Viitoare mamici de sept-oct 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
dianaj1978 spune:
nu a mai aflat nimeni de la doctor daca e bine sa tii mana pe burtica sau nu? eu sunt un pic stresata pe tema asta pentru ca stand acasa toata ziua, tot timpul am tendinta sa stau cu mana pe burtica si sa incerc sa comunic cu bebelina. daca aflati ceva, scrieti ca sa stim si noi. la doctor mergem de abia luna viitoare.
cu
24+
LoraG76 spune:
'Neata!
Vin si eu la o cafea!
Ma uit acusi si pe pozele noi, abia astept sa va mai vad! O sa mai fac si eu una noua ca a mai crescut burtoiul.
Azi am o zi de concediu, ca am de rezolvat cam multe si trebuie s-o iau si pe fiica-mea dupa mine, ca n-am cu cine s-o las...
Oricum, nu cred sa fie vreo problema, deja are o saptamana si 2 zile de stat in casa, bubitele s-au uscat toate, aproape ca nu se mai vad deloc decat mici urme pe unde-au fost. Trebuie sa merg la banca, la notariat, la manichiura/pedichiura...la cumparaturi, maaama, cate am de facut.
Va pup si revin mai dupa-amiaza!
o zi buna!
Lora, mami de Iustina si 
25+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
oramona spune:
Klarisse si Chichiutza, multumim pentru micul dejun, stiam ca voi munciti din greu in bucatarie ca sa ne serviti cu ceva bun, de asta nu am oferit decat cafea, atat cat sa ne tina treze pentru papa. Eu de vreo doua zile as manca intr-una, offf...oare cate kg o sa pun?
mamica de fetita si
20+
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianaj1978 nu a mai aflat nimeni de la doctor daca e bine sa tii mana pe burtica sau nu? eu sunt un pic stresata pe tema asta pentru ca stand acasa toata ziua, tot timpul am tendinta sa stau cu mana pe burtica si sa incerc sa comunic cu bebelina. daca aflati ceva, scrieti ca sa stim si noi. la doctor mergem de abia luna viitoare. cu 24+ |
Eu nu am citit nicaieri ca nu e voie sa tii mana pe burtica. Am acasa o carticica cu sarcina pe saptamani si acolo scrie ca e bine ca atunci cand se intareste burtica, sa tii mana pe burta si sa o mangai. Cica astfel comunici cu bebelusul.
Eu o sa continuu sa mangai burtica si bebelusul, ca sa stie ca e iubit si dorit

--------------------------------------------------
Sunt o

cu burtica aproape roz de 19+Ingerasul meu
oramona spune:
Aniast, rochia ta a fost superba. Ce bine iti vine. Vrem mai multe pozici sa te admiram pe indelete .
mamica de fetita si
20+
carola spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Mmmm,capsuni!Si eu imi iau cate o ladita de capsuni de 3-4 kg.,si imi ajunge cateva zile.Dar cu vremea asta nasoala nu m-am mai dus,si sotul vine seara de la servici.Ca i-am si zis ieri:draga pana vii tu inchide la non stop!O sa ma duc sa caut caise ![]() Ana 20+ ![]() |
caise am vazut ieri in Auchan.
www.flickr.com/photos/carola456/
andra_b spune:
Neata ![]()
Alexuta, Mirabela si Ana_80 bine ati venit! 
Luanashana si eu simt in partea de jos loviturile bebelusului; ma bucur ca e bine bebicu tau 
Summertme felicitari pentru fetita!!!
Mari ma bucur ca ai mai mult timp pentru acasa!!! 
Office felicitari mamica!!!
Si mie mi se pare mult 25-26 de saptamani, hihi ![]()
Kamy ma bucur ca a fost super! Vrem pozici!!! 
Oramona, Chichiutza si Klarisse multumim de tratatie, niste laptic chiar as bea si eu acum!! 
Nici eu nu beau cafea, dar deloc, nici inainte nu imi placea... mai mananc cateodata ciocolata...
Nastasie pup burtica si continutul
hihi
Ce simpatic e baietelul tau ![]()
Aniast rochita mi se pare splendida! Pup burtica 
Eu nu am o stare chiar vesela pe vremea asta ploioasa... As vrea sa fiu acasa sa mai bag cateva randuri de tricotat
Imediat termin prima jumatate de paturica, arata ok ![]()
Azi aflam cu cat scade indemnizatia? 
Pup burticile dragalase 
-----------------------------
20+ cu bebe mic 
Ana_Perianu spune:
Aniast – aratai mortal la eveniment, jos palaria !
Stii cumva de unde a luat rochia ? Adica ma gandeam ca poate magazinul ala are si vanzari on-line …
Office, mama da esti avansata, nu gluma ! Felicitari, sa fie intr-un ceas bun !
Apropos de pofte, de ce mi-a fost frica n-am scapat: cirese ! Bine ca n-am avut in perioada in care era 60 ron/casoleta mica … acum e rezon
be_one spune:
Felicitari tuturor pentru saptamanile adaugate. Si eu am ramas in urma cu semnatura, asa ca am modificat acum. Abia astept sa pun 21+, sa ma consider si eu la jumate, ca prima data am nascut la 42 de sapt![]()
Oana
20+ si mami de Dimitrie (23.10.2004)
crina-s spune:
Buna dimineata fetelor frumoase
Office, Dianaj, Fistiq felicitari pentru semnaturi!
Doamne ce ne-ati mai indopat azi cu mancare.
Asta e vreme de facut copii (aviz dragelor noastre prietene: IONY, MADUTZA, MAYA, IOMUR si nu numai) sau de numarat banii.........
Sa aveti o zi cum v-o doriti voi!

21+
crina
cu