ADHD sau ce?
Raspunsuri - Pagina 11
rrox3 spune:
Anusha E foarte bine ca in weekend sa va ocupati de altceva, nu tot de scoala. Joaca, iesiri, relaxare. Are nevoie de o pauza dupa o saptamana stresanta. Cum sa uite? Stai linistita, nu are ce sa uite.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
anuscha2009 spune:
sunt foarte, foarte nervoasa Azi iar i a trantit fetei mele un insuficient si mai mult decat atat a dat o afara din clasa pentru ca zice ea s-a jucat in timpul orei. PE UN COPIL DE 7 ANI L A LASAT SINGUR IN FATA CLASEI. a PLANS FII MEA de a crapat!
O mut! fara discutii!
Dar nu stiu de unde sa incep
1. nu cunosc o alta invatatoare si mi e teama ca dau din lac in put!
2. nu stiu cu cine sa vorbesc intai? Cu directoarea? Cu mamici din alte clase? prefer sa o dau in aceeasi scoala
Nu stiu daca sa o sun pe actuala invatatoare ca sa o intreb de ce a dat o afara din clasa?
anuscha2009 spune:
Rugaminte
cine stie o invatatoare mai calma in sectorul 4 Berceni sa mi dea si mie un semn
Multumesc anticipat!
Chuny spune:
Am impresia ca e ilegal sa scoti un copil afara din clasa. Daca i se intampla ceva? Foarte bine ca o muti, fa tot ce poti pt a o ajuta sa treaca peste dificultati.
Sib Aripi tot mai grele *** Nasterea ariciului Vladimir *** *** Anna, o nastere cu viteza
anuscha2009 spune:
cred si eu ca e ilegal, un copil de sapte ani fara supraveghere si un copil timid... asta incerc sa o mut
MUltumeasc de sprijin
Alizee spune:
Anuscha, pune-ti ordine in ganduri si mergi la director si spune-i clar ce nemultumiri ai in legatura cu invatatoarea fetitei tale. Argumenteaza ca psihologii, care au evaluat copilul, au stabilit ca este normal dezvoltata, dar are nevoie de persoane echilibrate in jur, nu de o invatatoare care sa stea cu batul in mana si sa-i bata cu el in banca.
Roaga-l pe director sa iti mute fetita la o invatatoare calma.
NU mai lasa copilul pe mana acelei invatatoare.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
rrox3 spune:
Cum sa dai un copil de clasa I afara din clasa pentru neatentie?!?
Vorbeste cu directorul, explica-i ce probleme ai si cere-i ajutorul pentru mutarea in alta clasa. Daca e un om corect, te va ajuta. Daca nu, va trebui sa o muti probabil si din scoala. Pentru asta te sfatuiesc sa ceri referinte si de la parinti.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
alra spune:
se poarta asa cu fata pentru ca vrea sa scape de ea din clasa. nu ai sa o scoti la capat cu ea pana nu o muti.
cand unui profesor/invatator i se pune pata pe un copil nu vei avea niciodata dreptate tu ca parinte, si, fii atenta cum procedezi cu mutarea caci tanti poate fi prietena cu directoarea etc.
eu vorbesc din cunostinta de cauza din nefericire: am avut prb mari cu un profesor si parintilor le-a fost foarte greu sa ma mute. li s-a zis ca e un super profesor, ca are toate gradele, bla bla ca nimeni nu se plange de el, toata lista.
eu as incerca totusi sa vorbesc cu directoarea, sa ii zic diplomat ca fetita nu e compatibila cu cucoana invatatoare cu respectele de rigoare, cu lacrimi si bla bla, si ca i-as multumi mult daca ar putea-o muta la o invatatoare mai blanda si cu mai multa rabdare.
nu ai mare lucru de pierdut de aici caci daca iti pui directoarea in cap oricum trebuie sa schimbi scoala.
in alta ordine de idei, da-mi te rog PM cu zona unde sunteti si scoala la care merge fata. e posibil sa stiu pe cineva in zona aceea.
si sa stii ca mi se pare oribil ce ii face invatatoarea fetei tale, ca o supune la presiuni aiurea si o terorizeaza emotional. si nu e prima data cand vad asa ceva. se poarta si la case mai mari.
inca ceva, nu pleca in discutii de la premiza ca tu si fata aveti vreo vina ca nu se poate concentra sau ca e putin diferita de ceilalti. e un copil care are nevoie de mai multa atentie din partea celorlalti, nu de piedici suplimentare!