Super mamici de fulgusori nov.dec2009-HAI CAMY!71*
Raspunsuri - Pagina 15
luciandrea spune:
La noi e soare, se intrevad cativa nori dar poate o sa ne ocoleasca.
Sa va spun, maine i-am pregatit piciulinei carnita de porumbel, piept, este foarte sanatos si usor de digerat. Abia astept sa ii dau.
Va
My_Lady0091 spune:
NOI NU AM MAI IESIT....PLOUALUCY....SAR-MANA
Blackmoon Lady&lipishtocul Marie
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Laura B spune:
Sunt rupta de oboseala! Sophia s-a agitat mai bine de o ora inainte sa adoarma asta-noapte (de asta nici nu am mai aparut pe aici, ca am sperat sa adoarma, pana la urma m-a biruit ea pe mine), s-a trezit de doua ori ca sa suga putin, iar cat am reusit sa dorm si eu am alergat in vis dupa teroristi care lasau valize cu explozibil prin magazinele de unde vroiam eu sa cumpar haine .
Tiusca, ma intrebai de meserie. Eu sunt un fel de struto-camila (politehno-aseista), in tara am lucrat in amandoua domeniile. De cand sunt in Canada m-am concentrat doar pe contabilitate.
Uneori asa imi vine sa nu mai zic nimic...in Romania sunt inca prea multe chestii complicate pana la imposibil sau scumpe pana la a jupui pielea de pe client, cand chiar nu ar trebui sa fie asa...
Unde stau acum nu-i foarte scump inotul. 10 sedinte pentru copii costa putin peste 50 de $canadieni, in lei inseamna cam 150 lei. E adevarat insa ca pot sa fie pana la 8 parinti cu bebei la un instructor la nivelul asta (asta pentru ca de fapt parintele tine in brate si e responsabil de copilul lui in apa).
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
A_driana spune:
dienutze, mersi
io iar is in butoi...ma retrag, nu vreau sa molipsesc...
va doresc noapte buna, va si ne citim maine candva...
A_driana , de minunea mea David-Andrei
vias spune:
buna seara fete dragi...eu am o stare de kko...se pare ca lucruriel nu se indreapta deloc
My_Lady te rog sa intri si sa pui capitolele la fel cum erau inainte...adica pe centru...nu arata deloc bine asa...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
LauraB sper sa-mi ajute DD si sa plec odata din tara asta nenorocita....ai asa mare dreptate cu ce scrii tu acolo...
Azi cand am fost la protest, am fost invitata sa vb cu prefectul...un PORC...jegos, ordinar si un nesimtit...sa-l ia naiba!!!
Nici nu stie pe ce lume este..doar ca face parte din categoria care FURA pana nu mai poate....
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
MADALINA_T spune:
Off Camy imi pare rau,dar stiam ca te zbati degeaba.Nu ai cum sa razbati intr-o lume de hoti,puturosi si nesimtiti.Intr-un fel ma gadeam azii ca ne maritam soarta.Toti suntem pusi pe furat si pe trandavit.Pacat ca mai suntem si cate unii care suferim din cauaza asta.Nu mai vrea sa ma mai gadesc sub ncic o forma la chestiile astea ca iar ma apuca nervii.
Adi ce-i cu tine?
Laura,nu-mi vine sa cred cat de ieftin este inotul.Uita-te aici si minuzeaza-tehttp://www.babyspa.ro/abonamente.php.Asta este.Mai trist este ca sunt o gramada de copii cu nevoi speciale si carora le-ar face fosrte bine un curs din acesta,dar poti sa te atingi????????????
Fete va pupacesc pe toate.Noapte buna!Ne auzim maine.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
My_Lady0091 spune:
neatzzzzzzzzzzzza cucoane fulguite...si neatzzzzzzzzzza "fulgime"...ca s-o parafrazez pe dienutze
hai la o ceasca de cafea la dozator...(deh..e criza)...un bibe de laptic.eu am dormit semi bine..trebuia sa hranesc copilul aseara la 23.00...am invatat pana la 21.00...si am pus ceasul sa sune..ce m-am mai trezit...la ora 02.00...tocaia fii-mea suzeta de ziceai ca Boc si Base...hranindu-se cu branula din buzunarele noastre...forand sa iasa si ultima picatura
siiiiiiii:
LMA Gabriela de Marijan
LMA Mattia Gabriel de Danangie
LMA Andrei Nicolas de Cory_B
LMA Mateo Gerald de Rony
LMA Isabella Karina de Jay
LMA Stefan Teodor de allexa06
LMA Jay
LMA pentru toti cei care isi serbeaza onomastica astazi...de Sf.Imparati Martiri Constantin si Elena.
Blackmoon Lady&lipishtocul Marie
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |