Viitoare mamici de sept-oct 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Eu sunt ocupata cu curateniile acum ca stau acasa, si calcatul! Distractiv!
Klarisse se pare ca ne-am cam obosit azi in bucatarika!
Fetelor eu nu pot sa tin dieta! Mi-am impus si eu sa nu mai mananc seara, m-a tinut 2 zile si gata! Parca mai tare ma apuca! Junk as manca zilnic, dar ma abtin suficient de bine, bag doar de vreo 3 ori pe luna! Cola nu mai beau, desi eram fan! Paine incerc sa nu mananc, dar imi trebuie pe langa branza si rosii! Altfel n-au nici un farmec!
Bebeii sa fie sanatosi! Le dam noi jos dupa aia cand ne-om intoarce la muncile oribile si stressante!

Cristina cu buline mari si albastre 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Oramona, prin cezariana am nascut. Dr meu (Lora stie despre cine vb) vroia nastere naturala, de asta am asteptat atat, dr. Iliev la ultima eco a zis ca are peste 4.500 si au hotarat ca mai asteptam pana se declanseaza nasterea si facem cezariana.
Si a fost cam asa: pe 23 oct era ziua mea, eu eram in maternitate de ceva timp si ma tot plangeam ca nu am sa am si eu musafiri, TORT...Asa ca sora mea mi-a facut un tort si pe 22 seara a venit tot familionu la mine sa-mi aduca si au stat cam tarziu, ca nu mai putem de spate cand au plecat.
Si noaptea au inceput contractiile, panica, am coborat la sala de nasteri, mi-au facut un scobutil si inca ceva parca si m-au trimis la culcare, ca aveam dilatatie abia 2.Am nascut a 2-a zi, pe la pranz, de ziua mea

Oana 20+ si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Be-one, este ca-i un OM deosebit?

Lora, mami de Iustina si 25+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Fetele, am intrat scurt sa fac "administrative", am adaugat-o pe ana_80 pe listuta si am modificat data baietelului adelenei.

alexuza, ana_25 si Mirabela 25, mai scrieti despre voi sa ajungeti la 10 mesaje si astfel sa scapati de moderare. Doar asa va putem vedea in timp real.

Bine ati venit, sarcini usoare si la termen!

Andreea, in 24+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

multumim pentru adaugarea in listuta!
Foarte frumoasa rochita, arati foarte stylish!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

La Lora ii da concediu pe tot anul si nu-i zice nimeni ca-i in plus. Asa e la ea. Eu iti spun ca daca contractul de munca e suspendat nu ai cum sa beneficiezi de zilele de concediul pentru o perioada in care tu nu lucrezi. Uite, daca pleci de la un loc de munca si mai ai de luat concediu ti-l compenseaza in bani, daca ai luat prea mult eu stiu ca-ti opresc o parte din salariu. Acum mai vorbeste si tu la RU sa-ti dea un raspuns exact.

mamica de fetita si 20+

Fetelor, eu chiar sunt privilegiata din punctul asta de vedere, sefii mei sunt super, fac tot ce le sta in putinta pt. binele nostru!

N-am apucat sa citesc chiar tot din urma, am pus o poza pe care mi-a facut-o aparatul, singur, azi, cu burta si cele 9 kg luate pana acum. Scuze pt. tinuta, eram prin casa...nemachiata, nepieptanata...

Andra_b, multumesc!

N-am apucat sa ma uit pe poze, trebuie sa plec iar de acasa, abia am ajunbs de pe-un drum si plec pe altul!

Lora, mami de Iustina si 25+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Da, Lora, nota 20, cum ai spus tu mai demult. De asta sunt acum tot la el

Oana 20+ si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Da, Andra... pe ce sa dam banii, noi 2 tineri, daca nu pe asa ceva? Cind imi amintesc ce comentarii facea soacra-mea, ca doar eu eram capul rautatilor.
Daca nu venea bebele continuam in acelasi ritm, desi nu bag mina in foc cu criza asta... Oricum, destinatiile, desi foarte frumoase, au fost oarecum obisnuite.

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Citat:
citat din mesajul lui adelena
Problema e ca nu as vrea sa iau nici mai putine decat mi se cuvin deoarece, cel putin la noi, nu se mai reporteaza zilele de CO decat de la un an la urmatorul si as putea ramane fara ele. De ce sa iau mai putine daca e dreptul meu?

22+ si mami David 03.05.2005

Corect! Eu te sustin! Asa ca, cel mai bine e sa-ti faci calcule corecte, proportional cu timpul lucrat de tine, asta sa nu iti fie date planurile peste cap.
Sau ar trebui si dra de la HR sa se intereseze ca doar e job-ul ei asta, nu al tau!

Multumesc pentru sustinere O sa-mi calculez eu frumusel, de fapt prea mari calcule nu am de facut deoarece nasc pe la jumatatea lui septembrie, ies din pontaj la sfarsitul lui octombrie, am dreptul la 1,75 zile X 10 luni lucrate. O sa mai las eu de la mine o zi ca sa nu am surprize si asta e!

In dra de la RU nu am incredere deoarece nici dupa ce s-a interesat la Sediul nostru de la Bucuresti nu a inteles mare lucru

22+ si mami David 03.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Eu inaine de a ramane insarcinata , fiind foarte pofticioasa imi venea sa mananc in fiecare zi de la MC si KFC dar ma abtineam pentru ca eram la dieta , dupa ce am aflat ca am ramas m-am dus imi satisfac poftele si ce sa observ nici macar jumatate nu am putut manca. Si acum doar cand ma gandesc la ele imi vine sa vars , dar cu toate astea la 24 de saptamani am pus 12 kg stand numai in pat , ma tot incurajez cu gandul ca oricum nu am c face si ca o sa ma straduiesc sa revin dupa aceea la greutatea normala
In legatura contractiile provocate de mangaiatul burticii, mie mi-a spus medicul vazand ca stau cu mana pe ea, ca nu este bine si ca pentru a comunica cu bebita nu trebuie neaparat sa o ating ci pot sa ii vorbesc , sa ii cant ... asta nu inseamna ca atunci cand se misca pot rezista tentatiei sa nu o atng macar odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:

Pff, super raspuns ti-a dat!
Nu zic, ca nici fata mea de la personal nu le stie pe toate, dar macar imi spune lasa-ma sa vad si eu legea si iti zic pe urma. De exemplu, nu stia de salariul ala mediu pe unitate. Nici una din gravidute nu l-a solicitat pina acum si nu auzise. Dar s-a lamurit singura si mi-a dat dreptate a 2-a zi.
Deci, Elena, iti ramine sa-ti faci singura calculele atunci.

Fistiq am mai auzit pe undeva de asta cu un salariu mediu pe unitate. Este ceva stabilit prin lege si are dreptul toata lumea, sau doar la stat in functie de ce este trecut in contractul colectiv de munca?

Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Citat:

Pff, super raspuns ti-a dat!
Nu zic, ca nici fata mea de la personal nu le stie pe toate, dar macar imi spune lasa-ma sa vad si eu legea si iti zic pe urma. De exemplu, nu stia de salariul ala mediu pe unitate. Nici una din gravidute nu l-a solicitat pina acum si nu auzise. Dar s-a lamurit singura si mi-a dat dreptate a 2-a zi.
Deci, Elena, iti ramine sa-ti faci singura calculele atunci.

Fistiq am mai auzit pe undeva de asta cu un salariu mediu pe unitate. Este ceva stabilit prin lege si are dreptul toata lumea, sau doar la stat in functie de ce este trecut in contractul colectiv de munca?

Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Daca nu ma insel,acest salariu mediu pe unitate e stipulat sa se dea in Contractul Colectiv de Munca la nivel national.

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+

Ingerasul meu

Mergi la inceput