Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 12
liana.berbec spune:
Joy21,
Eu iau Omega3. Mi-a prescris dr. uscatescu de la Fundeni ca cica am o usoara tendinta de ingrosare a sangelui. Nu am luat din farmacie ci de la Forever Living.
Liana
10+
douradoudou spune:
eu stiu de carcei a sunt de la lipsa de magneziu:are efect asupra muschilor cand se relaxeaza sau incordeaza..un dezechilibru poate provoca carcei...
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
14+
douradoudou spune:
beatrice sorry dar la ce doctori au fos femeile alea? o sarcina extrauterina se investigheaza ..adica nu iti pune diagnostic pana nu vede clar la echo..si aia ca i-a rupt apa..pai daca eram inlocul e ii dadeam si un picior in gura sorry de violenta dar mi se pare horror..aproape ca nu pot sa cred..
si
14+
douradoudou spune:
aaaaah girlssssssssss: cele care ati trecut de spat. 13 mai luati acid folic?eu l-am terminat de 2 zile si am uitat sa cumpar si niic nu am sunat-o pe doc...
si
14+
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liana.berbec Joy21, Eu iau Omega3. Mi-a prescris dr. uscatescu de la Fundeni ca cica am o usoara tendinta de ingrosare a sangelui. Nu am luat din farmacie ci de la Forever Living. Liana 10+ |
de raspuns!Victoria, mami de
Anna Sofia,
13+ cu inimioaraSofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o Joy, irigatorul este interzis in sarcina. Mi-a spus doctorul meu f clar. Nu mi-a zis ca e interzis, ci ca nu este deloc recomandat in sarcina. Mergi pe google si cauta prospectul la Bioclin Multy Gin Gel, eu il folosesc de cativa ani si iti spun sigur ca este recomandat si in sarcina, si in lauzie, si in alaptare. Eu il folosesc pentru orice problema si pot spune ca am scapat de Candida cu el. Sunt alergica la antibiotic si singurul remediu 100% natural a fost gelul asta minune. Se gaseste in farmacii. Doar citeste prospectul. ![]() Ana 16 |
Chiar am sa caut gelul. Cand am alaptat am folosit o crema si niste compese bioclin cu gel si imi amintesc ca au fost bune.

Victoria, mami de
Anna Sofia,
13+ cu inimioaraSofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
mirunam spune:
Joy, nu ti-a spus sa faci o analiza de secretie? Daca este anormala inseamna ca este ceva acolo si ca sa poti trata trebuie sa stii ce.
Irigatorul este absolut interzis in sarcina si o spalatura nu trateaza nimic. Maine apare iar secretia.
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 14 +
sugubina spune:
Miruna haha ce tare ai fooost! "Cum, nu vreu Antonio, Mario sau Albert"!!! Geniala!
Sunt suta la suta de acord cu tine...Nu stiu de ce pun unii asa nume sincer..Auzisem de exemplu la cineva Alberto Marcelo sau ceva de genu. Ti se face rau..
Sebastian e tare frumos dar mie imi aduce aminte de povestea aceea..o stiti voi.Stefan imi place mul!
sugubina
+11
crisuletzul spune:
fetele....eu primesc tot gelul de e-mailuri hazlii.....ati vrea sale trimit si pe contul nostru comun?
11

16