e tot emanuel..deci nu imi permit sa imi bat joc de ei
Fetele,jur ca stiam de cand l-am vazut la 6 sapt la eco ca va fi baiat!Aveam feeling...nuu..nu era feeling era aproape siguranta
La fete imi place Sofia,Ecaterina...Cecilia,Natalia..
Ador discutiile despre nume

Sofia e frumos dar foarte folosit in ultima vreme.

Ecaterina mi se pare de bunica.

Cecilia si Natalia sunt foarte frumoase si rare !

Eu am observat ca sunt valuri de nume. Cand s-a nascut Alex era valul cu Luca, Matei si Vlad.

A mai fost un val cu Sofia si Ilinca.

Mai recent este valul Albert...asta chiar nu imi place. Celelate sunt frumoase dar asta e prea mult

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Si ma rog, ce te face sa crezi asta??? Sa stii ca si eu am acest feeling. Singurul lucru care ma face sa ma mai gandesc este burtoiul tuguiat si greturile moderate... dar am vazut si exceptii.

Pai daca e fata va fi: Aliza, Eliza, Eliana, Ariela sau Eva. Niciunul nu imi place la nebunie cum imi place Iustin pentru baieti de exemplu.

Dar tu ce te faci daca e tot baiat Mai ai rezerve de nume? Mie mi se parea greu sa gasesc pentru unul, pentru al doilea ma gandesc de un an... la al treilea nu stiu ce o sa fac

cred asta ptr ca iti doresti prea mult baiat, asa ampatit si eu cu sasha..mi-am dorit ff mult fata si toata lumea imi zicea ca este fata si uite asa a iesit o mandrete de baiat.
daca iese tot baiat sanatos sa fie, de cand am fost in spital cu iusti am inceput doar sa-mi doresc sa fie sanatos si nu conteaza daca este fata sau baiat....desi normal ca imi doresc si eu o fetita, dar nu mai conteaza asa mult. daca iese baiat mi-e imi place tudor sau rares dar nu-i ii plac sotului asa ca am lasat balta deocamdata discutia despre nume..

Mergi la inceput

Sashenka, tu ai inclinatie la gasitul numelor . Rares e foarte frumos si la fel, nu e folosit. Si Tudor e frumos...

La cat de rau iti este ar trebui sa fie fata . Oricum sanatos sa fie ca in rest chiar nu conteaza... aveau azi rochite asa frumoase la Miniblu

Chiar, s-a potrivit la vreuna calculul Anei???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Felicitari pentru vestile bune Crisuletz, Sugubina, Simona.
Bafta Joy , sper sa-ti rezolvi problemele.
Eu inca nu bag de seama ca sunt insarcinata. Nu am greturi, nu am pofte, inca ma incap hainele ..Ca sa fiu sincera nici nu am anuntat la serviciu, nici chiar toate rudele noastre nu au aflat.
Saptamana viitoare o sa merg la eco de 12 sapt si la dublu test. Sper sa fie ok .
Doura, si eu am folosit de la inceput si pana acum Klorane si Pampers.
Vroiam sa va intreb: voi aveti anumite interdictii de la medici ca de exemplu consumul de cafea, sau facutul baii in cada ?Eu nu l-am intrebat inca nimic pe dr meu despre ce am voie si ce nu am ....

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

pai le caut pe alea rar folosite si caut nume scurte ca sa nu se gaseasca diminutive . sa stii ca si la iustin mi-a fost mai rau, dar doar pana a miscat dupa aceea a fost super, poate imi spune si mie joi ce este .
eu nu am facut nici un calcul al anei. unde este?
ma poate trece si pe mine cineva pe listuta cu dr Gherasie Cristian la CF2?

Mergi la inceput