Viitoare mamici de sept-oct 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 17
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana_Perianu Si eu am intrat la dieta de 2 saptamani jumate si are super-rezultate Pana acum am un surplus de 6,2 kg la aproape 24 de saptamani. Eu mi-am propus sa nu iau mai mult de 10 kg toata sarcina dar inteleg ca abia de-acum incepi sa pui serios kg ... |
Ce dieta tii?
Poti sa spui, te rog?

--------------------------------------------------
Sunt o

cu burtica aproape roz de 19+Ingerasul meu
vanyy2009 spune:
buna dimineata
Oramona multumim de cafeluta...acum o savurez, Klarisse, Chichiuta multumim pt micul dejun
Feteleor felicitari pt schimbarea de semnatura, Office wow 25-26 saptamani
...nici mie nu mi se par multe 8 kg la 25-26 saptamani.....si eu am pus 7 kg pana acum
....la mine se cunoaste ca le-am pus acum arat si eu a om ca inainte eram bat![]()
20+

ionela.n spune:
Nike, s-a hotarat pt 15% sau inca se mai discuta?
De ce a trebuit sa faci acea declaratie? E asa mare riscul tau in sarcina?

--------------------------------------------------
Sunt o 
cu burtica aproape roz de 19+
Ingerasul meu
be_one spune:
Nici la mine la prima sarcina nu se prea cunosteau kg pana prin saptamanile astea, dar pana la sfarsit...
Pana in ziua de azi am ramas cam cu 15 kg mai mult decat "inainte"...In ultima luna, inainte sa nasc, nu am mai stat la mine, adica la et 4 fara lift, ci la mama, care sta la casa. Si in ultima sapt, cat am stat internata, in fiecare dimineata venea un dr la vizita (nu dr meu), ma aculta pe burta, se incrunta si ma intreba cate saptamani am. Eu ii spuneam ca 41 si el dadea din cap si spunea ca "nu se poate"...nici acum nu stiu de ce.Dar cred ca fiindca aveam o burta imensa...Dimitrie a avut 4,800 kg + destul lichid
Oana
20+ si mami de Dimitrie (23.10.2004)
adelena spune:
Nici eu nu am pofte. Nici la sarcina anterioara nu am avut, in schimb si atunci si acum are sotul meu
Pe bune, el chiar nu este un pofticios de fel, dar de cand sunt insarcinata prezinta toate simptomele pe care ar trebui sa le am eu...mananca foarte mult, are fel de fel de pofte, este uituc, somnoros ![]()
Eu nu pot decat sa ma bucur pt ca as vrea sa ia tot el si kilogramele in plus ![]()
22+ si mami David 03.05.2005
oramona spune:
Be_one, puiutul tau a fost voinic de mic,
. Am o intrebare, cum ai nascut? 
mamica de fetita si
20+
be_one spune:
Eu nici acum nu pot sa ma abtin sa mananc ceva ce imi place. Bine ca nu am inceput inca cu prajiturile. Ca tot spre sf sarcinii imi tot doream din alea cu multe creme, ma fixasem pe una Caraiman.
Sau o data, tot in maternitate ii aduce sotul unei burtici din salon niste gogosi cu ciocolata. Ea, politicoasa, ma serveste si eu, tot frumos, refuz. 5 minute am stat in pat si tot crestea incordarea
si gogosile vecinei se terminau...Am iesit si am sunat sotu sa imi aduca de urgenta si mie
Oana
be_one spune:
Oramona, prin cezariana am nascut. Dr meu (Lora stie despre cine vb) vroia nastere naturala, de asta am asteptat atat, dr. Iliev la ultima eco a zis ca are peste 4.500 si au hotarat ca mai asteptam pana se declanseaza nasterea si facem cezariana.
Si a fost cam asa: pe 23 oct era ziua mea, eu eram in maternitate de ceva timp si ma tot plangeam ca nu am sa am si eu musafiri, TORT...Asa ca sora mea mi-a facut un tort si pe 22 seara a venit tot familionu la mine sa-mi aduca si au stat cam tarziu, ca nu mai putem de spate cand au plecat.
Si noaptea au inceput contractiile, panica, am coborat la sala de nasteri, mi-au facut un scobutil si inca ceva parca si m-au trimis la culcare, ca aveam dilatatie abia 2.Am nascut a 2-a zi, pe la pranz, de ziua mea
Oana
LilianaR spune:
Adelena, si al meu are niste pofte ciudate si el nu avea... Am mai citit de simptome de sarcina care "se iau" dar eu nu am pofte mai mari ca inainte.
15% e mai mult decat ma asteptam! E super bine adica! Bine temporar pentru mine, desi pe termen lung nu ma astept sa nu mai umble, e totusi un ajutor social bagat la inceputul unei perioade de criza, de tip electoral...
Nici nu stiu ce sa mai spun, deja se preconizeaza ca familia noastra va avea dupa aparitia lui bebe venituri la jumatate decat preconizam cand am ramas insarcinata...
Minunat, nu?
22+ 
Fistiq spune:
Andra, motanul are 7 ani si 6 kile. Exact cit am pus eu de la inceputul sarcinii. ![]()
Iar pozele puse sunt din acelasi loc: Egipt. Am fost 2 ani la rind si ne-am mai duce, atit de mult ne-a placut acolo. Acum depinde de gusturi si de felul fiecaruia de a intelege o vacanta. Noi suntem genul care nu are stare intr-un loc, ne place ca programul sa fie cit mai incarcat, cu vizite multe chiar daca asta presupune oboseala. Altfel ne-am plictisi. Ma rog... asta se va schimba cind vine bebelusul, va trebui sa ne adaptam dupa ritmul lui. Oricum imbatrinim si noi, deci cred ca ne vom linisti. ![]()
Dar mi-ar placea muuult sa ajungem in Asia.
Si in America de Sud ca tot am vazut poze frumoase de acolo pe Picasa.
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 21+