Bobocei de sept-oct 2008 (286)
Raspunsuri - Pagina 19
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa.g Fetele, sarmalutele sunt cu carne tocata vita/porc?? Sau doar cu pui? de Edwin www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei |
ale mele sunt din carne de pui

iepurila spune:
"ENA" va multumeste "mos" pentru urarile adresate si va invita la masa. avem "bos" si piftelute din "cane" vita.
Pentru mamici si tatici oferim cu mare drag tort si o cupa sampanie. Ca azi facem si 1 an si 7 luni.
Duamna Nocom, Multi ani cu sanatate si sa te bucuri pe puiul tau pana la adanci batraneti!
dyanira spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI SI IN SPECIAL PT DUAMNA NOCOM!!!
Nocom multa sanatate Dariutei sa ii treaca repede bine ca nu e nimic grav.Sotul tau participa la off-road??
Babytza cum mai e tatal tau??
Laura voi ce mai faceti?Cum sunteti??
Lumi imi pare rau pt durerea in gat.Ia ceva repede sa treaca.
Laureta da e inalt A are peste 90 cm nu stiu cat ca nu l-am mai masurat de ceva vreme.
Clau_geo ma bucur ca ai revenit si acum esti bine.Mie chiar mi-a fost dor de tine.Vazut poze cu Irinuca e tare frumoasa si nu se vede ca nu papa.De fapt ce sa zic eu ca nici la noi nu se vede ca nu papa dar A e cu mofturile cat casa.Azi nu prea a mancat nimic...dar inca nu e gata ziua poate revine la sentimente mai bune.
Cu cealalta problema nu stiu exact ce sfat sa iti dau...A nu e atat de cuminte precum altii dar nu face nici crize grave.Mai are momente de frustrare nemultumire dar care trec repede la el metoda fiind ignorarea sau distragerea atentiei.De obicei face cand e tati cu el cu mine mai rar sau chiar deloc.
Dar chiar ca e ziua sarmalelor.
Eu nu i-am dat lui A deoarece pana acum de fiecare data cand am facut erau cu varza acra o sa ii dau cand fac cu varza dulce.
Fug sa termin papa ca sa pot trimite si la mami la spital.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nocom spune:
clau_geo eu nu cred mai ca irina nu papa si nici ca plange non stop!! In poze am vazut-o numai fericita si are si niste copanele!!!!! 

denisa eu fac sarmautele numai cu carne de vita. 
Joy bine ca ai la congelator, ca altfel trebuia sa va trimitem si voua cateva..... ![]()
iepurila spune:
Multa sanatate Dariei. sa-i treaca rapid mucii. Elena, cand are episoade de muci scoate singura aspiratorul, cere "peia"= peria= pompita si isi aspira mucii. Si de durat dureaza cam 2 saptamani ca nu luam nimic. doar apa de mare si aspiram
Ramo, eu am luat nasilor de botez o lenjerie de pat brodata.
Clau bune ai revenit
. Si eu sunt de parere (iti spun din proprie experienta) ca transmitem copiilor starea noastra. Mai ales in perioada aceea in care hormonii mei o iau razna sunt atat de irascibila si cu capsa pusa incat si micuta mea e o mofturoasa ce nu exista.
Stiu ca e f usor sa zici trebuie sa fii calma. ca de la a spune la a pune in practica e drum lung. Eu zic ca daca constientizam ca nu le facem bine fiind noi nervoase e un pas inainte.
Oare sunt coerenta/ ca nu prea imi gasesc cuvintele.
iepurila spune:
imi spuneti si mie, va roooog, ce interval ati lasat intre cele 2 doze de prevenar? cele care ati facut 2 doze, of course
Xor spune:
salutare si de la noi!!
In primul rand salutare tuturor Elenelor si Constantinilor!! (mamici, tatici sau pitici)
Eu sunt la munci si avand o clipa libera am intrat sa va mai citesc/salut...
Babytza - multa sanatate tatalui tau!
Ange, Clau, Mummy - bine ati revenit!!
Waww Edwin stie si literele? Mark abia ingaima cateva silabe...deci face parte dintre acei "lenesi"
Cu mancatul are zile si zile...are zile cand baga in gura cu amandoua mainile de nu mai reuseste sa mestece
si zile in care refuza orice...m-am obisnuit, il las in pace pt ca in zilele urmatoare va recupera...bea in schimb ff multe lichide (suc, compot, ceai, orice)
Imi cer scuze ca intru destul de rar si raspund pe sarite dar pe langa faptul ca atunci cand ajung acasa de la serv incerc sa ii acord tot timpul lui Mark, ne-am apucat si de casa.....in 2 luni speram sa terminam...oricum, acum e mare fugareala si agitatie...Mark resimte asta si seara se culca tarziu, iar de oboseala plange prin somn...
Va pup pe toate fara exceptie...mai intru cand mai reusesc pt ca imi e dor de voi
Nocom spune:
Mi-am mai adus aminte....
LA MULTI ANI MIKU CONSTANTIN!!!!
CD cum sunteti? Ce mai face burtica?? 
dya da, tati participa la concursuri off-road! Este pasiunea lui. Astazi a intrat prima masina in concurs si nici acum n-a dat inca nici un semn de viata.. s-o fi ratacit....
. se mai intampla.... ![]()
Xor

Noi fugim afara, va pupam! 
baby_boy spune:
Clau_Geo multumim mult. Sa stii ca Raducu e un pofticios ca are cu cine semana..cu moi![]()
Eu sunt o gurmanada. Eu cred ca fiecare copil are ritmul lui..in toate...si la mancare la fel.O sa pape si Irina. Cu multa dragoste si cu rabdare si calm din partea noastra ..incet..incet..se rezolva toate.Si eu sunt de acord ca ei ne simt foarte bine..toate starile..cand suntem agitate..nervoase..etc.
Multumesc mult fetelor de aprecieri...in ultima vreme Radu chiar imi demonstreaza prin din ce in ce mai multe fapte ca nu mai e bebe ci baiat mare![]()
Noi avem sarmale combinate..vita..ceva pui..si uneori pun si putin porc.
Mommy Magda bine ai revenit

de