Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 11
crisuletzul spune:
JOY......pfuiiii irigator......mie mi flica de el in timpul sarcinii
Tocmai asta ziceam si eu legat de mitinguri,mai sus....prefer sa imi vad de ale mele de cat sa ies in strada ca sa ma alimentez cu mai multa ura,tristete....s-a furat mult si fara cap.....s-a imprumutat la fel de mult si fara cap...si acum tot populatia trage!!!
Miruno, eu am trecut pe haine de gravida.....asta este...am burtica....si cand zic urtica,chiar e burtica!!!!si o iubesc ca e burtica mea
aapropos.......se aude ca facem o noua intalnire?![]()
11
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 Doua multumesc am vb cu cineva care m-a linistit a zis k e ok. k se mai ia si in fucntie de o alta analiza care e ok. offff. mi-a stat inima in loc pt putin timmp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+ |

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
14+
beatrice75 spune:
Sa-ti bagi irigatorul?Nsh ce sa mai zic ca am doua prietene bune din facultate cu care inca mai pastrez legatura si asa ma ingrozesc povestile lor legate de sarcina.
Uneia dintre ele i-a zis ca are sarcina extrauterina, a pus-o sa ia pastile sa avorteze copilul si apoi s-a dovedit ca de fapt, nu era extrauterina, celeilalte doctora i-a rupt apa cand a suit-o pe masa ca, fara ca pacineta sa stie, deoarece doctora ar fi avut zilele urmatoare din sapt libere si nu-i convenea sa se deplaseze la spital pt ea.
Am mai auzit si de stirea aceasta. http://www.evz.ro/detalii/stiri/ancheta-la-polizu-893741.html
Si cu fetele acelea care s-au imbolnavit de nsh ce infectii din spital ca te ingrozesti de-a dreptul!
La privat o nastere costa in jur de 80 mil lei si oricum nu accepta sarcinile cu probleme ca nu vor reclama negativa in caz de....si uite asa, lasand la o parte faptul ca am auzit in ultimul timp ca pacientele se duc sa se interneze si aduc de acasa fasa, pastile...
14+
Mami de baiat
crisuletzul spune:
SI acum vreau sa ma laud.....tocmai fac 20 de contacte de munca!!!! atati oameni am angajat saptamana asta!!!!Daca tot sunt la 600km de casa,atunci sa imi fac un rost!!!
PS: sunt hiper fericita!!!!tot zambesc ca un copil tamp de una singura!!!!

11
beatrice75 spune:
http://www.libertatea.ro/stire/rezultatul-necropsiei-gravidei-moarte-la-polizu-va-fi-gata-azi-286463.html
mie mi se pun carcei la picioare si vroiam sa plec intr-o mini excursie de 10 ore cu masina........
14+
Mami de baiat
beatrice75 spune:
Cand mi-am facut analizele de sange, la inceputul sarcinii, Ca, MG, Fe erau in limite normale. Nsh ce sa mai zic....
14+
Mami de baiat
Joy21 spune:
E cineva care ia omega3 in sarcina? Am auzit ca asa ies copiii mai destepti
Eu inca n-am apucat sa intreb dr. dar mi-a spus ca vitaminele (exceptand acidul folic) se recomanda in principiu de la 20 s
Victoria, mami de
Anna Sofia,
13+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
crisuletzul spune:
Asa cum mie mi-a iesit fierul marit si chiar nu consum nimic pe baza de fier(nimic verdeata,nimic ficat...etc)......iar eu mananc fff sarat si mi-a iesit sodiu scazut.....nici eu nu mai stiu ce sa mai zic!
ce pot spune e ca sarcina papa mult calciu....si probabil de asta ai problemele cu carceii......si eu am avut si mama m-a trecut pe calciu ca si ea a avut aceasi problema cand a fost gravida cu mine si cu fratele meu!
este doar un sfat!
11
ana_o spune:
Crisuletz, exista pilates pentru gravide si e f recomandat in sarcina! Prietena mea buna din Bucuresti e instructor de pilates si mi-a spus ca exista sali unde se face pilates special pentru gravidute! Deci, cauta pe google, sigur e vreo reclama pe-acolo. Daca nu, o sun eu pe prietena mea si vedem locatiile pe care mi se recomanda ea.
Joy, irigatorul este interzis in sarcina. Mi-a spus doctorul meu f clar. Nu mi-a zis ca e interzis, ci ca nu este deloc recomandat in sarcina. Mergi pe google si cauta prospectul la Bioclin Multy Gin Gel, eu il folosesc de cativa ani si iti spun sigur ca este recomandat si in sarcina, si in lauzie, si in alaptare. Eu il folosesc pentru orice problema si pot spune ca am scapat de Candida cu el. Sunt alergica la antibiotic si singurul remediu 100% natural a fost gelul asta minune. Se gaseste in farmacii. Doar citeste prospectul. 
Ana
16