Bobocei de sept-oct 2008 (286)
Raspunsuri - Pagina 13
Nocom spune:
Lumi masuta albastra cu scaunel si cuburi pe acre a pus-o dya (cred) am vazut-o in selgros cu 120 lei. Dar ti-am mai trebui un scaunel.... ![]()
ange bine ai revenit.
Daria a racit ieri rau de tot, astazi ii curg mucii garla, pus si simplu nu se opresc deloc, ii curg si lacrimioare din ochi mereu, parca are si ochiul stang rosu... e varza. Nu poate respira, nu poate dormi, nu putem iesi afara....
Noroc ca maine aveam programare la dr pt vaccin si acum folosim programarea pentru consult de raceala...
.
Sper sa nu-l ia si pe Matei caci acum sunt singura acasa cu ei 4 zile.... si nu cred ca ma descurc cu doi bolnaviori, maraiti si muciosi.... 

nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristineescu Denisa, noi mai venim la voi sa ne dea Edwin niste meditatii la scris, citit si vorbit.Edwin recunoaste literele, mami le scrie si Edwin le citeste !!!! Nu-i asa ca e incredibil. Stie culorile, adik recunoaste culorile si le si spune corect care cum e. Asta pe langa faptul ca e frumusel foc. Felicitari! |
Ce m-am orientat nu???
Si tu Brutus(cristinescu) ai plecat repede din Bucuresti, mai ales ca Harri era amantul din orasul local...huaaa.
Acum si iubitul si amantul; s-au mutat la Cta.Ufaaa

in 16s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
kllemi spune:
buna seara fuseram si noi un pic afara dupa ploaie....si am venit uzzziiii fleasca...ca acum a descoperit cum e sa bati cu picioarele prin balti

lumi iiiinnn sfarsit a dat DD sa mai dai si tu un semn de viata ![]()
....ma bucur sa stiu ca sunte-ti bine..va
-acesc muuult
babytza
vaaaiiii...groaznic, multa putere iti doresc, iar daca ai nevoie de ceva...nu ezita sa-imi spui te rog 
angi
bine ai revenit...chiar ne era dor de tine....imi pare rau ptr. Crinu.....sper sa ii treaca cat mai repede sa nu va mai chinuiti atat 
nocom sunt alaturi de voi...oooffff mititica
nu stiu daca ma crede-ti sau nu, dar cand vad cate un pui ca este bolnavior...chiar sufar...ptr. ca imi dau seama prin ce trece-ti oooofff

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Paula-Laura spune:
Intrebare, in special pt. Ada si Muuh aveti recomandari pt carti de specialitate care trateaza rivalitatea intre frati apropiati de varsta?
Si cum reactionezi cand fratele mai mare il ia la bataie pe cel mic? (cand cel mic inca nu poate riposta)
sarumana
ma bag sa citesc ce ati mai facut azi
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Mimihoo spune:
Babytza, groaznic ce vi se intampla! Mult curaj si putere! Cat despre sanatate, toata sa fie pentru tatal tau!

Noi suntem bine, mai tusim, a inceput Sofia cua cu tinctura de propolis si de marti avem liber la gradinita. In sfarsit duminica seara voi ajunge in Bucuresti, acasa!
Noapte buna si multa sanatate!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Paula-Laura spune:
Babytza, multa putere iti doresc! sper sa fi fost ok azi tatal tau 
Claudia, sper sa treceti usor peste ziua de maine
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
300 spune:
gagici dati-mi si mie ideid e cadou pentru nasi de botez please. Voi ce-ati luat, de exemplu?
Paula-Laura spune:
Lumi, bine ai revenit! De marti il duc la gradi, ca deja ne mananca urechile acasa
Angelynna
ma bucur ca sunteti bine si ai revenit pe forum
Nocom, sper sa se faca bine repede-repede
poze
ClaudiaH spune:
Fetelor sunteti MINUNATE! Multumesc de sustinere!
Denisa, merci de prevenire! Si eu ma gandeam sa-mi iau mai multe chestii cu mine in caz ca apar surprize. Ei mi-au zis de la spital ca mi-l dau acasa in aceeasi zi daca nu apar complicatii ceea ce eu sper sa nu fie cazul insa... pentru orice eventualitate e bine sa fiu pregatita.
300, e macar mancabil salamul ala? ca eu n-am apucat sa-l fac desi fica-mea e mare amatoare de carne: cum se aseaza la masa cum incepe "cane, lam" (carne, salam). O mai pacalesc cu sunca de pui deocamdata dar trebuie sa incerc si varianta de casa.
Babytza, cum a fost la spital?
Ma duc sa mai citesc ceva si ma culc apoi sa fiu fresh maine.
gaia.nevia spune:
Nocom, multa sanatate Dariei! M-ai dat pe spate cu vestea asta 
Paula, cred ca tot la recomandarea lui Muuh am citit "siblings without rivalry" adele faber si elaine mazlish sau invers ![]()
nu e chiar on-hand solution pentru luptele de strada de moment, mai ales la varstele pe care le au ai mei, dar mi se pare foarte util pentru educatie.
In rest... tot ascultand la Muuh, am inceput sa nu ma mai bag intre ei (ma rog, cat pot si eu...) - de fapt sa ma bag mai putin - si isi rezolva si singuri din probleme.
Inca ceva mai fac, cand il ataca Teo pe Radu, il alin/alint pe Radu si il ignor pe Teo.
Dupa ce termin cu Radu si el pleaca la treaba lui, incerc sa vorbesc cu teo si sa-i explic ca nu-mi place un asemenea comportament, nu-l apreciez deloc, lui nu-i place cand i se intampla asta.
Ii mai sugerez sa-si ceara iertare sau sa-l pupe pe Radu... prefera sa il pupe mai degraba decat sa spuna ca ii pare rau, uneori imi si explica ca nu ii pare rau.
Atunci vorbim putin de motivul care l-a facut sa se poarte asa, uneori chiar are dreptate... totusi ii explic de 1000 de ori ca, indiferent cat de suparat e, nu e ok sa muste/dea in Radu.
Nu stiu cand o sa dau de apa, da io sap in continuare...