Viitoare mamici de sept-oct 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 18
ionela.n spune:
Liliana, te inteleg perfect.
Sotul meu e bugetar, se taie in indemnizatie...
Sa traim bine, nu? 

--------------------------------------------------
Sunt o 
cu burtica aproape roz de 19+
Ingerasul meu
adelena spune:
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine, va rog...cum este cu concediul de odihna? la cate zile avem dreptul? La toate cele 21 de zile ce ni se cuvin intr-un an calendarsitic sau la un numar de zile proportional cu perioada in care figuram in pontajul firmei?
Eu am intrebat la noi la RU si dra de aici habar nu are 
22+ si mami David 03.05.2005
oramona spune:
Frumos cadou ti-ai facut de ziua ta
.
o sa incerc si eu maine sa-mi fac o prog. la dr. Iliev, ca acum o saptamana mi-au zis ca incepand cu 20 se fac programari pentru luna viitoare. Sper sa si reusesc.Ce fel de ecograf are 3D sau 4D?
mamica de fetita si
20+
be_one spune:
Cand mi l-au adus, sa-l vad, abia ma trezisem din anestezie, dar inca se invartea camera cu mine, il tineau asa sus, in maini si eu ii vedeam falcutele, dar nu-i vedeam ochii de ele...Asa ca mi s-a facut rau si am adormit. Dupa vreo juma de ora eu am inceput iar ca vreau sa-mi vad copilu!
Oricum, vreau sa spun mamicilor care vor vrea sau vor fi nevoite sa ajunga la cezariana sa fie curajoase si sa incerce sa se dea jos cat mai repede pot, ca astfel si recuperarea va fi mai rapida. Eu in 5 zile am fost acasa
Oana
20+ si mami de Dimitrie (23.10.2004)
Ana_Perianu spune:
A ionela nu e o dieta anume: nu mananc deloc dulciuri, paine, paste, etc
Mananc salate, gratere, fructe si legume
Mananc foarte sanatos si atat ![]()
maricicutz spune:
buna mamicutelor
nu am mai intrat de multisor pt ca nu am timp deloc...dar acum sunt la servici si am zis ca n-o fi ceva chiar asa de rau daca intru si eu un pic...voiam sa va felicit pt nr. de saptamani, tina eu mai am pana ajung la 20 - am doar 18- dar barem pana la 25-26..bravo burticutelor, acum, acum ajungem toate la mijlocul calatoriei..
despre kg, eu zic sa nu va stresati, din experienta mea, va spun ca cel mai mult se ia in greutate in ultimul trimestru...eu cand am ajuns in luna a-8-a am "explodat": burtica mi-a crescut f mult, vergeturile mi-au aparut si am ajuns la sf sarcinii cu 16 kg in plus, dar le-am dat jos repede pt ca Ilincuta a a vut 3.500kg plus lichidul...asa ca sa vorbim despre kilograme prin august-septembrie..
cam atat..noi suntem bine, crestem, si ne pregatim de serbarea de la gradi - tina tu stii ce vorbesc...
ps: imi dati si mie parola sa pot vedea pozici? multumesc
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana_Perianu A ionela nu e o dieta anume: nu mananc deloc dulciuri, paine, paste, etc Mananc salate, gratere, fructe si legume Mananc foarte sanatos si atat |
Aha, se pare ca si eu mananc sanatos
. Eu am si tensiunea mica 9 cu 5, cam asa si dr mi-a zis ca atunci cand simt ca ametesc sau ca ma doare capul, inseamna ca ori imi scade tensiunea, ori glicemia. Si mi-a zis sa mananc ceva dulce sau sa beau cafea, dar slaba.
--------------------------------------------------
Sunt o

cu burtica aproape roz de 19+Ingerasul meu
dianaj1978 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adelena Fetelor, lamuriti-ma si pe mine, va rog...cum este cu concediul de odihna? la cate zile avem dreptul? La toate cele 21 de zile ce ni se cuvin intr-un an calendarsitic sau la un numar de zile proportional cu perioada in care figuram in pontajul firmei? Eu am intrebat la noi la RU si dra de aici habar nu are ![]() 22+ si mami David 03.05.2005 |
la noi la firma cocediul se da proportional cu perioada in care figuram in pontajul firmei, cred ca asa este pe tot
cu
24+
be_one spune:
Nu stiu ce fel de ecograf are, in primul trimestru nu am fost la el. Dar nu mai putea sa te programeze luna asta, vad ca si tu ai 20 de sapt? Pt ca am inteles ca la inceputul lui iunie nu lucreaza. Eu merg sapt viitoare, am sa-ti spun atunci cum e.
Oana
20+ si mami de Dimitrie (23.10.2004)
Fistiq spune:
Fetelor, eu inca nu sunt lamurita cu urmatorul aspect: in lege scrie ceva de genul "se iau in considerare veniturile din ultimile 12 luni anterioare nasterii copilului". Daca sa zicem, eu nasc cind am DNP, pe 29-30 septembrie, imi sunt luate in calcul veniturile din luna septembrie?
Unii zic ca nu, ca se iau in calcul veniturile din luna anterioara nasterii copilului, respectiv Aug in cazul meu. Lamuriti-ma si pe mine daca stiti, ca deja am ametit. 
Merci!
Adelena, concediul de odihna se calculeaza proportional cu durata cit lucrezi, pina ti se suspenda CM. Ca sa afli cite zile iti revin imparti 21 zile CO la 12 luni si da 1.75. Apoi inmultesti 1.75 asta cu cite luni vei lucra si afli zilele de CO. 
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 21+