Super mamici de fulgusori nov.dec2009-HAI CAMY!71*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

NU VREAU SA VA PANICHEZ, AM AUZIT CA S-AR APROPIA UN MARE CUTREMUR
(citesc un site al d-ului istrate)

XENA FORUMISTA RAZBOINICAde Daniel-Matei
sa fie SANATOS!

Minunea mea: Daniel-Matei nascut pe 13 nov 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Buna seara.
Lori unde ai auzit?Adevarul este ca ne paste un cutremur mare,o data la 25-30 de ani se produc astfel de cutremure si noi am cam sarit pragul asta.Cum o vrea Dumnezeu.
Laura,pai trebuie sa mergem sa vedem cum se dezvolta manuta.Au existat cazuri in care atunci cand degetele au fost separate ele au crescut stramb,unul peste altul si a fost nevoie ca degetele respective sa fie extirpate.La noi e totul ok,nu cred ca o sa se intample asa cv,au trecut deja 3 ani de la operatie.Nu mergem decat 1 data pe an la control,iar doctorul e de fiecare data f multumit de evolutie.
Mai fetelor vad ca suntem cam putine la ora asta.Lady sigur invata,Camy e obosita si pregateste protestele,e de inteles.Dar restul fetelor?
Ma retrag la somn,copiii au adormit.Ca la 3 Sofia se scoala.
Noapte buna tuturor

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Eu sunt pe aici!

A_driana s-ar putea sa fi aparut mesajul meu ultimul pt ca am editat eu un mesaj (mancasem o litera, deh;) ).

Lore, ma sperii, despre ce e vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

mersic pentru sustinere.
lorette..nu mai speria lumea

()()()()
Alina-Roxana&

Marie Rebecca Ayanna
()()()()

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

nush daca ne mai auzim maine.in orice caz..somnic pufos..si vise line

_ _ _ _ _ _ _
Alina-Roxana&Marie Rebecca Ayanna

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Si eu sunt pe aici. Am hranit bebelina.
Cereale+legume+carnita= cah
Cereale+ fructe= yummy
Acum eu tot insist cu cate una- doua lingurite de mancarica cu legume si carnita, dar e clar ca Sophiei nu prea ii plac, oricat e ea de mancacioasa. Se arcuieste, impinge cu limbuta afara si face si "prrrr" de-mi scuipa jumatate de pasta in fata. Cum i-am dat insa combinatia cu fructe, a mancat cu o pofta de nu va zic, ba a si tras lingurita in gurita de cateva ori.

Asta cu cutremurele posibile e si la noi. Ne cam asteptam si aici la un cutremur mai mare in viitorul apropiat ca doar suntem pe falia Pacific Ring of Fire (am avut curiozitatea sa ma uit pe wikipedia si acolo zice ca 75% din vulcanii activi si inactivi sunt pe cercul asta). Ei nu e la noi ca in California sau ca la japonezi, dar avem inelul asta in comun...

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

lauriciu...pupici..si buna dimi pt tine.eu fug la somn

Alina-Roxana&
Marie Rebecca Ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Noapte buna, fetele, si somn linistit va doresc.

Lady, a trecut si aici dimineata. E 2 fara un sfert (amiaza).

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Am ajuns in poiana si ploua intruna. Si nici sunt sansa sa se schimbe ceva. Si e frig cica sunt cateva grade si alea cu minus. Offf ce-mi vine sa ma impusc. Cred ca plecam acasa sa se imbunatateasca si la oamenii astia vremea ca asa avem noi noroc.

Pup fetele toate toate

pishko mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pishko

Am ajuns in poiana si ploua intruna. Si nici sunt sansa sa se schimbe ceva. Si e frig cica sunt cateva grade si alea cu minus. Offf ce-mi vine sa ma impusc. Cred ca plecam acasa sa se imbunatateasca si la oamenii astia vremea ca asa avem noi noroc.

Pup fetele toate toate

pishko mihai 28.10.2009

imi pare rau sa aud asta pishko..dar nu te invinovati..asa e vremea peste tot

Alina-Roxana&
Marie Rebecca Ayanna

Mergi la inceput