Super mamici de fulgusori nov.dec2009-HAI CAMY!71*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Camy, multa bafta!!!...asteptam sa termini cu bine acel protesc si sa te reintorci in clubul nostru vesel...iti simtim lipsa

XENA FORUMISTA RAZBOINICAde Daniel-Matei
sa fie SANATOS!

Minunea mea: Daniel-Matei nascut pe 13 nov 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Lady, am reusit sa vad pana acum doar putin din primul film, si am admirat miresica frumoasa cu burtica. Restul vad maine, sa pot pune si sonorul (Sophia se foieste in pat langa mine a somn).
Ca sa nu te las in ceata, eu yoga am facut doar cateva exercitii simple de stretching, dupa un DVD. Dar despre pantalonii cu pricina chiar nu glumesc cand zic ca sunt preferatii mei prin casa, sau cand ma "dau" mai sportiva.

A_driana, e cam din scurt cu lucrarea aia. Copilul te tine ocupata, nu poti sa zici ca lasi totul balta sa te ocupi in regim de sesiune de proiect. Ai vreun plan? Bafta multa!
Si eu am dat aici in timp vreo 15 examene si mai am 4 ca sa-mi iau o autorizare in meserie, dar eu le tot aman pe astea de 3 ani, de cand cu accidentul ca nu am mai avut timpul necesar sa studiez. Oricum, nu mai pot lungi nici eu mult ca mai am dreptul doar 1 an sa aman, apoi pierd toata munca de pana acum...

Tiusca, ai dreptate si tu, trebuie sa discuti cu medicul pediatru despre proteine, fier, etc. Eu am vorbit gandindu-ma la situatia noastra, ca ii dau Sophiei partial si lapte praf (ziua papa majoritar LP, noaptea numai san), deci a`mea isi ia din formula ce-i trebuie... Iar pe Diana am alaptat-o numai pana la 2 luni jumatate, apoi a refuzat sanul.

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

mai am 3 examene...2 restante..si licenta hony bunny laurette

Blackmoon Lady&lipishtocul Marie
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

lady ...eu am crezut ca-i sorata ...arata f bine.....si semeni fffff bine cu ea...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

sar-mana ady...
va mai aduceti aminte?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Camy, bafta la protest! Te asteptam sa ne povestesti cum a fost.

Fetele, cat despre cum ne descurcam... o facem in mare masura pentru ca am avut ajutor.

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

asta si gata...va mai pun maine

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Camy_bafta la protest!Macar tu faci tot ce poti,dar eu ma simt ca si ceilalti romani(cred):m-am resemnat.Se pare ca ei nici nu asculta ce vrem noi sa spunem,din mom.ce boc a iesit aseara si a zis ca-si asuma raspunderea.Zici ca si-au pus doape in urechi.Mi-e scarba de tara asta,am zis-o.
Laura ce meserie ai?
Si da,si pe mine ma deprima vremea asta.Am mainile inghetate in casa si Razvanel mi-a stranutat iar de nu stiu cate ori.Cand ies afara sunt infofolita si fiind cald afara incep sa ma dezbrac pe strada.Am impresia ca anul asta nu avem vara,cu toata incalzirea globala.
Speriata de cutremur sunt si eu.Ma uit la Matei ca e f.speriat de orice fenomen meteorologic:norul vulcanic,furtuni,cutremure.tsunami,tornada.El e curios si ma intreaba de toate astea(vede si la tv) si trebuie mereu sa-l asigur ca noua nu ni se va intampla.De mic e f.precaut de tot ce inseamna pericol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Neata si scuze,ieri n-am apucat sa intru,alergat,gradi david,Munk cu Sofia mofturoasa...
Am citit repede printre picaturi.
Lore,eu ii dau Sofiei Stodal si chiar si-a facut efectul.2ml de 2 ori pe zi.Ea are 6.600 la 5 luni juma.
Tiusca si eu zic la fel,sa discuti cu pediatrul.Eu ii dau Sofiei fier si Vit.c pentru ca de la o vreme nu prea mai mananca,dar mi-a fost recomandat de pedi.
Camy bafta la protest!
Lady cum a fost la examen?scuze daca ai scris deja,eu n-am apucat sa citesc tot.
Revin ca urla printesa mofturoasa.

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Gata, am reusit sa citesc mai u atentie din urma.
Felicitari Lady!
Laura,mi-am dorit sa-i duc pe amandoi la inot oentru bebelusi,dar la scoruri se practica la noi nu-mi pot permite sub nici o forma.Merge doar David la cluburile astea sportive de pe la noi,dar pentru Sofia nu am gasit nimik mai de bun simt in privinta preturilor.
Gabi,sa le treaca repede raceala.

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput