Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

aaaaah girlssssssssss: cele care ati trecut de spat. 13 mai luati acid folic?eu l-am terminat de 2 zile si am uitat sa cumpar si niic nu am sunat-o pe doc...

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Alexa, eu am intrebat-o pe dr. mea si a spus sa iau in continuare pana nasc si pe toata perioada alaptatului. Aici exista un acid folic special care se ia incepand cu saptamana a 13 a de sarcina si pe perioada alaptatului (Femibion+DHA se numeste, poate e si la tine ceva asemanator)

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

poate cineva sa ma ajute si pe mine ?.... vreau sa ma inscriu si eu aici la Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 .... eu voi naste in luna noiembrei..... nu am inteles unde trebuie sa trimit PM pt ami se furniza parola ..... va multumesc anticipat pt raspuns

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

burtici, ce faceti????????????

io pana nu termin jocu' nu ma afisez ...
maine mergem la echo sa (re)vedem ratoiu'

aaaaa, si de fro doo zile ma indop cu salata de varza (ne)asezonata cu carnati .desert :arahide cu kilu'..pana ma vede mama si-mi aminteste de diabet.daca nu ma pot opri.....

Gabriela
10+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

mai e cineva?

Ana
16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

mai e cineva?

Ana
16

Je. Ma uit la un film pe HBO pe care l-am mai vazut candva...

Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Doura, mie mi-a spus ca nu mai e necesar sa iau acid folic dupa aceasta varsta a sarcinii si din sapt 20 voi lua un complex de vit pt gravidute.

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Joy, nu ti-a spus sa faci o analiza de secretie? Daca este anormala inseamna ca este ceva acolo si ca sa poti trata trebuie sa stii ce.

Irigatorul este absolut interzis in sarcina si o spalatura nu trateaza nimic. Maine apare iar secretia.

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 14 +

Mi-a recoltat pe loc cand a observat-o. De spalaturi a zis pana vin analizele. Probabil n-am sa fac decat extern. Sunt de acord cu tine, daca e un crocobaur, nu se duce el cu ceai...

Sofia, 1 an si 8 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Am fost la dus, Joy... la noi au inceput zilele orasului si am ajuns acasa cu un delicat miros de mici!
Burtica mea e plina, si la propriu, si la figurat.
Ce facem, ne bagam si noi la somn?

Ana
16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata, dragelor!

Nu v-am uitat, dar nu mai apuc nici sa va citesc, daramite sa mai scriu.Am o saptamana mai incarcata la serviciu.

In plus alerg cu copilul la inot, aseara am fost cu el si la medic ptr o revizie capitala (mi s-a pus pata sa-i fac analize de sange si ecografie, ca nu i-am facut niciodata), a trebuit sa-i fac si ekg ca sa pot duce adeverinta ca e apt de sport / efort.

Daca am intels bine (cat am citit pe diagonala), ati inceput sa va ganditi la nume. La mine daca era baiat il chema probabil Rares Andrei ptr ca Sebastian Stefan e luat de primul mostenitor. Acum sunt in negocieri dure cu sotul si copilul care s-au unit si au hotarat clar Alexandra Maria.

Sper ca astazi sa mai citesc din ultimele capitole, asa printre picaturi.

O zi buna!

Andreea, mami de baiat si 15+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Ar trebui sa organizam un grup de suport pentru mame dependente eco

daaaaaaaaaa eu sunt pentru

Doamne ai grija si de noi 13+

Mergi la inceput