Viitoare mamici de sept-oct 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

LUANASHANA si NIKE, ma bucur ca ati venit cu vesti bune despre bebei.
La mine burtica este mai tuguiata in partea stanga de vreo 3 saptamani. Si eu cred ca-i mai distractiv cu o fetita. si a noastra cat e ziua de lunga nu face decat sa se probeze, sa se aranjeze la oglinda, sa-si ticseasca gentuta cu margele, bratari , servetele, ochelarii de soare si isi mai pune si cate o masinuta. Cu ochelarii de soare sta si seara in parc, si in casa si tot cu ei se duce si la baie.De clamite si coronite nici nu mai vorbesc.E frumos. Si parca vine si a doua motata, cu toate ca mie nu mi-ar displacea deloc un baietel .
Va

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Oau..va citesc din urma ca am treaba si m-ati pus pe ganduri cu contractiile alea. Eu simt o intaritura pe mijlocul abdomenului daca stau intinsa seara pe spate si dupa acel ghem imediat imi trage veveritoiu' una..de aia puternica si adevarata. La urmatoarea eco am sa intreb si eu daca e periculos ce simt..Pana acum nu am luat niciodata no spa, mi-a zis sa iau maxim 4/zi daca durerile sunt puternice...

Nike felicitari pentru bebe zburdalnic..Sa fiti sanatosi amandoi..

Klarisse graviduta 19+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Asa simt si eu, Klarisse
Daca ajungi la dr mai devreme, te rog sa il intrebi, bine?

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Ionela pe 4 iunie ma duc la morfologia de trim. 2..Pana atunci..stam in dubii. Daca ajungi tu mai devreme..dai de stire.

Klarisse graviduta 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabela25 spune:

Buna fetelor! Sunt insarcinata in 22 saptamani! Voi cum va simtiti?Mai aveti parte de varsaturi dimineata?Eu tot n-am scapat de ele si au inceput de la 6 sapt.!Voi cum simtiti miscarile bebelusului?Al meu e destul de cumintel.De-abia de saptamana trecuta se misca mai energic.Pana acum simteam mai mult un falfait in stomac, gadilaturi dar de cateva zile parca simt cum ma loveste. E un sentiment atat de frumos ...De-abia astept sa imi tin printesa in brate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Eu cred ca cel mai bine este cu 2 fetite, dupa care unul si unul si varianta cea mai naspa e cu doi baieti.

Eu am deja un baietel si astept tot baietel. Nu regret insa, dar sunt constienta ca e varianta cea mai proasta...sper insa ca ii voi putea tine aproape de mine daca nu pe amandoi macar pe unul. Si tinand cont ca fiu-meu vroia neaparat fratior....nu am mai zis nimic cand s-a confirmat ca va fi tot baiat. Sigur va fi mai simplu dpdv al cheltuielilor....ca le-am pastrat pe toate. Vroiam din start 2 copii.

Cel mai important e sa fim sanatosi nu?

Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Heloooo, multumesc de felicitari!

Azi am fost al morfologie, totul bine, voi avea sigur FETITA!! :)

Mie doctorul mi-a spus sa nu iau No Spa decat in cazul in care am o durere care nu cedeaza la repaos. O alta doctorita imi daduse sa iau preventiv cate una pe zi dar apoi s-a razgandit, a spus ca daca tensiunea e mica No Spa-ul nu face bine. Am citit de asemenea ca sunt normale contractiile nedureroase, atata timp cat nu sunt f dese. Si eu am, cam o data pe zi, seara, uneori de doua ori pe zi.

Ama uzit de la o alta gravida (careia i-a spus doctorulm bineinteles) cu sarcina cu risc ca no-spaul poate relaxa colul prea mult si duce la deschiderea lui.

Asa ca parerea mea ref la contractii si no-spa este ca medicul este cel care trebuie s ahotarasca cui ii da si cat, nu trebuie sa luam noi doar ac s afim sigure ca nu fac rau contractiile, pt ca acestea pot fi normale.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Mie imi era o frica ingrozitoare de ideea ca am fetita..pentru ca mi-e groaza ce vad in jurul meu..Baietii sunt mai feriti, sufera mai putin, trec mai usor peste probleme..Femeia se consuma, traieste mult mai intens, sufera de n ori mai mult..si tot asa. Plus ca stiindu-ma pe mine ca si structura nu stiu cum as fi facut fatza la oja, ruj si luciu de buze pe la 3-4 ani..

Sa nu-mi sara la gat mamele de fete..e doar parerea mea..

Klarisse graviduta 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Bun venit Ana!

Tina, cu(24+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mersi.Sunteti toate niste dragute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Klarisse, eu abia pe 8 iulie merg la dr meu, asa ca astept vesti de la tine

Eu mereu am simtit ca o sa am baiat si cand am fost la eco ultima data, dr a zis ca 80% e fetita. Chiar nu conteaza, eu ii multumesc lui DD ca sunt bine si eu si bebe. Restul le facem noi

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Heloooo, multumesc de felicitari!

Azi am fost al morfologie, totul bine, voi avea sigur FETITA!! :)

Mie doctorul mi-a spus sa nu iau No Spa decat in cazul in care am o durere care nu cedeaza la repaos. O alta doctorita imi daduse sa iau preventiv cate una pe zi dar apoi s-a razgandit, a spus ca daca tensiunea e mica No Spa-ul nu face bine. Am citit de asemenea ca sunt normale contractiile nedureroase, atata timp cat nu sunt f dese. Si eu am, cam o data pe zi, seara, uneori de doua ori pe zi.

Ama uzit de la o alta gravida (careia i-a spus doctorulm bineinteles) cu sarcina cu risc ca no-spaul poate relaxa colul prea mult si duce la deschiderea lui.

Asa ca parerea mea ref la contractii si no-spa este ca medicul este cel care trebuie s ahotarasca cui ii da si cat, nu trebuie sa luam noi doar ac s afim sigure ca nu fac rau contractiile, pt ca acestea pot fi normale.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 22 saptamani

multumim de precizari...mie mi-au prins bine. si mie mi se intareste burtica....dar cedeaza destul de repede la repaos. nu mai tin minte daca la prima sarcina aveam aceste senzatii, dar acuma ma si agit mult mai mult...si puneam pe seama oboselii, dar dupa ce am citit pe aici ajunsesem sa ma gandesc ca chiar trebuie luat no-spa. dar asa mai rezistam pana la urmatoarea eco in 4 iunie si vorbim cu dr.

Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput