Super mamici de fulgusori nov.dec2009-HAI CAMY!71*
Raspunsuri - Pagina 8
luciandrea spune:
proba de semnatura
[size=4][font=Script MT Bold]
LUCIANDREA , de MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">[size=4][font=Script MT Bold]
[pink][b]Noi 2 si o minune
gabitza35 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorelix Luci, superbe pozele. ce fel de siropel pentru gat/raguseala? intreb ca si Daniel de vreo 2 zile tuseste si este ragusit de la atatea tipete Fetele care ati dat Stodal, si-a facut efectul? XENA FORUMISTA RAZBOINICAde Daniel-Matei sa fie SANATOS! Minunea mea: Daniel-Matei nascut pe 13 nov 2009 |
Buna,
Mie pediatra mi-a dat pentru tusea lui Dragos PROSPAN, e un extract de frunze de iedera, ii dau dimineata si la pranz cate 2,5 ml cu lingurita, ii place nu il scuipa ( cantitatea asta e pt 7,500 kg cat are el); Stodal nu am incercat
I-am dat 2 zile, in prima zi a mai tusit un pic, azi pana acum deloc
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
My_Lady0091 spune:
Citat: |
Buna, Mie pediatra mi-a dat pentru tusea lui Dragos PROSPAN, e un extract de frunze de iedera, ii dau dimineata si la pranz cate 2,5 ml cu lingurita, ii place nu il scuipa ( cantitatea asta e pt 7,500 kg cat are el); Stodal nu am incercat I-am dat 2 zile, in prima zi a mai tusit un pic, azi pana acum deloc Dragos si Eva _30.11.2009 mucosii |
buna...bine ai venit si pe la noi...ce mai fac bebeii..mereu am vrut sa te intreb..cat te-a costat toata nasterea la MedLife?
Blackmoon Lady&lipishtocul Marie
A_driana spune:
eu la siropuri si din astea nu ma pricep
gabitza, ma bucur ca ne-ai scris...
lucy, ma bucur ca ai reusit sa intri in cont...succes la gasirea unei semnaturi pe placul tau...
lady, mamaaaa ce semnatura ne-am tras.....
fete, ce credeti ca am facut eu in ultimele 2 ore? am invatat? nuuu....mi-am facut lucrarea? nuuu.....m-am pus si i-am facut la fiu-meu un cub...in el ii pus un fel de burete moale si i-am cusut o ,husa'...
mai am de gand sa-i mai fac 2, putin mai mari: unu tot verde si pe fiecare parte sa fie cusuta cate o litera (deci vreo 6 litere, poate chiar david si un ursulet )...si unu albastru cu cifre...fiecare litera si cifra alta culoare...
daca sunteti curioase de cubul meu, am pus 3 poze la semnatura...
stiu ca nu-i mare lucru, dar eu sunt bucuroasa ca i-am facut ceva lu' fiumeu, eu cu manuta mea...si chiar imi place cum a iesit...
(mai ales ca unu din asta, numa colorat, am vazut in magazin cu 19 lei...)
A_driana , de minunea mea David-Andrei
gabitza35 spune:
myLady ai PM
Bafta fetelor la examene !
Bebeii sunt ok, un pic bolnaviori, unul a fost cu tuse, altul cu febra, constanta e ca amandoi sunt mucosi... si in plus sunt si eu racita, asa ca suntem in carantina... nu afara, "noroc" cu vremea asta ca trec mai usor peste interdictie...
mucosii
A_driana spune:
gabitza, mersi....pupam mucosii sa le treaca muculetii .....
eu morrr pe vremea asta, ma simt sechestrata la domiciliu, nici la david nu-i place, ca-i obisnuit toata ziua afara, sa doarma in parc la aer curat.......
My_Lady0091 spune:
ady.si noi vrem afara.eu nu am mai iesit de 3 zile.pe liphistoaca a scosa soacra-mea ieri juma de ora.
gabi...am citit PM..sar-mana
edit:sanatate..la mucosi...apropo..asa le spui de la inceput.de ce?
Blackmoon Lady&lipishtocul Marie
gabitza35 spune:
le spun asa de mult timp, inca de cand eram in discutii cu sotul daca sa incepem demersurile pt FIV, mereu zicea " oare ne trebuie noua un mucos sa ne schimbe viata? ce nu-i ok?"... si s-a hptarat ca ceva lipsea , deci am inceput analize, medici, etc.. si in momentul in care m-au anuntat de la clinica valoare bhcg-ului, l-am anuntat pe sot ca vom avea un mucos.... peste 6 sapt s-au dovedit a fi doi mucosi...
mucosii
luciandrea spune:
BRAVOOOOOOOO1!!!!!Adriana a iesit super, chiar imi place si cel mic se pare ca il adora !
Stii ce, urmarind pozele tale am vazut surpriza pe care i-ai facut-o lui tati, cu manuta si piciorusul lui David, e super ideea..imi dai voie sa o pun si eu in practica?nu de alta dar se apropie ziua sotului si altceva mai original de atat nu am gasit, merci..AAA cu ce ai colorat manuta si piciorusul lui David?
A_driana spune:
lucy, mersi ....poti s-o faci linistita...poate ai o idee mai buna si faci pe ceva hartie mai speciala, eu inainte cu cateva ore sa vina sotu acasa m-am apucat si nu aveam prin casa mare lucru....l-am vopsit pe manuta si piciorus cu rujul meu rosu (merge usor jos cu servetel umed)....
(daca faci sa pui poza sa vedem cum a iesit
noua ne-a adus cumnatu din ungaria o chestie din ceva ghips, pui amprenta manutei si piciorusului si asa ramane, si le pui in rama....tot din asta mi-am dorit eu de mult timp dar n-am stiut ce sa caut, cum ii spune...eu mor de nerabdare s-o fac odata, sotu nu ma lasa pana face david 6 luni ....