Super mamici de fulgusori nov.dec2009-HAI CAMY!71*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MADALINA_T

De exemplu a mancat la 6 120 si acum la 10 80ml

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Madalina, acum vreo doua saptamani si Dragos a traversat o perioada in care nu sarea de 100 ml la 4 ore, nici sa-l pici cu cera, si se lasas cu plansete la fiecare bibe numai cand il vedea, pana se hotara sa-l ia dura ceva.Doctorita a zis ca are o enterocolita si il doare burta ( asta pt ca a si vomat de vreo 2 ori, dar scaunul a fost normal mereu); am facut analize la kk si totul a fost ok, nu avea nimik; tratamentul pe cre l-am primit atunci a fost sa-l treaca pe lapte praf fara lactoza si niste prafuri Biotics, debridat si cam atat... in afara de laptele fara lactoza, celelate le-am cam administrat pe sarite... incet incet si-a revenit, acum e pe laptele lui normal si mananca cam 170 ml la o masa ( niciodata nu a mancat mai mult)
Poate are si puiul tau o neplacere pe la stomacel... poate isi revine fara sirop

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Gabitza-multa sanatate tie si puisorilor tai.Si ne bucuram ca te avem si printre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Madalina mie mi-a recomandat doct.pikovit vitamne.Eu nu i-as da peritol doar ptr.pofta de mancare.Este ceva antialergenic si mai trz.cand poate chiar o sa ai nevoie de el(_D-ne fereste) daca iti face vreo alergie,nu o sa mai fie asa eficient.Scriu cu bb in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Tiusca, Gabi multumesc mult de sfaturi. Nu plange deloc cand mananca,analizele sunt ok,nu are scaun prost si ncic nu vomita.Acum sper sa-i treaca de la sine pentru v0am zis,nu prea as vrea sa-i dau Peritol.Daca o sa ia cat de cat ii greutate nu ii dau.Chiar la 5 luni cam cat ar trebui sa ia in greutate ca n-am apucat sa citesc pe nicaieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna, dragelor
Va citesc, dar sunt intr-o pasa mai proasta si astept sa treaca.
Vorbareata, oricum, nu sunt de fel.
M-au napadit o groaza de probleme si simt ca imi neglijez copilul, ceea ce ma face si mai posaca.
Lapticul vad da scade, caci atunci cand ii e foame trage la san putin apoi ma cearta, deci clar a inceput sa nu ii mai ajunga. Incerc sa beau ceai de lactatie dar mi se pare degeaba.

Dar, ca o raza de soare, azi mi-a mancat piureu de legumite din supa. Caci pana acum ne-am luptat cu fructele cam degeaba.

Sanatate multa puilor bolnaviori!
Camy, un pupic si un brat de flori pt fata revolutionara! Macar sa fie cu folos, caci ultimile pareri sunt ca vor sa se intoarca la 600 lei...
Alina, bravo pt examen.
Adriana, spor si tie la documentat pt lucrare.
Alexa, fii fara grija, puiul o sa se comporte ok la drum. Noi am facut o groaza de iesiri, de la 100 km, la 300 km, s-a comportat ok printesica mea.
Laura, interesanta ideea cu lp ziua pt diverse chestii cu care e imbogatit!
Scuze ca intreb asa ceva, cat timp a luat sa dai examenele acelea?

Pup fulgimea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

sal fete.
gabi ma bucur sa te avem printre noi.si saluta-le din partea noastra si pe prietenele la bine si la greueu m-am intors de pe afara...ne-a prins ploaia...am fost pana la piatza si inapoi.
am pus niste pui la cuptor cu legume mexicane..si cred ca o stergem iar afara
am venit pe ploaie acasa.i-am pus copertina lipistoacei, pe carutz...si afara ploua si ea dormea..si eu ma mursam.
acum papam laptic...vreo 210...defapt 240 cu tot cu cereale.
mada si noi am avut probleme cu lapticul..dar s-a redresat...aceste probleme apar din cauza diversificarii..organismul se obisnuieste cu noile alimente foarte greu..si e o proasta dispozitie..mie imi manca cate 50 la o masa...imi venea sa ma urc pe pereti..si mai mult de 90 nu mai voia.de vreo 2 saptamani si-a revenit

Blackmoon Lady&lipishtocul Marie
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Lady pai noi suntem in a 3a sapt de nemancat.Sunt si eu tare curioasa cat o s-o mai tina asa.
Dienutze,ce-i mami cu tine?Varsa aici tot.Ca nu face bine la laptic.
Haideti mai fetelor pe unde sunteti cu toatele?Tocmai azi cand sunt si eu mai prezenta ati cam disparut.Maine am zi de curatenie,de facut mancarica si nu o sa mai pot sta cu voi asa mult.sambata am din nou un botez,deci iar trag chiulul pe aici.
Vaicesc pe toate.

Mergi la inceput

Camy gata protestul?Cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Buna fetele!
sunt franta, am smotruit toata ziua prin casa iar piciulina am mutat-o cand intr-o camera cand in alta...de vin atatea sarbatori.
Azi la 2 am inceract piureul de legume cu spanac si ii place , cred ca de fapt nu prea face diferenta, ei ii place cam tot ce ii dau fara mofturi.
Lady, ce frumosa miresica ai fost cu burtica, si rochia asa faina, tare mult mi-ai placut, simplu si rafinat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Mada, eu sunt putin pe aici
Afara toarna cu galeata , lipsa totala de dispozitie
si ai mei

XENA FORUMISTA RAZBOINICAde Daniel-Matei
sa fie SANATOS!

Minunea mea: Daniel-Matei nascut pe 13 nov 2009

Mergi la inceput