Bobocei de sept-oct 2008 (286)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta
denisa ce cuminte sta la papica Edwin

David trebuie sa fie fericit !

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Dar stii cu cine papa?
Cu Harri !!!!!S-au intalnit si ei la o portie de paste cu branzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

va pup. n-am mai intrat de tare mult timp. suntem ok. cu fitze si mofturele. vrea la mami in brate non stop. dar suntem ok.

Babytza, multa sanatate tatalui tau.
Claudia, tin pumnii stransi pentru interventie.
Nerantula, ma bucur ca ai trecut cu bine peste. ma rog sa treaca perioada critica fara nici cea mai mica problema, iar rezultatele sa iti aduca liniste.

Intrebare: i-am facut elenei prima doza de Prevenar la sf lui februarie. cat pot sa o mai lungesc cu a doua doza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

ADA, Tot ce e mai bun si mai frumos pe lume sa iti daruiasca bunul Dumnezeu. Multa sanatate!!! (scuze de intarziere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

Citat:
citat din mesajul lui laureta
denisa ce cuminte sta la papica Edwin

Dar stii cu cine papa?
Cu Harri !!!!!S-au intalnit si ei la o portie de paste cu branzica

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

mi sa parut mie ca l am vazut pe undeva pe Harri da nu m am bagat, frumosi foc amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Cristina cum mai e Raducu?La noi pt raguseala merg ff bine aerosolii.Nu ii mai dau nici un fel de siropel doar aerosoli si dupa 2-3 sedinte ii trece.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Raducu e mai bine..nu mai pare ragusit..i-am dat iar azi un puf de tantum verde..si dimineata un oscillo.
Aerosoli oricum n-as avea cu ce sa-i fac . Nu am aparat..daca noi nu am avut probleme niciodata.
Multumim de intrebare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Lumibine ai revenit. Ma bucur tare ca sunteti bine

Denisa e superba masuta cu scaunelele. Si eu vazusem pe un site masuta in forma de ciupercuta...rosie..si cu scaunele al fel...dar nu mai stiu unde am vazut-o..imi placuse mult

Nerantula cum mai esti azi? Cand il iei pe Gruia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Masuta din aia monoblock cu bancute laterale am vazut la Carefour la 100 lei si la Real 120 lei, un model similar. Deci nu are scaunele separate ci masuta si 2 bancute laterale - un singur corp. E f buna de catarat si nu se rastoarna cu una cu doua.

Denisa, noi mai venim la voi sa ne dea Edwin niste meditatii la scris, citit si vorbit.Edwin recunoaste literele, mami le scrie si Edwin le citeste !!!! Nu-i asa ca e incredibil. Stie culorile, adik recunoaste culorile si le si spune corect care cum e. Asta pe langa faptul ca e frumusel foc. Felicitari!

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

hello.

io l-am luat pe teo si am plecat brambura in lume ca nu mai puteam de praf si bolovani si trepanatie de la porcaria asta de lucrare de pe bloc.
sper ca n-a patit nimic, ca inca ia antibiotic si are muuuuci...

Lumi, era Cora Sun Plazza (asta de la piata sudului) si era o masuta cu 2 bancute, unite intre ele la picioare (cam de 4 copii )
Pup, si ma bucur ca ai revenit. Sa ne intalnim si noi pt CD

Lumi, Iepurila, multumesc pentru urari!

Claudia, sa aiba Stefan o interventie usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

si de la noi

Multumim pentru primire si urari

Babytza offf, suntem alaturi de tine, speram sa fie bine tatal tau

Claudia tinem pumnii sa fie totul bine

Lumi ma bucur ca sunt bine hunii cat si mami

Dya moa ce mare a crescut A , tare frumoasa tricleta

Denisa imi place masuta, Edwin e superb

Dr Crinei e plecata la o conferinta iar eu vroiam sa merg cu ea la un control...inca mai are tuse si se aude un harait...e normal dupa cat urla daca ii iau mucii, macar nu ii mai curge nasul

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

laureta, ada, ange, baby_boy, multumim de primire!

dya, f faine pozele, se vede ca Andrei e incantat de cadou!

denisa, f faina masuta voastra. eu ma gandeam la cea mentionata de cristineescu, cu bancute si dintr-un singur corp, in ideea ca poate nu o vor muta de colo colo prin casa.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput