Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 10
bebelu86 spune:
Doura nu imi zice nimic
decat usoara tromocitopenie
nu imi zice cate sunt. 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
7+
douradoudou spune:
cred ca vroiai sa scrii: trombocitopenie
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
14+
alinushca spune:
cris, pilates nu sunt din cate stiu deloc remandate in sarcina dar exista atatea centre cu gimnastica pentru gravide ca ar fi si pacat sa nu te duci acolo daca iti lipseste miscarea.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 14+ 
alinushca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Joy21 Am revenit de la dr. Se pare intr-adevar ca secretia pe care o am e anormala. Mi-a recoltat si acum astept rezultatul analizelor. Sunt putin debusolata totusi ca mi-a zis sa folosesc irigatorul si sa fac spalaturi zilnice cu ceai de musetel/galbenele. Eu stiam ca irigatorul nu e permis in sarcina. Voi stiti altceva? Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioaraSofia, 1 an si 8 luni "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
si eu stiam exact la fel. nu inteleg logica asta, daca secretia e ok, de ce ai folosi un irigator ?... probabil o sa treaca de la sine. sunt perioade cand sunt mai abundente si perioade cand sunt mai putin abundente. si mie mi se intampla uneori sa fie mai mult, iar incolo in trimestru 3 nu mai zic...
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 14+
douradoudou spune:
irigator in timpul sarcinii nu mi se pare ok..plus ceai de musetel care din cate am citit agraveaza infectia...
si
14+
alinushca spune:
| citat din mesajul lui danaint Hello burtici :) Sunt o cititoare din "umbra" de ceva vreme, insa pana acum din superstitie nu m-am alaturat oficial. Ma bagati si pe mine in lista: UM 12.02.2010 DPN 11.11.2010 |
bine ai venit si lasa superstitiile. nu se accepta aici decat fete de la foarte optimiste in sus !
scrie repede inca 8 mesaje la intamplare ca sa nu mai fii moderata si sa te vedem in timp real. altfel risti sa nu te vada nimeni.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 14+
douradoudou spune:
bebelu am gasit: trombocitopenia: scaderea nr de plachete (trombocite)..am gasit ca poate fii si din cauza slabirii sistemului imunitar sau reactie la un medicament. tu ai zis ca scrie:usoara deci probabil nr nu este f scazut deci nu ceva grav..probabil nu mananci destul iar sistemul tau imunitar nu este f puternic..
si
14+
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui alinushca si eu stiam exact la fel. nu inteleg logica asta, daca secretia e ok, de ce ai folosi un irigator ?... probabil o sa treaca de la sine. sunt perioade cand sunt mai abundente si perioade cand sunt mai putin abundente. si mie mi se intampla uneori sa fie mai mult, iar incolo in trimestru 3 nu mai zic... Mami de (28.10.2008) si bb2 14+ ![]() |
Pai tocmai, a zis dr. ca secretia ca nu i se pare ok, si pana vin rezultatele sa fac spalaturi. Iar eu nu stiu ce sa fac. Poate le fac extern doar...
Victoria, mami de
Anna Sofia,
13+ cu inimioaraSofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
bebelu86 spune:
Doua multumesc
am vb cu cineva care m-a linistit a zis k e ok.
k se mai ia si in fucntie de o alta analiza care e ok.
offff.
mi-a stat inima in loc pt putin timmp

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
7+
Joy21 spune:
Am cumparat cirese, in sfarsit. 15 lei/kg. 
Victoria, mami de
Anna Sofia,
13+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George