Viitoare mamici de sept-oct 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Mie mi s-a spus la serv ca dat fiind ca am lucrat doar luna ianuarie si un pic din februarie (de atunci sunt in cm) si am si luat o zi de concediu, probabil ca nu mai am dreptul la vreo zi. Adica tot asta au spus, ca se acorda proportional cu timpul lucrat din anul respectiv.
Am pus si eu poze

Oana 20+ si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Pff, super raspuns ti-a dat!
Nu zic, ca nici fata mea de la personal nu le stie pe toate, dar macar imi spune lasa-ma sa vad si eu legea si iti zic pe urma. De exemplu, nu stia de salariul ala mediu pe unitate. Nici una din gravidute nu l-a solicitat pina acum si nu auzise. Dar s-a lamurit singura si mi-a dat dreptate a 2-a zi.
Deci, Elena, iti ramine sa-ti faci singura calculele atunci.

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

office eu niciodata nu am mancat fast-food sau sa beau sucuri acidulate dar de cand am ramas gravi si eu la fel, am pofta numai de porcarii
Si sincer in prima parte a sarcinii am mai mancat de vreo 5 ori la Mac si am mai bagat si sucuri, dar de cand o simt asa bine si sunt constienta ca ce pap eu ii dau si ei, m-am lasat de tot
In plus, asa cum spuneam, luasem avant la kg si nici asta nu-mi convenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Fistiq si eu si sotul meu tot genul asta de concedii ne place, in care sa ne plimbam si sa vedem cat mai mult.
Pana acum toate concediile facute ne-au fost asa, inclusiv luna de miere
Ma bucur ca ai putut vedea atatea frumuseti! V-ati facut plinul inainte de venirea bebelului [:d]

Oana ce frumos cadou de ziua ta
Multumim de sfaturi! Eu mi-as dori natural, dar... nu e dupa noi
Am vazut pozele cu voi, o familie frumoasa si fericita!!!
Ce poncho fain ai, de l-ar vedea mama i-ar trebui si ei unul, hihi
Tuu.. va pricepeti la oameni de zapada, eu nu am mai facut decat cand am fost mica da probabil ca o sa re-invatam si noi cand ne creste copchilu

Eu nu ma gandisem initial la faza asta cu CO si vreau sa zic ca pana acum am cam 8-10 zile luate asa ca nu cred ca mai pup eu concediu pana in iulie-august...

-----------------------------

20+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

pfiuuu mai fetelor pai inseamna ca stau cel mai naspa la capitolul asta, eu sunt inneunita dupa MC si KFC bine nu fac exces dar...odata pe sapt tot manank mancare dinasta junk.....ce nu imi mai place este cola.....nu prea imi mai prieste..foarte rar mai beau un pic

20+

Mergi la inceput

Fetelor, ca tot vorbiti din nou de "diete" si kilograme, ce vad eu ca functioneaza la mine in ultima saptamina e sa nu mai maninc seara. Maninc foarte bine la prinz, iar seara daca mai simt nevoia, ceva foarte usor. Asa ca am luat doar 300gr, fata de 500gr pina la 1kg, fara restrictii sau senzatii de foame.
Iar ca mincare nu maninc nici foarte sanatos dar nici nesanatos. Eu ma axez mult pe ciorbe si mincaruri gatite ca la mama acasa, asezonate cu salata de rosii (ca topesc grasimile). Dulciuri maninc oarecum cu masura. Cit se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Pai tocmai ca auzisem eu ceva ca ar putea sa ni le ia inapoi, m-am interesat cate zile de CO ne putem lua. Si nu e vorba ca am vrea sa stam mai mult cu bb-ii, dar eu sunt la cea de-a doua experienta si stiu sigur ca apar fel de fel de situatii neprevazute cu un copil mic si niciodata nu sunt suficiente zile de concediu.

Problema e ca nu as vrea sa iau nici mai putine decat mi se cuvin deoarece, cel putin la noi, nu se mai reporteaza zilele de CO decat de la un an la urmatorul si as putea ramane fara ele. De ce sa iau mai putine daca e dreptul meu?

22+ si mami David 03.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

La Lora ii da concediu pe tot anul si nu-i zice nimeni ca-i in plus. Asa e la ea. Eu iti spun ca daca contractul de munca e suspendat nu ai cum sa beneficiezi de zilele de concediul pentru o perioada in care tu nu lucrezi. Uite, daca pleci de la un loc de munca si mai ai de luat concediu ti-l compenseaza in bani, daca ai luat prea mult eu stiu ca-ti opresc o parte din salariu. Acum mai vorbeste si tu la RU sa-ti dea un raspuns exact.

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adelena
Problema e ca nu as vrea sa iau nici mai putine decat mi se cuvin deoarece, cel putin la noi, nu se mai reporteaza zilele de CO decat de la un an la urmatorul si as putea ramane fara ele. De ce sa iau mai putine daca e dreptul meu?

22+ si mami David 03.05.2005

Corect! Eu te sustin! Asa ca, cel mai bine e sa-ti faci calcule corecte, proportional cu timpul lucrat de tine, asta sa nu iti fie date planurile peste cap.
Sau ar trebui si dra de la HR sa se intereseze ca doar e job-ul ei asta, nu al tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fetelor am pus si eu niste poze.Pe alea cu burtica trebuie sa le descarc din aparat.O sa le pun dupa aia.
Anul trecut am fost mai tot timpul la dieta,si am slabit in 6 luni 12 kg.Ma pregatisem de nunta...,si de cand am ramas insarcinata mananc la paine ca disperata, cu orice

Ana20+

Mergi la inceput