Bobocei de sept-oct 2008 (286)
Raspunsuri - Pagina 18
Didididi spune:
Vai, ce baiat mare ai mami de Raducu! Si ce frumos rade!
Denisa, cred ca tine de copil. Al nostru nu ar repeta nimic dupa noi; repeta rar cand il distreaza ceva, de plida onomatopeele; si noi ne facem ca nu intelegem, dar ne ia de mana si ne postam unde vrea el si acolo sa te tii vocalizare. Dar e adevarat, stam bine la capitolul alergat.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
AlexaM spune:
La multi ani sarbatoritilor!!!
Mersi Lumi! Ups...masina mea spala...
O zi frumoasa!
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
5+
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Joy21 "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
foarte scumpica Sofia, e tare dulce in leagan

clau_geo spune:
Va las si eu acum merg sa-i incalzesc sarmalutele Irinie ca da semne de trezire.
Pupici
si pofta buna tuturor 
Nocom spune:
Se pare ca azi e zi de sarmale la bobocei!!! ![]()
Si Daria in infulecat acum un castron de supa cu galusti si 2 sarmalute cu sos si smantana! 
Joy multam de sfat, chiar nu stiam cu ce sa-i dau. O sa incerc neaparat ca e distrusa saracutza... 
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui clau_geo Va las si eu acum merg sa-i incalzesc sarmalutele Irinie ca da semne de trezire. Pupici si pofta buna tuturor ![]() Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)Asa creste Irina |
Multumim
Si noi v-am admirat pozele in secret 
Victoria, mami de
Anna Sofia,
14+ cu inimioaraSofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui Nocom Se pare ca azi e zi de darmale la bobocei!!! Si Daria in infulecat acum un castron de supa cu galusti si 2 sarmalute cu sos si smantana! ![]() Joy multam de sfat, chiar nu stiam cu ce sa-i dau. O sa incerc neaparat ca e distrusa saracutza... ![]() Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
M-ati innebunit cu sarmalele

Mi-am adus aminte ca am cateva la congelator. Cred ca le dezghet sa-mi fac pofta ca e jale altfel.Despre bepanthen, la noi a avut efect rapid cand a fost cazul. Sper sa mearga si la voi.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
14+ cu inimioaraSofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
clau_geo spune:
Multumim frumos Joy
sunt atre bune sarmalutele numai ea nu vrea
. Nu stiu ce sa-i dau
cred ca o sa fac si eu supa cu galusti ca ciorba de cocos nu i-a placut. Tineti-mi pumnii![]()

Irina Alexandra (04.09.2008)
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)