Bobocei de sept-oct 2008 (286)
Raspunsuri - Pagina 8
baby_boy spune:
Paula-Laura multumesc .
I-am dat deja un puf de tantum, a baut niste ceai caldut si la culcare panadol preventiv. sper sa fie o.k.
Multa sanatate si voua!!
Angy multa sanatate Crinutei
Bine ai revenit!!
O noapte linistita va doresc!! Ma bag si eu langa Raducu.
angelynna82 spune:
Denisa.g ne
sa fie totul bine 
Babytza, Andy.p multa sanatate puilor mici 
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
aly_c20 spune:
Angelynna , bine ai revenit!
pt Crina!
Laura, ma bucur ca e bine Alexia!
Multa sanatate boboceilor bolnaviori!
babytza spune:
La ora 6 am primit telefon de la o dr ca e tatain spital, ajns in situatie critica , refuza operatia si sa il conving a semneze acordul...
Avea ocluzie intestinala si trebuia operat de urgenta sau murea . Am intepenit cu telefonul in mana si cu lingura in tigaie...
L-am rugat sa semneze, am incercat sa il imbarbatez si am reusit sa il conving impreuna cu doctorul ca e necesar sa intre in operatie.
Am ajuns la spital dupa ce il luasera in sala de operatii. Am stat pana a iesit dr si mi-a spus cum sta treaba. E grav. Era mai mult decat critica starea lui si este in continuare. Speram sa treaca cu bine de noaptea asta.
Nu mai intru in amanunte, e foarte grav si are printre altele si o tumora pe colon care pare a fi maligna. Acum este cu punga atasata, i-au taiat din colon. el nu stie inca , acum era invelit si ametit si nu si-a dat seama , maine cand va afla va fi probabil disperat 

De asta i-a fost teama toata viata lui de cand cu tatal lui care de cancer la colon si prostata s-a stins....
Sper ca nu am deranjat pe mine cu amanuntele din mesajul asta ....
Ma rog sa treaca cu bine de noaptea asta si de veste groaznica pe care o va primi maine 
Babytza si puii
Valentina
David
Nocom spune:
babytza Doamne, groaznic!!! Te
cu drag! Va trebui sa fiti alaturi de el!! Imi imaginez cat de greu ii va fi.... Off, Doamne! Putere multa va doresc!

5+