Bobocei de sept-oct 2008 (286)
Raspunsuri - Pagina 10
elly_16 spune:
Babytza sa va dea DD multa putere si sa treceti cu bine peste tot 
ClaudiaH iti tin pumnii sa treaca totul repede si bine 
Angelynna
-ici! Multa sanatate Crinutei si felicitari pentru progrese 
babytza spune:
Claudia tin pumnii sa fie totul bine cu puiul si sa treaca usor peste aceasta interventie 
Am operat si eu fata de apendicita la 7 ani si imi aduc aminte cat de speriata am fost in clipa in care au luat-o de langa mine spre sala de operatii. M-am tinut tare pana atunci, aveam senzatia ca nu am emotii....dar am avut la greu.
O sa fie bine, o sa se termine repede si nu va tine nici in spital prea mult
Sanatate multa 

Fetelor sunteti minunate 
Am vorbit cu el acum si era mai bine, nu mai avea asa dureri mari ca aseara. Cand culc puiul ma duc la el si poate il mai prind si pe medic. Aseara m-a luat prea din scurt, m-am pierdut si am acum o gramada de intrebari sa ii pun...
Babytza si puii
Valentina
David
luminita2008 spune:
hello!
am revenit, va multumesc ca v-ati gandit la noi! un maaare
pentru toate, fara exceptie!
n-am avut net de joia trecuta, dupa furtuna. nush cum a coincis una cu alta, s-a stricat mufa placii de retea si nu mai pot sa-i fac nik
, am schimbat laptopul, aveam unul de rezerva la socru'.
hunisorii sunt bine, usoare urme de muci la Edi, dupa o saptamana mucioasa la amandoi. am trecut cu bine si fara febra, fara niciun tratament. analizele la pipi sunt bune, cica am copii sanatosi foc.
nikolici
,sper sa treci cu bine peste perioada nefasta.
babytza, sanatate multa tatalui tau,
sa isi revina si sa fie totul bine. ma gandesc la voi!
nerantula, si pentru tine o mare imbratisare
si tin pumnii sa fie totul bine!
Ada

, tot binele din lume ti-l doresc!
si sorry de intarziere. daca n-am avut net, am uitat complet
...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
ClaudiaH spune:
Babytza, iti tin pumnii sa fie bine, sa primesti vesti mai bune azi.
Multumesc mult de incurajari!!! Acum tot citesc despre interventie sa stiu exact ce ma asteapta. Nu e mare filozofie, il externeaza in aceeasi zi, dupa ce mananca, bea si face pipi. Deci n-ar trebui sa fie complicat.
luminita2008 spune:
laura
, cum se mai simte azi Alexia?
kllemi
, am vazut ca m-ai strigat de zor pe aici. iaca, am aparut
.
aly, pupici, suntem bine, Robi a trecut primul peste o raceala prinsa rapid dupa ce a terminat antibioticul. Edi inca mai are putini muci, dar nu pun probleme.
nocom

. apropos de ce ziceai, sa sti ca mi-a prins f bine saptamana asta fara net si chiar am petrecut mult mai mult timp cu hunisorii. lucru f bun de altfel, dar care-mi da de gandit, ca nu credeam ca petrec asa de mult timp pe net
... de aseara am laptop nou si m-am tinut tare pana acum cand au adormit hunii, nici nu l-am deschis de dimineata.
babytza
tare, sanatate multa soricelului. n-am apucat sa citesc, ce a patit la degetel?!
dididi

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
luminita2008 spune:
laureta
, multam c-ai anuntat fetele despre noi!
paula, ma bucur ca Mihnea e mai bine! mama lor de otite
... si noi tot Zinnat am luat, ma rog, dupa seria de IV
. cand reincepeti gradi?
baby_boy, sanatate multa lui Raducu! poate n-o sa fie nimic.
alexa, felicitari lui Matei pentru progrese!
ange
, bine ai revenit! sanatate Crinei, sa-si revina repede!

si felicitari si voua pentru progrese!
feli, ce-a patit Falkone? ma rog, inteleg ca e mai bine si ma bucur. da' cum ai reusit sa-l tii in casa?!
claudia, tin pumnii ptr maine la operatie!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
luminita2008 spune:
niko, mi-am mai adus aminte din ce am citit: povestile in format MP3 sunt la mine in calculator
. daca le vrei, am nevoie de o adresa de e-mail. sau ne putem intalni in parc, si-ti fac un CD, vorba Adei
.
si eu sunt in cautare de cadou de 1 iunie ptr huni, o poza cu masuta aia de care vorbeati are cineva? Ada, in care Cora ai vazut-o?
alte idei?
aaa, ce face Pio?? a venit? v-ati vazut?? cum a fost?
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
dyanira spune:
Laura ma bucur tare ca Alexia e mai bine.
Feli ce bine ca a facut o forma mai usoara.
Babytza multa sanatate tatalui tau.Sa ne dai vesti bune azi.
Lumi ma bucur ca ati revenit cu bine.
De 1 iunie Andrei a primit ieri in avans acest cadou http:// www.spartan. ro/termek.php?id=984
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
denisa.g spune:
Fetelor, referitor la masuta la noi sa stiti ca a facut toti banii.
La noi a fost cadou de Craciun, printre altele, si am folosit din plin zilnic . Este locul lui preferat de joaca, sta pe scaunele, cand are musafiri stau pe scaunele la masuta si papa ..
Nici noi nu avem loc dar ne-am straduit sa-i gasim un locusor si acum a devenit locul lui Ewdin.
Acolo scrie, deseneaza, se joaca.... acum depinde de copil - daca e un copil care nu sta deloc intr-un loc la inceput poate nu o sa fie asa de incantat, dar in timp se obisnuieste.
300 spune:
Babytza imi pare tare rau de momentele astea grele, sper ca totul sa se termine cu bine. Insanatosire grabnica tatalui tau! Mama ta se simte bine acum?
Claudia interventie usoara si recuperare grabnica! Am facut salamul ala de pui, mi-a iesit ca un leber dar s-a intarit, e bun dar Anda inca nu vrea sa guste nimic de pe faruria aia exceptand crema de branza pe care o lingea de pe cutit cand m-am intors eu spatele
. Trebuie sa-mi aduc cafeaua aia ca nu mai merge asa.
Analizele noastre inca nu sunt gata, vedem, poate maine. Mor de curiozitate.