Super mamici de fulgusori nov.dec2009-HAI CAMY!71*
Raspunsuri - Pagina 3
MADALINA_T spune:
Adi poti sa-i pun un prf fin de sare.Eu ii punem lui David ca nu mai stiu cum sa fac sa-i placa si ulei de masline sau porumb.Tot asa,f putin.Nu e problema,dar cu zafarul...........sti ca se mai numeste si 'moartea alba'.Eu nu sunt de acord cu el mai ales la copilasi atat de mici.Eu spun parerea mea,fiecare face cum considera si nci decum nu spun ca nu e bine cum fac alte mame.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
A_driana spune:
mada, n-am stiut ca zaharul se mai numeste si ,moartea alba' (de ce? )...
oricum eu n-am de gand sa-i pun nimic in mancare pana nu-mi spune pediatra ca-i ok....
A_driana , de minunea mea David-Andrei
MADALINA_T spune:
Uite aicihttp://www.ecolife.ro/articole/alimentatie/zaharul-un-pseudoaliment-daunator.html
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
Romanitza_31 spune:
hai ca am scris mesaj fara sa ma loghez si ma intrebam de ce pisici apare mesaj de eroare .... offf. blondo!
deci, ziceam ca eu nu pun nici sare si nici zahar in papica lui Damian. Pedi a zis ref la sare ceva de genul ca rinichii inca nu pot sa proceseze bine sarea si pot aparea probleme! daca a zis asa ...acu asa fac, sa traiti!
de scos afara nu l-am scos pt ca in berceni e cam vant si imi e teama, l'am scos un picut pe balcon dupa care a adomit!
fug sa ii fac supica si piureul si revin!
pupici!
A_driana spune:
romanitza ce superb tort a avut piciu la 5 luni....f fain, ingenios....
si asa bine sta in fund? wow...david ii mai mare cu 11 zile, da tot se baga pe-olalta daca il pun asa.....lasa c-o sa poata si fecioru mamii...
Romanitza_31 spune:
A_driana sta in fundulet, dar ii pun pernite in laterale, in carucior sta fara pernite si o mai ia asa usor cand spre stanga cand spre dreapta ! ;) tortuletul e facut ca un svaiter cu soricei care ies din el ..la unii se vede capusorul la altii funduletul cu codita! m-a amuzat si pe mine!
Laura B spune:
Am expediat una bucata de Diana la scoala, bucatica mica gargariseste in patutul ei, iar de- acus (zise ea cu glas sfarsit, radicand un piciorus,) aici sunt.
Camiii, nu te lasa! Dar cum de ai ramas singura sa organizezi totul in Brasov? Chiar nu mai sunt mamici fie gravide, fie cu copii pana in doi ani care sa fie afectate de modificarea posibila a legii?
Lady, bafta multa! Maine iti tin pumnii. Ce examen ai?
Da, da, si eu i-am luat Sophiei doua canite cu cioc, una are si un fel de manere. Ieri a incercat-o pe cea cu manere si s-a descurcat onorabil pentru prima data. Doar ca s-a strambat ca naiba, precum sora-sa, nici ei nu-i place apa.
Cat despre Diana, e foarte bine ca exerseaza respiratia cu sistemul de stimulare a diafragmei. E un alt fel de sistem decat cel pe care il foloseste acum, e mai modern, ii ajuta plamanii sa functioneze mai bine, e mai aproape de modul natural in care respiram cu totii, iar ca bonus e si mult mai “discret”.
Pentru ca ne afecteaza direct, mi s-a parut extrem de interesanta evolutia in timp a ventilatoarelor: http://www.flickr.com/photos/11882381@N02/4618558165/in/set-72157624087528142/
A_driana, raspund si eu neintrebata, ca am tot urmarit stirile zilele astea: discutiile sunt ca limitele minime (600) si maxime (4000) nu se schimba. Astia discuta deocamdata posibilitatea reducerii cu 25% a celor 85%, dar daca pica sub 600 vor plati minimul de 600, daca este peste 4000, platesc maxim 4000. De afectat in cazul asta vor fi afectati cei care au avut salarii intre 705 ( 705*85%=600 ) si 6275 (6275*85%*(100-25)%=4000 ). Cine a avut sub 705 va lua tot 600, iar cei peste 6275 vor lua tot 4000.
Pentru ca sunt deocamdata doar discutii, e posibil ca in final sa se reduca doar cu 15% din cei 85%... sau sa plateasca egal la toata lumea o suma care poate fi 600 sau 800… orice altceva care le va trece prin mintile “luminate”… sau poate totusi vor decide sa nu modifice nimic (nu as vrea sa ma injurati, dar aici i-as cam da dreptate lui Lady; pe de alta parte daca nimeni nu ar protesta, nenorocitii astia de la guvern ar taia si tot taia… ca deh, lumea normala poate/trebuie sa "solidarizeze" cu cheltuielile si inestitiile lor aberante sau interesate)
Revenind la copilasii nostrii, eu nu pun in mancarea Sophiei deocamdata nici sare, nici zahar, nici ulei.
Lorelix, multumesc
Tiusca, hopa sus din butoi! Astia au zici o vorba: “one day at a time”- am auzit-o de mult prea multe ori, dar e si ceva adevarat in ea. Cu pasi mici, trecem peste orice situatie, oricat de imposibila ar parea la un moment dat.
Madalina, dar de ce mai trebuie sa mergi la control cu David?
Super tortuletul cu soricei!
toate fetele
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
A_driana spune:
deci io nu pricep, cand intru pe ,primele 365 din viata bebelusului nostru' ultima care a scris apare romanitza la 20:58...dar cand intru pe fulgusori sa citesc ultima ii lauraB si la 20:38......ce se intampla?
la mine-i pb?....am tot intrat si iesit de 2 ori si tot asa imi apare....
lorelix spune:
Am intrat sa va doresc o noapte buna, pe mine m-a deprimat vremea de afara, nu cred ca vom vedea vara in anul asta
Tiusca, si Daniel a fost cam marait azi, dar a mancat
Alina, bafta la examen!
Adi,nu am introdus in mancarea lui Daniel decat uleiul de masline
Azi am citit ce ingrediente contine mancarica la borcanas, si sarea era prezenta ( eu nu-l hranesc cu asha ceva)
pe toate!
XENA FORUMISTA RAZBOINICAde Daniel-Matei
sa fie SANATOS!
Minunea mea: Daniel-Matei nascut pe 13 nov 2009
A_driana spune:
lady, succes maine...eu am primul in 29
lore, si pe langa sare mai au o gramada de aditivi si porcarii...ca la un termen de valabilitate de 2-3 ani, clar nu-s naturale...fructele nu stau atata sub nici o forma...
tu pe langa ,xena cea razboinica', acuma esti si ,colorata'...,xena forumista razboinica colorata'
va doresc si eu noapte buna si vise frumoase