Super mamici de fulgusori nov.dec2009-HAI CAMY!71*
Raspunsuri - Pagina 9
My_Lady0091 spune:
gata.am citit...de acum ma pregatesc sa ma duc
Blackmoon Lady&lipishtocul Marie
vias spune:
My_lady bafta la examen!! Te asteptam cu nota mare!!
Cat despre vacanta Mariei (organizatoarea)...tipa este ok, are bani..dar a incercat sa ajute! Eu ii multumesc! Ce sa faca acum daca avea bilete luate? Sa le dea inapoi...sa-l lase pe sot cu in balta ca ea trebuie sa ne fie alaturi??? Chit ca ea personal nu este afectata??????? Ma rog, asta este parerea mea...daca oamenii au..de ce nu?????
Luciandreea am vazut si eu poze cu 2 fete frumoase foc!!
Gabitza sanatate multa bebeilor tai!
am avut o zi plina...maine probabil ca va fi si mai si....
maine este protest in Brasov...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus am avut o zi plina...maine probabil ca va fi si mai si.... maine este protest in Brasov...[/green] Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
BAFTA
My_Lady0091 spune:
GATA..NU AM LUAT NOTA CHIAR MARE,DAR AM TRECUT.
SI AM TRECUT SI PE HUMANA 2PROBIOTIC +... OFICIAL...CU O SAPTAMANA INAINTE
SIIIIII..NE-AM CUMPARAT SI SUZETA 6 LUNI-18 LUNI
tati e la munca de ieri seara..si nici acu nu a ajuns....ce e si cu infractorii astia..si se inmultesc....
My_Lady0091 spune:
nb cuconitze.va pupa io
vias spune:
de rasu' plansu'
dati drumul la sonor
http://www.youtube.com/watch?v=feksbL840Go
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Laura B spune:
Buna fetele!
Abia am ajuns acasa de la scoala Dianei (va povestesc mai tarziu, nu-i nimic de rau). Vroiam sa o felicit pe Lady ca a luat examenul si sa-i spun ca mi-a amintit de cum o incuraja soacra pe matusa mea, pe vremea aia matusa era la facultate dar si cu copil mic acasa - adica aceeasi situatie cu noi acum-: "Mama, important e sa-l treci, si 4 sa-ti dea, dar sa iei examenul! "
Am sa revin mai pe larg putin mai tarziu.
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
A_driana spune:
camy, am auzit asta la TV...chiar ca...razi..plangi...mie imi place melodia
A_driana , de minunea mea David-Andrei
Laura B spune:
Pishko, imi pare rau ca vremea nu tine cu voi. Cate zile stati la Poiana?
Nu ca v-ar consola cu ceva, insa si la noi s-a anuntat posibila vijelie spre seara.
Camy, cum a mers azi la primarie? Ai scris pe undeva sa merg sa citesc ca san u te repeti?
La multi ani fetitei lui Pirelia!
Lorelix, off… nu te gandi asa de departe cu emisiunile date la Pro… Banuiesc ca si voi prindeti History Channel? Astia dau aici destul de insistent in ultima vreme un fel de serie cu “Viata dupa oameni”, despre cum se resalbaticesc cainii si pisicile, cum natura reia toate fostele orasele, sosele, ce se intampla in 10.. 100… 200 de ani…etc. Ia uite aici : http://www.history.com/shows/life-after-people Sunt doar speculatii. Ca daca e sa se intample ceva, se poate intampla in n-shpe feluri. Oricum, mie mi se par interesante emisiunile astea.
Lady, sunt si cateva poze ratacite in care apare si tati, cred ca in set-urile cu torta olimpica, si cu botezul (el e cel inalt si cu par putin ). Diana se pare ca seamana mai mult in partea mea, dar Sophia aduce mai degraba cu tati.
Ce m-ai amuzat cu schimbatul semnaturii, lipsa de chef, ameteli … mi-ai amintit de mine inainte de unele examene ….
Tiusca, copilasii nostri au tot timpul sa se invete cu gustul legumelor, carnintei , ousorului, sau iaurtului. Pana pe la 1 an eu chiar nu-mi voi face probleme sau stress-uri. Daca imi amintesc bine, pentru Diana pana pe la vreo 2 ani tot laptele si lactatele au fost baza
Roxy, tu esti de vina daca de acum incolo cand fac spaghete cu chiftelute ma voi gandi la prostii, daaa?...
A_driana, cand ai de predat lucrarea? Chiar e super cubul facut de tine.
Multumesc ca mi-ai adus aminte ca si noi am primit un set de imprimat amprenta mainii/piciorului lui bebe. Cum am mai multe foi, am sa-I fac si Sophiei, dar si Dianei.
Luciandrea, vazut pozele. Amandoua sunteti frumoase foc.
Dienutze, tu nu mai povesteti nimic despre voi?
Gabitza, ce pereche frumoasa ai tu acasa! Sa va traiasca (nu-s de ce, dar mi-au dat lacrimile cand am vazut poza in care se ating manutele lor…) Sanatate multa si lor, si tie.
Am si eu o curiozitate, sper ca nu patesc ca pisica: ce modificati fetelor la pagina principala in ultimele zile, ca am tot vazut activitate la primul post sub nov.dec2009.
Azi am inscris-o pe Sophia la inot. Incepem marti, primul nivel are 10 sedinte de cate o jumatate de ora, si o sa intru si eu cu ea in bazin. Acum mi-am facut de lucru. Va trebui sa-i cumpar diapersi speciali de apa, sa caut costumel de baie daca il mai am de la Diana bine, daca nu sa-I cumpar si ei unul, eu am sa ma depilez bine, nu ca pana acum pentru pantaloni de yoga si blugi, sa vad daca si cum imi mai vin costumele, etc.
Am si oarece emotii pentru cum o sa ma descurc cu Sophia, dar mai ales ca nu stiu cum va reactiona Diana cand va afla ca merg cu cea mica la bazin (inotul era sportul preferat al Dianei, chiar daca era nazbatioasa foc, adora apa… tot eu am fost cu ea in bazin pentru nivelele 1 si 2 cand era bebe, nivelele 3 si 4 le-a facut pana sa se intample accidentul...off). Oricum, cu ocazia asta am sa ma interesez daca cumva e vreo posibilitate sa acceseze si Diana piscina. Pe site-ul complexului sportiv scrie ca exista la piscina la care o sa merg un scaun cu un lift special pentru persoanele cu dizabilitati, dar Diana are si ventilator si nici nu-si poate sustine singura nici trunchiul, nici capul…
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner