Super mamici de fulgusori nov.dec2009-HAI CAMY!71*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Buna dimineata gagici!
Mai Laura-tu esti o mamica perfecta,auzi tu,inot ptr.bebelusi.Cum oare poti sa-ti organizezi tu asa bine timpul?Eu nu pot deloc sa ma mobilizez si ptr.activ.d'astea.Un pupic special ptr.tine.Cat de greu trebuie sa-ti fie sa-ti amintesti cum era Diana inainte de accident.D-zeu ne intareste in situatii d'astea si vreau sa-ti mai spun inca o data cat te admir
Razvanel mi-a turnat acum in pampers o pleasca nu prea legata.Oare e un inceput de diaree?E de urmarit,I-am pus un mar la copt,parca stiu ca e bun ptr.treaba asta.
Deci Laura sa nu ma stresez ca nu mananca portia de proteine si fier?Dar oare sa-i dau un supliment de fier,daca el nu doreste sa si-l ia din mancare?O intreb si pe pediatra, zilele astea trebuie sa ajung la ea.
Nici Matei nu era fan mancare,acum mananca tot greu carnita,dar ousorul il mananca bine,plus iaurtul pe care nu-l vroia sub nicio forma cand era mic(ca si Razvanel)
My_Lady felicitari ptr.examen.Inca nu am vizionat filmuletele puse de tine.In curand
O zi buna fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

nup.e mama.sor-mea duce lumanarile...
lipistoc...e o forma pocita de mine..pentru ceva mic.mic...
forma corecta e lapistoc...si e regionalism...pt turta de malai.aia care se face cu sirop de sfecla de zahar si se coace in tava.
multumita"draga me"?

Blackmoon Lady&lipishtocul Marie
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata

offffff...aveam chef de vb , dar am vazut "scrisoare pt mama"....si eu am trait experienta asta....

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu ma pregatesc pt protest!...azi la 12:00 Sa-mi tineti pumnii!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

buna dimineata

offffff...aveam chef de vb , dar am vazut "scrisoare pt mama"....si eu am trait experienta asta....

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

iarta-ma...nu am vrut

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Laura, si eu ma intrebam cum iti organizezi timpul in asha fel incat sa apuci sa le rezolvi pe toate? esti super-woman? multe pentru tot ceea ce faci!
Celor care mi-ati raspuns in legatura cu siropul de tuse
Luci, parca tu m-ai intrebat, Daniel tuseste nu rau dar o face
Alina, foarte bine ca ai terminat cu tocitul si multumeste-te cu o nota mica..nata maxima pentru cresterea lui Marie, filmuletzele sunt foarte speciale!!!
Camy, Tiusca,Pischo,Luci,Mada

Sunt foarte deprimata din cauza vremii, dimineata este foarte frig ca si cand ne-am afla in luna februarie..si ma doare ovarul stang....de la frig.....aveam o sensibilitate in zona aia si se pare ca sarcina nu a schimbat-o

XENA FORUMISTA RAZBOINICAde Daniel-Matei
sa fie SANATOS!

Minunea mea: Daniel-Matei nascut pe 13 nov 2009

Mergi la inceput

Citat:

Mergi la inceput