Bobocei de sept-oct 2008 (286)
Raspunsuri - Pagina 6
baby_boy spune:
Unde sunteti fetelor? Ati plecat la miting?![]()
Noi am stat toata dimineata afara..pana la 13 cand intram la masa de pranz. Chiar daca e vant, eu nu pot sa-l tin in casa.
De 2 zile de cand a inceput sa-mi spuna mami in loc de mama - ma innebuneste..orice face.mamiiii..sa vin la el..daca vrea sa faca ceva ..intai vrea acordul meu...imi arata ca vrea sa se dea pe topogan..mamiii..da mami hai sus...seara sunt zombieeee 
Dar cand o incepe sa puna intrebari ..de ce e asa..ce e aia..si asa mai departe? Si nu se opreste pana nu-i ii raspund...creste si tonalitatea![]()
Nocom seara fetelor?? ce o fii aia??
Babytza multa sanatate soricelului. Ma bucur ca a papat
Laura sper ca sunteti mai bine si voi
Nerantula spune:
Salutare! 
Ne gandim la un cadou pentru Gruia de 1 iunie, o masuta cu scaunel sau ceva de genul acesta, aveti ceva idei pe unde am putea gasi?
Multzam fain!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
gaia.nevia spune:
am vazut la cora o masuta de plastic cu bancute de-o parte si de cealalta, monobloc asa, si avea si loc in colturi pentru pus creioane, sau apa pt pictat.
nu mai stiu cat era, nu f scumpa ca mi-a aratat-o sotul si el nu-mi arata nimic ce nu concepe el ca ar putea cumpara ![]()
andy.p spune:
Multumim fetelor ca va ganditi la noi,ma ajutati extrem de mult

Ieri am avut o zi oribila,da' cu ajutorul lui D-zeu a trecut,sper sa nu mai avem probleme.Dupa episodul de dimineata,a dormit si apoi toata ziua nu a avut nimik,am tinut-o pe regim si am stat cu ochii pe ea ca pe butelie,n-a vrut sa doarma neam asa ca aseara la 9 a adormit,am stat lanag ea sa o pazesc sa nu cumva sa faca ceva prin somn.
Azi a fost k ,acum doarme ,sper sa nu mai avem probleme....nu stiu de la ce a fost sau ce a fost.
Va
si va
pe toate
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babytza spune:
Laura ma bucur sa aud ca sunteti mai bine 
Azi a inceput David sa faca moale. A avut deja 3 episoade
Altfel pare ok, se joaca , rade, papa . Sper sa scapam usor si sa treaca repede mucisorii ![]()
Nocom felicitari pentru tati !!!! O bila mare alba !!!
Seara fetelor zici ? Ce frumos
Distractie maxima !!!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
kllemi spune:
buna fetili si noi mai pe la amiaz' ca pina acum am dansat si cantat...si acum nani ca am obosit
vb. Adei nu putem simti anii pe care ii avem ptr. ca o luaram de la capat...eu acum am un an si 7 luni ![]()
Ma bucur ca Lumi e ok
niko bine ca totul sa terminat cu bine....e bun si un romb
...acum na.... si cu tine 
ramo ma regasesc aproape in tot ceea ce spui tu acolo despre pitica rasfatata.......te
si iti trimit un camp de 

...sa mai treaca un pic nervii 
babytza oooffff....mucii astia numai necazuri ne fac
muciosul sa se faca bine repede,repede si ptr mami 
.....aaaaa....si vezi cu Loto ala sper sa nu ne sari sau sa te dai lovita ca nu stiu cum reactionez ![]()
![]()
nocom da chiar, vb. lu' baby-boy cei aia seara fetelor???.....hhhmmmm...ce viata la unii domne' ![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia am vazut la cora o masuta de plastic cu bancute de-o parte si de cealalta, monobloc asa, si avea si loc in colturi pentru pus creioane, sau apa pt pictat. nu mai stiu cat era, nu f scumpa ca mi-a aratat-o sotul si el nu-mi arata nimic ce nu concepe el ca ar putea cumpara Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
trebuie sa fie in jur de 1 mil..am vazut-o si eu in Carrefour...ce mi-ar placea,numai ca eu nu am spatiu, unde sa o mai pun si pe aia??
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
300 spune:
auzi nocom sa faci bine sa te distrezi si pentru mine ca nu stiu ce-ti fac daca maine aud ca a fost asa si-asa :)
Kllemi, anda nici acum nu adoarme, parca vad ca o prinde somnul pe la 6-7 asa. Aaaa scuze, intre timp s-a mufat si doarme in bratele mele inca imbracata. Anda nu ma enerveaza, tocmai asta ziceam ca o inteleg cu nervii ei si o accept, mai ales ca si eu, ccat de batrana sunt,. nu ma port la fel. Pana la urma a baut si puttin suc dar tot n-am inteles cm il voia de fapt. Astept sa vorbeasca.
Nerantula zicea claudinna de masa/scaun chiar ieftine in real parca, sa intre sa ica din nou. A scris acum cateva pagini.
gaia.nevia spune:
cum e seara fetelor asta? in anii bisecti, doar daca luna plina se suprapune cu CM? Ca daca da, am si eu...
Nerantula spune:
Dupa tratamentul cu antibiotice ureaplasma a ramas tot pozitiva, ba s-a mai infratit si cu mycoplasma! 
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita