Bobocei de sept-oct 2008 (286)
Raspunsuri - Pagina 7
abe spune:
nerantula alea de la ikea nu-ti plac?
laura ma bucur ca sunteti mai bine!
babytza
bravo mancaciosului!!
si maria are scaune moi de obicei, max 3 pe zi, am inceput sa-i dau lapte HN sa vad ce se intampla
nikolici 
am scris azi cuvintele pe care le spune maria si sunt 49!! bine aici am inclus si miau si ham si alte asemenea ![]()
mami de Maria si
15+
felicic76 spune:
gaia.nevia: sa-ti dea Dumnezeu ce vrei tu!!!!!

nerantula: astept sa treaca repede timpul, sa vina vineri si sa te linistesti 
claudia: Vlad nu a urmat schema de stat de vaccinare (nu stiu daca vaccinul impotriva varicelei este in ea), am alternat cu infanrixul doua doze de Rotarix si trei de Prevenar, ultima doza fiind pe la vreun 1 an si 5 luni, noi facand astazi un an si sapte luni.
Dupa ultima doza, aveam de hotarat la vaccinul impotriva hepatitei de tip A si Varilixul pentru varicela. Eu am hotarat sa i-l fac intai pe cel impotriva hepatitei, avand in vedere ca Vlad zareste un stix/biscuit pe jos, se apleaca si-l baga in gura
, urmand ca Varilix-ul sa-l las pentru intrarea in colectivitate. Deci nu l-am facut, de fapt pe nici unul dintre cele doua![]()
Vlad se simte bine astazi, luni s-a trezit cu o usoara stare febrila/gripala, ieri a culminat cu MIGRENA
, mi-a spus D-na Vio ca se tinea cu mana de frunte, de cap, efectiv ca orice om pe care il doare capul.... a mancat prost....la culcare i-am luat temperatura, avea 37 cu 6, ceva secretii nazale apoase,l-am pus pe oscilo, a dormit tun, s-a trezit dimineatza fresh.... Azi a mancat foarte, foarte bine (a recuperat si de ieri, cred) si acum este neobosit in a incerca sa bage un camion intre calorifer si perete
si tiiiipa ca nu intra, si tiiiiipaaaa, si se enerveaza
Nu l-am scos afara de duminica, atunci vreo 20 de minute pana in coltul strazii, D-na Vio are creierii pe moatze
Nu se scarpina, bubitele s-au retras dar nu au prin cojita specifica, nu au mai erupt, are vreo 8, 4 in cap, doua pe obraz si gat, doua pe ceafa...
revin ca a reusit sa scoata rotile si tot nu incape afurisitul ala de camion
abe spune:
nerantula imi pare rau!!! dar nu te stresa, exista tratament...ti-am zis ca eu am dus toata sarcina cu Maria ureaplasma dupa mine si a fost totul ok...ba mai mult, chiar unul dintre doctori mi-a zis sa o las in pace si sa nu ma stresez...
mami de Maria si
15+
felicic76 spune:
nerantula: Dr.T mi-a ignorat ureaplasma la 20 sapt de sarcina....eu zic ca neghinitza sta bine acolo unde sta 
andy.p:
si sanatate multa 
ramo, klemi: aveti domnisoare....ce va asteptati? voi nu sunteti fete?![]()
babytza: kk moale la meniul soricelului? la atat orez/pilaf? hmmmm.... cred ca mai ies ceva dintisori
abe: 49???? wow.... eu le acopar cu degetele de la o mana juma...![]()
nikolici spune:
felicic o intrebare care poate parea idioata, cat de mult ai de gand sa o tii pe dna Vio, nu de alta dar va fi in plan reintoarcerea mea la munca cat de curand dupa nastere si deci in concluzie imi trebuie cineva de baza...dau spaga dc ii dai drumul d-nei Vio la mine
.Glumesc dar dc in un an nu o sa mai vrei sa continui cu ea just let me know pls.
in 16s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
AlexaM spune:
Buna seara fetelor,
Stiu ca de obicei nu prea ma laud cu baietelul meu, insa sunt cateva lucruri pe care as vrea sa le spun tuturor.
zilele trecute soacra-mea a pus o ratusca pe o perna si l-a intrebat pe Matei daca acolo doarme rata. La care Matei a raspuns: NU! EU!
Am o prietena care are o fetita de 10 luni si eram impreuna in parc. fetita dormea in carucior si i-am spus lui Matei sa nu vorbeasca tare ca doarme fetita. Matei a dus degetelul la gurita in semn de shhh si a vorbit in soapta.
A inceput de cateva saptamani sa faca puzzle din 2 bucati. Alege bucatile potrivite din gramada si le uneste. Apoi spune bravo si bate din palme...![]()
Mai sunt multe dar nuva mai fac capul calendar.
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
5+
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici felicic o intrebare care poate parea idioata, cat de mult ai de gand sa o tii pe dna Vio, nu de alta dar va fi in plan reintoarcerea mea la munca cat de curand dupa nastere si deci in concluzie imi trebuie cineva de baza...dau spaga dc ii dai drumul d-nei Vio la mine ![]() in 16s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
nu este idioata intrebarea..... eu as vrea sa o tin pana il dau pe Vlad la gradi de stat, la 3 ani, si apoi cat am nevoie sa-l ia de la gradi, sa-l aduca acasa etc., eu ma gandesc la modul cat poate ea sa vina la noi, are un nepotel de de 2 ani la Alexandria si unul de 5 luni in Bucuresti, nora din Bucuresti inca ramane acasa pe indemnizatie, daca o plafoneaza nu mai stie nimeni ce se va intampla, poate va vrea sa-i ajute, ea fiind pensionata pe caz de boala si avand un venit de baza...
Sotul este de alta parere: vrea cresa , apoi gradi, la modul teoretic este perfect, dar cand Vlad are o problema el ramane :MUT, este incapabil sa ia o decizie pe moment, daca spune ceva va fi fix invers de cum gandesc eu despre problema respectiva, in concluzie: peste cadavrul meu vom renunta la ea in viitorul apropiat
ieri m-a si enervat nitel(d.v): imi "dadea raportul"despre Vlad si se ineca de plans, despre suferinta cu migrena, de ma bagase la idei serios
, o cred ca s-a atasat mult de Vlad, pleaca seara pe furis de el.... i-am zis sa se potoleasca, sa se calmeze.... dimineatza a venit intr-un suflet sa vada cum este....nu stiu daca sa ma flatez sau nu, Vlad are o singura bunica, pe care o vede rar, si chiar ma bucur ca il mai iubeste cineva
baby_boy spune:
Fetelor Raducu s-a trezit dupa-amiaza un pic ragusit . 
Ce as putea sa-i dau?Ca el n-a fost niciodata ragusit..si nu stiu. Ma gandesc sa nu dea in altceva.
Tantum verde e bun? sau ce?
Paula-Laura spune:
Buna!
Babyboy, tantum verde e bun pentru dureri in gat. Si iti recomand sa il vada si un doctor, sa nu fie laringita sau alta minune
Am fost azi cu Mihnea la ORL la control, totul este ok, amigdalele nu mai sunt inflamate, otita a disparut aproape complet (mai e foarte putin lichid in urechea stanga insa e pe trecute- l-a pus la nu stiu ce aparat acolo)
L-am intrebat pe doctor cum de a facut otita, ca nu a fost racit, nu a avut muci inainte de debut. Ei bine, se pare ca se poate face otita de la infectia gatului (amigdale), nu neaparat de la muci. Se intamla mai rar, insa se intampla. De obicei e si vreo bacterie/streptococ la mijloc. Culmea e ca exudatul nazal a iesit ok (insa se pare ca au o acuratete de 90% si in plus e posibil ca bacteria sa se fi aflat in gat
)
A zis ca pana la urma am luat o decizie buna sa raman pe augmentin, insa pe viitor, in caz de otita sa tin minte ca antibioticul cu spectru cel mai larg e zinnatul. Augmentinul nu isi face efectul in toate cazurile si apar complicatii inutile
Oricum ideea ca de la amigdalita se ajunge la otita m-a bulversat. Si la sfarsit mi-a zis sa nu ma astept acum ca de fiecare data otita sa se manifeste la fel 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
angelynna82 spune:
si sper ca nu ne-ati uitat
Ma scuzati de absenta dar parca uneori nu mai imi ajunge ziua plus alte probleme pe cap..aveam nevoie de o pauza
Va multumesc ca ati intrebat de noi
Multa sanatate boboceilor bolnaviori
, mamicilor multa putere
Felicitari AlexaM, Eva pentru bb2, sarcini usare si bebei sanatosi

Ada

raport despre noi: relativ binisor...Crina pana azi a fost pe tratament cu sumetrolim pentru infectie urinara (descoperita aiurea la analize
), are muci, tuseste de aproape 2sapt...acum face aerosoli cu ACC si ser plus alte medicamente...in rest e fff bine, mananca de rupe ( a inceput sa pape singura
), se catara peste tot....zilele trecute a gasit-o TC pe masa din bucatarie
, vorbeste ceva mai bine...azi la pranz a zis "nu vau" la aerosoli, tot ce avem noi este " a mau", noi ii dam "papile"... si cate si mai cate
va pup cu mare drag pe fiecare in parte si ne-a fost dor de voi
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica