Bobocei de sept-oct 2008 (286)
Raspunsuri - Pagina 11
dyanira spune:
Denisa voi ce masuta aveti?Cum sunt analizele??
Ramo voi ce analize ati facut??
Eu ma gandeam sa ii cumpar masuta asta insa e mai mult pt joaca
http://www.bestkids . ro/p-2906-masuta-cu-cuburi.aspx
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
dya
, merci mult! noi triciclete avem, dar masuta ma incanta f mult. desi o sa se cocoate si pe ea, in incercarea de a ajunge oriunde, da' mai sus sa fie
.
poze cu A pe trici??
denisa, abi astept si eu rezultatele la analize! doamne ajuta!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
dyanira spune:
Niste poze cu tricicleta
Inca nu e accesorizata cu desenele ca nu a mai apucat tati sa le lipeasca pe unde trebuie de abia a montat de dimineata ca altfel nu mai scapam de A.E pur si simplu fascinat de ea si deja reuseste sa pedaleze cate putin cam 1 metru![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
dya niste analize uzuale sange si copro am facut; copro pt giardia, sange pentru diverse inclusiv antigen giardia.
Sa purtati sanatosi tricicleta. Are steering pe roata din fata?
denisa.g spune:
aceasta e masuta noastra :
http://www.flickr.com/photos/25613544@N08/4624061814/
Este modelul cel mai simplu si a fost 100 ron. AM vazut in magazine muulte modele :feluri si preturi diferite.
Chiar am vazut un model suuuper la Miniblu - avea inclusiv un proiector si proiecta pe masuta imagini si copilul venea cu culorile si desena - super furmos dar vreo 400 ron. Cine poate era chiar super.
Nu am reusit sa vb cu doctora asa ca nu stim inca cum stam. Din ce ma citit noi pe net nu stam bine dar va anuntam cand avem date sigure - de la sursa :))
denisa.g spune:
ClaudiaH - mami, iti zic numai ca sa fii pregatita - stii ca si noi am facut saptamana trecuta biopsie cu anestezie generala. Pe noi ne-a tinut o noapte dupa aceea sub observatie. Au zic ca intotdeauna la anestezie generala tin copilul sub observatie o noapte dupa. Poate o sa fie altfel si o sa scapati repede, ceea ce va si doresc, dar sa fii totusi pregatita de spitalizare si pt el si pt tine.
Nu vreau sa te sperii dar unii copii mai varsa dupa anestezie generala - am avut cateva exemple de salon - schimburi pt bb mai multe in bagaj.
Sper sa decurga totul usor si sa reveniti acasa in aceasi zi sanatosi tun.
dyanira spune:
Ramo da are si la ghidon de asemenea.Multumim.
Tinem pumnii sa iasa bine analizele.
Denisa e tare frumoasa masuta cu scaunelele.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Claudia tinem pumnii maine sa fie totul bine.
Ai incredere o sa fie ok.Te inteleg insa ca ai emotii si eu as avea.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Cristina cum mai e Raducu?La noi pt raguseala merg ff bine aerosolii.Nu ii mai dau nici un fel de siropel doar aerosoli si dupa 2-3 sedinte ii trece.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
laureta spune:
Io azi merg sa se uita domnul doctoru la timpanu meu gaurit sa sa imi zica daca mai am creieri aerisiti sau nu![]()
babytza imi pare rau tare pt tatal tau, multa sanatate si putere
lumi bine ai revenit
claudia bafta la operatie. Si noua ne a zis doct pt Inisa si io tot trag de timp
denisa ce cuminte sta la papica Edwin
dya e voinic piticu, nu cred ca va folosi tricicleta aia mult timp
, e inaaaalt
andy cum sunteti azi?
nerantula cum esti, Gruia cum se comporta?