Viitoare mamici de sept-oct 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 16
LilianaR spune:
Nu mai inteleg nimic! Daca 12,5 cu 7 e mare si 10 cu 5 e mica, inseamna ca toata lumea tre' sa aiba 11 cu 6 sa fie tensiune normala?
Eu am avut 11 cu 5 la medic si mi-a spus ca e mica, dar eu am si 8 cu 5 deseori...
Stie cineva daca avem vreo interdictie de anestezie cu tensiunile astea?
De cafea, am baut decaf pana mi-a spus doctorul sa o dau pe cafea normala cu tensiunea asta. Mai ales ca no-spa o mai scade.
Multam de parola, o sa ma uit pempoze diseara sau maine, azi am citit cate ceva info si acusi trebuie sa plec...
Nike, mai mica cu 15%? Numai atat? Uau, ce bine ar fi!
Bine daca inceteaza demonstratiile si ne lasa asa, cu astea taiate, nu cu TVA de 25% si impozit 20%, ca atunci dam de naiba! Dupa Grecia direct ne ducem daca nu taie cheltuieli si incearca sa mareasca impozite! Ca n-o sa le colecteze, si tot ajungem la taieri, doar ca prea tarziu!
N-ar iesi unul sa urle NUMAI impotriva cheltuielilor tembele ale astora de la guvernare, toti ne vedem salariul pe termen scurt! Ma rog... sa-i ia naiba pe toti astia cu toate masurile lor!
M-am saturat sa-mi fac calcule!
22+ 
office spune:
Andra_b si Ana_P: multumesc frumos..sunt mamica de top..adica din topul (inceputul) listei de gravidute ![]()
![]()
.Ieri m-a cantarit la control si am luat 8 kg. dr mi-a zis ca nu crede ca nici nu se vad..dar stiu eu mai bine..incepusem iar cu calcule daca acum am 8, cate (zeci) voi avea la sfarsitul sarcinii????...poate e cazul sa incep o cura de salbire?!

![]()
![]()
![]()
Tina,
cu
(25+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
crina-s spune:
Dragelor eu nu am deloc pofte. Se si sperie mama cand ma intreba: dar tu chiar nu ai nici o pofta?
Am pus-o alalteieri sa-mi faca gogosi dar nu neaparat ca muream de pofta, ci ca-mi plac mie.
Fructe mananc si eu cate un mar verde pe zi, mi-a adus finuta mea niste cirese de la tara ECO, dar nu au fost prea coapte, iar de citrice m-am cam saturat.
Deabia astept sa apara fructele romanesti.

21+
crina
cu
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Andra_b si Ana_P: multumesc frumos..sunt mamica de top..adica din topul (inceputul) listei de gravidute ![]() ![]() ![]() Tina, cu (25+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png |
Tina mie nu mi se par multe 8 kg la 25 saptamani. Eu am pus deja sapte si am 21saptamani.Esti in super grafic zic eu.

21+
crina
cu
adelena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianaj1978 nu a mai aflat nimeni de la doctor daca e bine sa tii mana pe burtica sau nu? eu sunt un pic stresata pe tema asta pentru ca stand acasa toata ziua, tot timpul am tendinta sa stau cu mana pe burtica si sa incerc sa comunic cu bebelina. daca aflati ceva, scrieti ca sa stim si noi. la doctor mergem de abia luna viitoare. cu 24+ |
Eu am inteles de la asistentele medicale din maternitate, ca nu ai voie sa-ti mangai prea mult burtica, dar numai in cazul in care ai contractii.
De tinut mana pe burtica si eu o tin, chiar daca am avut contractii, dar evit sa ma mangaii prea mult, nu-mi mai dau cu creme antivergeturi...
22+ si mami David 03.05.2005
andra_b spune:
Ma uitam din nou la poze...
Fistiq matza aia a ta ii mortala
Ce bine-i sad cu zgarda rosie, mai mai
Si ne uitam la Animal Planet ![]()
Si tu ai poze de-alea exotice de saliveeeez 
Te 
Ghiocela ma bucur ca te vad si pe tine, faina poza din Santorini 
Lora ai o fetita dragalasa, in rochita aia de miresica si imbracata ingeras - arata splendid 
Pup burtica 
Clary ce fain ii acolo la munte, cred ca anul asta nu ajumgem pe undeva, avand 8 nunti
Te 
RalucaElena ma bucur ca te vad, esti o mumoasa 
Iunia pup burtica
Vad ca de mult esti impreuna cu sotul tau... ![]()
O sa fie tare greu sa va asociez pe fiecare cu figura din poze... Chiar ca suntem multe ![]()
Tina apai eu cand o sa fiu ca tine, la 25-26 saptamani o sa am cred ca vreo 10 kile-n plus ![]()
Pana acum am pus 7...
Sa fie sanatosi doar bebelasii!!! ![]()
Crina si eu astept fructele veritabile ca m-am saturat de 'surogatele' astea ![]()
-----------------------------
20+ cu bebe mic 
Ana_Perianu spune:
Si eu am intrat la dieta de 2 saptamani jumate si are super-rezultate
Pana acum am un surplus de 6,2 kg la aproape 24 de saptamani.
Eu mi-am propus sa nu iau mai mult de 10 kg toata sarcina dar inteleg ca abia de-acum incepi sa pui serios kg ...
nike974 spune:
reducerea de 15% se referea la indemnizatia de crestere a copilului.
da, de acord fulguta,
si eu vreau pe lanturi.dar ma duc macar o data in crai inaite de a naste.
revin mai incolo.
da,am dat declaratie notariala ca imi asum riscul de deces pe timpul sarcinii sau la nastere.
ghiocela13 spune:
Buna dimineata!
Fetelor, e nebunie in Piata Victoriei! A venit toata tara!!!! De la Gara de Nord pe Buzesti pana in Piata Victoriei este arhiplin!!!!!!!!
Ghiocela
19+ 
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crina-s
Tina mie nu mi se par multe 8 kg la 25 saptamani. Eu am pus deja sapte si am 21saptamani.Esti in super grafic zic eu. ![]() ![]() ![]() 21+ crina cu Ce slabute sunteti fetelor!Eu la 20 de sapt am deja 9 kg in plus. Cred ca de la stat degeaba mi se trage,ca de cand nu mai lucrez(sunt in somaj)nu prea mai am ce face. Ana 20+ ![]() |