Bobocei de sept-oct 2008 (286)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Babytza
imi pare rau!

m-ai cautat azi noapte, suna-ma daca ai nevoie de ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

off ce de vesti proaste

Babytza Imi pare tare rau. ..multa putere!!

Noi ne-am trezit tot ragusiti..fara alte simptome..ufff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Babytza

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Paula_Laura, intr-adevar in functie de localizare si gravitate otita poate prezenta semne diferite. Si tot da, in functie de constructia interna amigdalita poate duce la otita caci se transmite infectia din gat prin intermediul trompei lui Eustachie la urechea interna. Mie baiatul mi-a facut foarte des otita medie seroasa, nedureroasa insa cu limitare a frecventelor pe care le primeste timpanul. Si asta din cauza ca are polipi mari si fiecare raceala se lasa cu lichid in ureche. Deci, fiecare copil cu constructia lui. Dar de-acum vine vara si o sa avem linste cateva luni.
Angelyna, felicitari pentru "nu vau"! Asta inseamna deja ca incepe sa lege cate doua cuvinte chestie care e specifica varstei de 2 ani.
Babytza, iti doresc mult calm si tarie interioara sa treceti cu bine peste moment. Sper sa fie bine in final. Descoperit din timp cancerul are sanse de a fi tratat. Poate nu e prea tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

babytza o imbratisare si de la noi!Multa putere tatalui tau si voua!

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Salutari la toata lumea!Eu sunt prin zona dar destul de ocupata si fara chef de scris.Va pup insa pe toate!

de Luca

Mergi la inceput

Felicic, ma bucur ca Vlad e mai bine. Se spune ca bolile copilariei daca-s facute la varsta copilariei trec mult mai usor cu cat puiul e mai mic. Cu cat esti mai in varsta cu atat faci fata mai greu acestor boli. Te-am intrebat de vaccin caci la Lucia s-au terminat toate de mult, la 16luni le facuse pe toate. Ce-i drept ca le-a cam facut unul dupa altul saraca.

Mergi la inceput

Maine am programata operatia de polipi a lui Stefan si desi mi s-a mai spus ca e o operatie banala mi-e frica de mor. Numai gandul la puiul meu anesteziat total mi se pare oribil. Plus ca el nu prea a fost prin spitale si ii e tare frica de ace&co. Si n-am voie sa stau cu el in timpul operatiei ci numai pana il ia in sala. Offf, tineti-mi pumnii sa treaca repede si bine totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

ClaudiaH Iti tin pumnii stransi stransi, sa fie bine, sa scape repede puiul de interventie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Babytza, sper din tot sufletul sa fie totul bine acum

Claudia, si pentru voi o mare imbratisare si o sa fie bine..o sa vezi

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput