Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
celesta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou aaaaah girlssssssssss: cele care ati trecut de spat. 13 mai luati acid folic?eu l-am terminat de 2 zile si am uitat sa cumpar si niic nu am sunat-o pe doc... Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 14+ |
Alexa, eu am intrebat-o pe dr. mea si a spus sa iau in continuare pana nasc si pe toata perioada alaptatului. Aici exista un acid folic special care se ia incepand cu saptamana a 13 a de sarcina si pe perioada alaptatului (Femibion+DHA se numeste, poate e si la tine ceva asemanator)
15+
Lidia_P spune:
poate cineva sa ma ajute si pe mine ?.... vreau sa ma inscriu si eu aici la Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 .... eu voi naste in luna noiembrei..... nu am inteles unde trebuie sa trimit PM pt ami se furniza parola
..... va multumesc anticipat pt raspuns
14+
gabriella1 spune:
burtici, ce faceti????????????

io pana nu termin jocu' nu ma afisez ...![]()
maine mergem la echo sa (re)vedem ratoiu'![]()
aaaaa, si de fro doo zile ma indop cu salata de varza (ne)asezonata cu carnati .desert :arahide cu kilu'..pana ma vede mama si-mi aminteste de diabet.daca nu ma pot opri.....![]()
Gabriela
10+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui ana_o mai e cineva? ![]() Ana 16 |
Je. Ma uit la un film pe HBO pe care l-am mai vazut candva...
Victoria, mami de
Anna Sofia,
13+ cu inimioaraSofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
Joy21 spune:
Doura, mie mi-a spus ca nu mai e necesar sa iau acid folic dupa aceasta varsta a sarcinii si din sapt 20 voi lua un complex de vit pt gravidute.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
13+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui mirunam Joy, nu ti-a spus sa faci o analiza de secretie? Daca este anormala inseamna ca este ceva acolo si ca sa poti trata trebuie sa stii ce. Irigatorul este absolut interzis in sarcina si o spalatura nu trateaza nimic. Maine apare iar secretia. MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 14 + |
Mi-a recoltat pe loc cand a observat-o. De spalaturi a zis pana vin analizele. Probabil n-am sa fac decat extern. Sunt de acord cu tine, daca e un crocobaur, nu se duce el cu ceai...
Victoria, mami de
Anna Sofia,
13+ cu inimioaraSofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
ana_o spune:
Am fost la dus, Joy... la noi au inceput zilele orasului si am ajuns acasa cu un delicat miros de mici! ![]()
Burtica mea e plina, si la propriu, si la figurat.
Ce facem, ne bagam si noi la somn? 
Ana
16
andreeacc spune:
Buna dimineata, dragelor!
Nu v-am uitat, dar nu mai apuc nici sa va citesc, daramite sa mai scriu.Am o saptamana mai incarcata la serviciu.
In plus alerg cu copilul la inot, aseara am fost cu el si la medic ptr o revizie capitala (mi s-a pus pata sa-i fac analize de sange si ecografie, ca nu i-am facut niciodata), a trebuit sa-i fac si ekg ca sa pot duce adeverinta ca e apt de sport / efort.
Daca am intels bine (cat am citit pe diagonala), ati inceput sa va ganditi la nume. La mine daca era baiat il chema probabil Rares Andrei ptr ca Sebastian Stefan e luat de primul mostenitor. Acum sunt in negocieri dure cu sotul si copilul care s-au unit si au hotarat clar Alexandra Maria.
Sper ca astazi sa mai citesc din ultimele capitole, asa printre picaturi.
O zi buna!
Andreea, mami de baiat
si
15+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui mirunam Ar trebui sa organizam un grup de suport pentru mame dependente eco ![]() |
daaaaaaaaaa

eu sunt pentru Doamne ai grija si de noi
13+

si