Viitoare mamici de sept-oct 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 6
oramona spune:
Klarisse, sunt de acord cu tine.Si eu ma gandesc ca baietii sunt mai feriti, sufera mai putin etc. Mai mult nu m-am imaginat niciodata mama de fetita, dar DD a hotarat sa am o comoara dulce si cu un caracter tare puternic. Acum sa vedem daca imi va indeplini si dorinta mea arzatoare cu un baietel.
mamica de fetita si 20+
adelena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutza Eu cred ca cel mai bine este cu 2 fetite, dupa care unul si unul si varianta cea mai naspa e cu doi baieti. Eu am deja un baietel si astept tot baietel. Nu regret insa, dar sunt constienta ca e varianta cea mai proasta...sper insa ca ii voi putea tine aproape de mine daca nu pe amandoi macar pe unul. Si tinand cont ca fiu-meu vroia neaparat fratior....nu am mai zis nimic cand s-a confirmat ca va fi tot baiat. Sigur va fi mai simplu dpdv al cheltuielilor....ca le-am pastrat pe toate. Vroiam din start 2 copii. Cel mai important e sa fim sanatosi nu? Puitza, la fel ziceam si eu, mai ales ca noi suntem 2 fete la parinti si desi e diferenta de 6 ani intre noi, avem o relatie extraordinara...pentru parinti, ideal e un baiat si o fata, dar pentru copii eu cred ca e mai bine amandoi la fel. Si David al meu tot fratior si-a dorit cu ardoare...nici nu vroia sa auda de surioara. Pana la urma asa e, sanatosi sa fie, ca indiferent ce sunt, sunt ai nostri si oricum ii iubim! Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
22+ si mami David 03.05.2005
ana_25 spune:
citat din mesajul lui Mirabela25 Buna fetelor! Sunt insarcinata in 22 saptamani! Voi cum va simtiti?Mai aveti parte de varsaturi dimineata?Eu tot n-am scapat de ele si au inceput de la 6 sapt.!Voi cum simtiti miscarile bebelusului?Al meu e destul de cumintel.De-abia de saptamana trecuta se misca mai energic.Pana acum simteam mai mult un falfait in stomac, gadilaturi dar de cateva zile parca simt cum ma loveste. E un sentiment atat de frumos ...De-abia astept sa imi tin printesa in brate.. |
Buna Mirabela!Daca nu ai scapat de varsaturi pana acum poate o sa te tina pana la 9 luni.Eu am o prietena care o avut greturi pana o nascut.Felicitari pt. printesa!
Si bb meu e fetita.
Ana 20+
nike974 spune:
eu am fost baiata familiei.permanent in copaci, alergand , peste tot unde nu te gandeai, cu o personalitate f puternica.
mi-am dorit fetita sa fie frumoasa ca sotul meu.sotul meu si-a dorit fff mult un bebe baiat si a avut castig de cauza.
si eu si sotul suntem muntomani, el e si alpinist si scafandru si speolog..................suntem off roaderi amandoi, eu copilot..........eu nu stiu ce sanse are baietelul nostru sa fie linistit.
summertime spune:
citat din mesajul lui nike974 eu am fost baiata familiei.permanent in copaci, alergand , peste tot unde nu te gandeai, cu o personalitate f puternica. mi-am dorit fetita sa fie frumoasa ca sotul meu.sotul meu si-a dorit fff mult un bebe baiat si a avut castig de cauza. si eu si sotul suntem muntomani, el e si alpinist si scafandru si speolog..................suntem off roaderi amandoi, eu copilot..........eu nu stiu ce sanse are baietelul nostru sa fie linistit. |
Stii cum se spune..copiii isi aleg parintii pt un motiv. Sa-i completeze sau sa ii echilibreze, in orice caz, sa ii invete ceva. Fie o sa fiti echipa sau o sa fie cu totul altfel decat voi dar o sa va aduca ceva in plus, ce nu aveti inca si din care o sa invatati :) De ex mamei mele i se pare ca viata e grea, eu sunt de parere ca viata e atat de grea cat ti-o faci. Eu sunt f paranoica si calculata, cred ca fetita mea ma va invata sa "let go" :)
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 22 saptamani
LoraG76 spune:
Klarisse, esti simpatica! Fie-mea merge pe strada si deodata se opreste: stai! Am uitat sa ma dau cu ruj...si pe cuvant ca se daduse cu 5 minute inainte...
Summertime, felicitari pentru fetita!
Fistiq, multumim! Poate chiar ai o fetita in burtica!
Raluca, da; stiu ca ai ceva trasnai la activ! Vaaaai, cate mai faceam si eu...pe rapid dand imi vine-n minte chiar acum una: am taiat perdeaua de dupa canapea, ca ma gandeam eu ca oricum acolo nu se vede, ca sa-i fac rochie de mireasa papusii .
Aaaa, da' am uitat sa va spun inca de pe-acum: sa nu care-cumva sa aveti markere prin casa...ferea! Fie-mea, odata, s-a machiat cu marker...da' rau, asa, ca la circ...si n-a fost de-ajuns asta, a scris si sifonierul cu marker si canapeaua ei...am crezut ca INNEBUNEEEESC!!! Am frecat la ea in baie 2 ore, era rosie ca racul, da' pan'la urma am dovedit-o. Sifonierul si canapeaua au fost cadoul lui tati de bun-venit acasa dupa serviciu. Aventuri...
Lora, mami de Iustina si 24+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
puiutza spune:
citat din mesajul lui nike974 eu am fost baiata familiei.permanent in copaci, alergand , peste tot unde nu te gandeai, cu o personalitate f puternica. mi-am dorit fetita sa fie frumoasa ca sotul meu.sotul meu si-a dorit fff mult un bebe baiat si a avut castig de cauza. si eu si sotul suntem muntomani, el e si alpinist si scafandru si speolog..................suntem off roaderi amandoi, eu copilot..........eu nu stiu ce sanse are baietelul nostru sa fie linistit. |
vei fi surprinsa.....de cat de linistit poate fi bebe al tau! eu am doi frati si eram mai baiata ca ei, am facut ski de performanta si eram doar in cantonamente plecata...nu era nici un obstacol prea mare pt. "baiatul" din mine.....nu am avut stare niciodata. de vreo 2 ani incoace mi-am luat si eu niste margelute si cercei dupa ani si ani, convinsa ca trebuie sa fiu si eu mai feminina! le-am purtat maxim de 2 ori in 2 ani...s-a pus praful pe ele. Dar baietelul meu e tare cumintel si a fost linistit de mic. Toata lumea il lauda..normal ca mai face si prostii dar de felul lui e f. linistit.
As fi vrut al doilea bebe sa fie fetita, dar nefiind in "apele mele" cu bijuteriile, codite, accesorii si cochetaria aveam o retinere ca nu voi putea fi la inaltimea solicitarilor unei eventuale printese.....asa ca ma consolez ca e mai simplu tot cu baiat. O mai vizitez pe finuta mea si ma mai delectez cu ea.....
Dar cred ca Summertime are dreptate...copiii parca ne completeaza pe noi.
Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
alexuza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui office
Bun venit! lovituri puternice primesc si eu dar pozitia bebelui era normala la ultima ecografie...voi merge astazi la un control si daca vrei intreb si de problema ta...oricum eu zic sa iti faci curaj si sa iti intrebi medicul..pana la urma de asta suntem sub "urmarire"... Tina, cu(24+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png |
Multumesc pentru raspunsuri si cred ca asa o sa fac o sa o sun pe dr sa imi fac o programare si sa vad ce face fetita mea acolo. cateodata am impresia ca boxeaza
puiutza spune:
Eu mi-am redus programul - stau doar pana la 16.
Plec sa imi iau copilul de la gradi si catre casa la treaba.
Va pup pe toate.
O dupa-masa placuta si o seara cat mai linistita!
Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
Klarisse spune:
Lora noi avem niste prieteni care au o fetita de 3 ani si are posetuta cu ruj, oja, farduri pentru copii, vrea rochii la fel de frumoase ca ale mamei..etc.. Eu raman interzisa la faze de astea pentru ca nu stiu cum as reactiona..Mi se pare atat de mica la 3 ani ca sa aiba oja pe unghii si sa aiba preocupari de care oricum nu scapa incepand cu adolescenta..Poate gresesc..
Klarisse graviduta 19+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png