Viitoare mamici de sept-oct 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 19
office spune:
Fetelor, bravo voua ca reusiti sa mancati sanatos...eu as manca numai de la fast food, cu multa cola si prajituri cu multa crema si daca se poate cateva kilograme de mancare la o masa nu ar fi rau...mie mi-e foame tot timpul ma si mir ca pana acum am doar 8 kg..dar e timp

Tina,
cu
(25+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
oramona spune:
Multumesc de raspuns By_one. Nici nu vroiam luna aceasta, ci tot luna viitoare, dar as fi vrut sa ma programeze. Pana la 24 sapt. sper sa reusesc. Ca am auzit (de pe forumuri si de la Lora
), ca este foarte bun in eco si se merita sa-ti faci la el eco morfofetala. Mie mi-a lasat un gust amar ceea de la 18 sapt facuta de doctorita mea, pe fuga , la un eco 2D. 
mamica de fetita si
20+
ionela.n spune:
Office, si mie imi mai este pofta de mancare fast food, dar stiu ca nu e prea sanatoasa. Si desi eu m-as satura imediat, stiu ca bebe nu ia tot ce-i trebuie din mancarea aia.
Dar uneori mai mananc cate un puisor de la MacD 
--------------------------------------------------
Sunt o 
cu burtica aproape roz de 19+
Ingerasul meu
adelena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fistiq Fetelor, eu inca nu sunt lamurita cu urmatorul aspect: in lege scrie ceva de genul "se iau in considerare veniturile din ultimile 12 luni anterioare nasterii copilului". Daca sa zicem, eu nasc cind am DNP, pe 29-30 septembrie, imi sunt luate in calcul veniturile din luna septembrie? Unii zic ca nu, ca se iau in calcul veniturile din luna anterioara nasterii copilului, respectiv Aug in cazul meu. Lamuriti-ma si pe mine daca stiti, ca deja am ametit. ![]() Merci! Adelena, concediul de odihna se calculeaza proportional cu durata cit lucrezi, pina ti se suspenda CM. Ca sa afli cite zile iti revin imparti 21 zile CO la 12 luni si da 1.75. Apoi inmultesti 1.75 asta cu cite luni vei lucra si afli zilele de CO. ![]() ---------------------------------------------- cu burticuta aproximativ bleu de 21+ |
Pai la fel stiam si eu si mi se pare si asa mi se pare si logic. Dar dra mea de la RU sustine ca am dreptul la toate cele 21
In fine, eu imi calculez cate ar trebui sa am pana ies din pontaj
22+ si mami David 03.05.2005
Fistiq spune:
Adelena, eu zic sa-ti faci calcule luind in considerare cum este corect, in caz ca se trezeste dra sa nu fii dezamagita. Dar daca ea stie ca se dau toate zielel de CO... sa ti le dea, nu? 
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 21+
oramona spune:
Si la noi C.O se calculeaza fix cum a zis Fistiq. E normal, in timpul concediului de maternitate si a celui de crestere copil contractul de munca este suspendat.
mamica de fetita si
20+
adelena spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Adelena, eu zic sa-ti faci calcule luind in considerare cum este corect, in caz ca se trezeste dra sa nu fii dezamagita. Dar daca ea stie ca se dau toate zielel de CO... sa ti le dea, nu? ![]() ---------------------------------------------- cu burticuta aproximativ bleu de 21+ |
Pai la mintea ei mi l-ar da ca doar nu-mi da dintr-al ei, dar ma trezesc la intoarcerea din CIC cu surprize. Si atunci chiar o sa am nevoie de CO mai mult decat acum
Fistiq spune:
Pai cu ce surprize te-ai putea trezi? Sa-ti ia zilele inapoi, din zilele pe anul in care incepi lucrul?
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 21+
adelena spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Pai cu ce surprize te-ai putea trezi? Sa-ti ia zilele inapoi, din zilele pe anul in care incepi lucrul? ---------------------------------------------- cu burticuta aproximativ bleu de 21+ |
Exact...ca atunci cand i-am explicat cam cum mi se pare mie logic si normal, mi-a spus ca daca imi iau prea multe acum, mi le ia la intoarcere din CIC
Pentru ea, nu ar fi o problema, dar pentru mine, cu siguranta da
oramona spune:
Da, asa s-a intamplat la sora mea si mai demult mai povestea aici o mamica ca a fost la fel. Cand s-a intors la munca, pentru ca anterior si-a luat mai multe zile de CO decat avea dreptul, i-au scazut in acel an zilele luate in plus. Nu-i mare problema, dar si atunci o sa vrem mult concediu ca sa stam cat mai mult cu bebei.
mamica de fetita si
20+