Bobocei de sept-oct 2008 (286)
Raspunsuri - Pagina 5
Nocom spune:
Neata,
Sper ca astazi sa fie mai caldut sa putem sta afara fara griji..... caci vineri trebuie sa facem ultima doza de prevenar si n-as vrea s-o ratam, mai ales ca apoi plecam o saptamana in Bihor.
Nikolici nu ai putu cere sa ti-o relocheze? Undeva.... mai a la .... Marilyn Monroe ![]()
Ada ce vremuri, da! Pacat ca atunci cand le traim nu suntem constienti de ele....
Eu imi aduc aminte ca am avut o perioada, imediat dupa ce am terminat facultatea si m-am maritat, in care seara la culcare pur si simplu nu aveam nici un gand..nici o grija..nimic! Eeeee. ce n-as da sa vina tipurile alea inapoi......
hai, sa avem o zi excelenta!!!
PS: LUMIIIII, sigur e ceva cu voi!!!! Ma
sa fiti bine!!!!!
laureta spune:
Lumi nu are net de joi, zice i s-a stricat placa de retea. Sunt bine cu toti
Andy cum sunteti?
nicolici bine ca ai terminato cu alunita
edit: si va pupa pe toate![]()
Nocom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta Lumi nu are net de joi, zice i s-a stricat placa de retea. Sunt bine cu toti |
Ioi, ce bine!!!!! Adica bine ca nu este ceva rau cu puii. Sunt sigura ca profita la max de tipul petrecut cu hunii ONLY!

ClaudiaH spune:
Aly_c, depinde de fiecare cum isi defineste "copilul model" Eu sunt multumita ca atunci cand avem un conflict il discutam iar concluzia la care ajungem este respectata. Daca ii explic de ce nu trebuie sa faca un lucru si el intelege am siguranta ca nu il va face indiferent de situatie. Insa e foarte incapatanat si uneori discutam juma' de ora despre de ce trebuie sau nu sa faca ceva. Raspunsuri de genul: "de-aia ca asa zic eu" sau "pentru ca altfel te pedepsesc" nu au rezultat, protesteaza si comenteaza pana cand intelege. Am fost de curand in Romania si multe din rudele mele au gasit ca e un copil tare obraznic pentru ca "intoarce vorba parintilor" in loc sa asculte orbeste. Eu consider ca un copil care nu intreaba de ce si care nu-si sustine punctul de vedere e doar un copil obedient care mai tarziu in viata o sa cam aiba greutati de infruntat.
ClaudiaH spune:
Si va rog frumos, nu mai vorbiti despre vremurile lipsite de griji de dinaintea copiilor!!!! De 5 ani incoace notiunea de week-end s-a schimbat complet fara sa mai includa dormitul pana mai tarziu, uitatul la tv in pijamale sau cititul unei carti pana la pranz. Si culmea e ca acum n-am stare si nu-s multumita ca nu-mi gasesc job. Ei bine o sa-mi iasa pe ochi si jobul cat de curand. Cu doi copii si job si nici un ajutor... o sa privesc in urma la vremurile de acum si o sa zic: "ei ce bine era". Asa-i omul, vesnic nemultumit.
babytza spune:
Hello mamici 
Aseara am culcat copilul care a fost foaaarte marait toata ziua si dupa 15 minute a inceput sa urle ca din gura de sarpe. S-a dus sotul la el (eu eram cu o clienta ) si dupa 5 minute m-a chemat neputincios ca nu il poate calma sub nicio forma. Era saracutul soricel cu mucii pana la gat, asa dintr-o data
Suntem pe C cold plus. A fost o noapte grea, cu multe treziri si lacrimi
nu putea sa respire.. Acum e mai bine , nu am iesit afara , doar putin pe terasa la masa unde e soare si cald.
Sper sa nu avem complicatii.
Laura sanatate multa , sa treaca starea asta proasta si sa isi revina puiuta mica 

Ma bucur ca Lumi e bine, ma pregeateam sa o sun sa vad cum este 
Va pup si fug la pui , sa papam (daca vrea) si sa mergem la nani 
Babytza si puii
Valentina
David
denisa.g spune:
buna fetelor.
Multumim mult de incurajari si sustinere
.
Klemi - multe 

pt voi.
Am primit rezultatele de la biopsie dar nu am reusit sa vb cu dr de la Bucuresti - ea tre' sa le interpreteze, si tot de la aflu rezultatele testelor genetice. I-am lasat un mesaj pe tel , sper sa sune curand.
Pupam mamici si copilasi muciosi, si nu numai
babytza spune:
Am papat tot
meniul anului adica , pilaf cu pui
Acum plecam la nani si ma duc sa pun un bilet la LOTO ca am visat paduchi ![]()
![]()
Denisa tin pumnii sa fie cat mai bine !!!!!!!
Te pup 

Niko ce ti-au zis la eco ? Toate bune ? 
Babytza si puii
Valentina
David
Nocom spune:
Denisa tinem in continuare pumnii stransi!!!!
Sper sa fie un rezultat cat mai bun!!
babytza off, saracul pui!
muciosul!
claudiaH asa-i, niciodata nu stim sa profitam de momentul prezent, numai cand dam de mai greu ne dam seama ce bine era inainte...... ![]()
Daria doarme, eu ma pregatesc caci astazi avem ziua de iesit cu fetele. Cica mergem la un film, apoi la o inghetata......om vedea cand ajungem si acasa.... Aseara am facut roll play cu barbate-miu sa vedem daca se descurca singurel si a fost minunat. I-a dar dariei sa pape, le-a facut baita la amandoi, i-a culcat pe rand..... SUPER!!!!
Sincer, credeam ca Daria va plange dupa mine mai ales la laptic si somn, dar se pare ca nu e chiar asa!!!!
Sper sa-i reuseasca si in seara asta!!!