Viitoare mamici de sept-oct 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 4
office spune:
Crina, felicitari pentru schimbarea semnaturii!
Tina, cu(24+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nike974 Neata. la eco baiteleul e super sanatos.Inima, plamanii, rinichii,sotmacul tot si toate a avut grija Doamne Doamne sa fie sanatoase. e atat de zglobiu incat nu a stat locului macar un minutel. lucru rar, dr la surprins zambind!mi-au dat lacrimile.apoi s-a asezat picior peste picior. mami nu mananca decat cca 70-80 de flacoane de perfuzii/luna. nu am intrat pt ca azi imi e ff rau.trebuie sa imi pun branula,dar nu stiu unde..............poate la picior. in final a scris :Velocimetria arterelor uterine este un factor de predictie pentru disgravidia de ultim trimestru.Habar nu am ce inseamna. bebele a alergat efectiv toata noaptea, lasandu-ma sa dorm intre 1.30 si 4.20 |
Felicitari pentru bebele sanatos si activ!
office spune:
citat din mesajul lui alexuza Buna fetelor , de urmarit va urmaresc zilnic dar deabea acum mi-am facut curaj sa ma alatur voua Sunt o " burtica" de 24 saptamani si am o dilema cu care nu indraznesc sa o mai sun pe dr. , bebelina mea cred ca sta cateodata cu fundul in sus pentru ca imi da niste lovituri in fund si parca in col de ma sperie . trebuie sa ma invart , sa ma urc cu picioarele pe pereti... sa se linisteasca . voi a-ti patit asta ? Tin sa mentionez ca sunt una din gravidutele ghinioniste care trebuie sa stea in pat cu perna sub fund toata sarcina , dar pentru fetita mea ce nu fac eu |
Bun venit! lovituri puternice primesc si eu dar pozitia bebelui era normala la ultima ecografie...voi merge astazi la un control si daca vrei intreb si de problema ta...oricum eu zic sa iti faci curaj si sa iti intrebi medicul..pana la urma de asta suntem sub "urmarire"...
LoraG76 spune:
Daaa, Raluca, fi-mea nu's cu cine seamana, asa eleganta...eu sunt mai "sport", asa...cu maica-mea, cred, care mereu bombane: umbli ca o liceeanca imbracata! Asa ma simt io bine, na! Da' fi-mea sparge oglinda, nu alta...are deja truse de machiaj, tinute de zi/seara...ma termina (si financiar, cam...). Da' pentru ce muncim, nu? Sa vad cand o aparea si a doua minune, ce ma asteapta!
LilianaR, ti-am trimis PM!
Lora, mami de Iustina si 24+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ionela.n spune:
citat din mesajul lui LilianaR Mie mi-a zis ca mai bine iau un no-spa fara sa am nimic decat sa ma contractii... Pe mine nu m-au durut niciodata contractiile, dar am cam zilnic si am terminat cel putin 2 folii de no-spa. Doctorul spune ca sunt normale sa apara, asa cum normal e sa luam si no-spa sa le limitam efectele. Am mai explicat pe la inceput asta, cu constructia uterului etc. Nici pe mine nu ma doare si nici discomfort nu simt macar; la inceput erau altfel, ca o presiune, acum nici atat nu simt. Acuma, gandindu-ma, simt mai multe tipuri de gheme... unul mic asa, in uter, ca o umflatura a burtii si unul tare, mare cat toata burta... Al doilea e o contractare a uterului, prima e cica dibla puiului meu... Ma rog, cica e o parte din prunc, dibla cred eu... Cred ca e capatanos si sta aproape mereu in dreapta... si asa am eu o burta asimetrica. Daca e tare la impuns cu degetul si e pe toata burta, e contractie. No-spa nu are contraindicatii in sarcina. Mai mult de 3 n-am luat pe zi si nici in fiece zi, dar nu plec fara ele. Ieri, de la frig, mi se intarise burta rau tare... de exemplu. 22+ |
Ce tare, e dibla bebelusului
Nu e tare la impins pe toata burta, doar pe anumite portiuni. Ca si cum ar fi formatul bebelusului.
Cred ca am inteles ce vrei sa zici. Multam frumos
--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+
Ingerasul meu
Fistiq spune:
Daca Doamne Doamne o sa vrea ca bebe sa fie fetita, la fel imi doresc si eu sa fie: finuta, pretioasa, alintata. Sa-ti traiasca fetele si sa fiti sanatoase, Lora
Asta cu contractiile mi-a spus-o si mie doctora si chiar a insistat, pt mine e oficial. Dureroase sau nu, trebuiesc stopate ca altfel scurteaza colul.
Mai am si eu contractii, nedureroase, le simt asa ca o presiune dar dureaza cel mult 10 secunde. Cam de vreo 3 ori pe zi, ba in jurul buricului, ba in partea de jos, dar nu am apucat sa iau pina acum nici un no-spa.
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 20+
LUANASHANA spune:
Buna ziua burtici frumoase si zglobii. Vin si eu cu vesti.Am fost ieri la medicul ginecolog, eu sunt in parametrii, dar fiindca nu am putut rezista tentatiei, am reusit sa intru si la o ecografie, nu mai fusesem de la 13 saptamani si urmatoarea era pe 9 mai la Herghelegiu. Bebele meu e baiat "fara nici un dubiu"-e al doilea medic care confirma .E activ, sanatos, dezvoltat normal si cantareste 254g. Desi la masuratori a iesit mai mic cu 6 zile , doctorul a zis ca recupereaza in timp, nu e cazul sa ma panichez.
De ieri il simt pe bebe si mai puternic, simt cand da cu piciorusele. Dar toata miscarea o simt jos,si simt ca ma apasa mult pe vezica, simt o presiune, la voi cum este? Doctorita mi-a zis sa fac o urocultura sa nu cumva sa fie vre-o infectie urinara mascata.
Inca o problema care ma apasa...De unde imi cumpar un costum de baie pt gravide, caci acum iese soarele si ma surprinde ?
Sa aveti o zi cat mai frumoasa!!!
19+
RalucaElenaM spune:
Cred ca de aia tind sa vreau baietzel ca daca o sa am fetita si seamana cu mine am pus-o, tata saracu a coborat din pat fix intr-un toc cui de papuc, numai eu stiu de cate ori am probat rochia de mireasa a mamei si cate amestecuri de oje si de rujuri am facut m-apuca groaza cand ma gandescsaraca maica-mea, baieteii sunt prea cuminti nene, adika nush mie asa mi se pare ca au jocuri mai putzin agresive""" ca nu sunt nici croitorese, nici coafeze sa tunda pe prieteni sau papusile, nici bucatari sa se apuce sa faca mixuri de nush ce ca sa faca "placinta", waleu mi-e groaza:))de ce ne-asteapta, aaa eu mi-am taiat si genele cand eram mica ca sa "creasca lungi" noroc c-au crescut la loc..
21+
Klarisse spune:
Oau..va citesc din urma ca am treaba si m-ati pus pe ganduri cu contractiile alea. Eu simt o intaritura pe mijlocul abdomenului daca stau intinsa seara pe spate si dupa acel ghem imediat imi trage veveritoiu' una..de aia puternica si adevarata. La urmatoarea eco am sa intreb si eu daca e periculos ce simt..Pana acum nu am luat niciodata no spa, mi-a zis sa iau maxim 4/zi daca durerile sunt puternice...
Nike felicitari pentru bebe zburdalnic..Sa fiti sanatosi amandoi..
Klarisse graviduta 19+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
puiutza spune:
Noi vrem sa mergem la mare la inceputul lui iulie si mi-am cautat si eu costum de baie pt. gravidute ultima data cand am fost la Bucuresti.
Si in final dupa vizite si la mothercare, miniblu, prenatal...mi-am luat costum de baie de la Decathlon - am si probleme cu sutienul-ca imi trebuie cupa mare. dar acolo am gasit separat sutienul de slip si sutienul se leaga si dupa gat si la spate si e reglabil, iar slipul e mai inalt un pic.
tot la decathlon am vazut costum intreg pt. gravidute, dar era dintr-un material destul de gros, pt. piscina mai mult si m-am gandit ca o sa ma incing la mare cu el.
am mai vazut ceva care merge pt. gravidute si la C&A dar nu am gasit slip marime mare ca sa nu stranga burtica.
Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)