Bobocei de sept-oct 2008 (286)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nocom bafta in curse.
Xor asa de bine seamana A cu Mark cam la toate, la vb la mancare si A tot la fel 2 -3 zile papa prost si apoi baga in el orice ce inainte nici nu gusta ... si la fel bea ff multe lichide e mare fan ceai si suc dar bea si apa ajunge cam la 1 l pe zi si asta fara laptele.
Cristina am vazut pozele ce frumos bea Raducu.

A doarme asa m-as pune si eu langa el ca sunt f obosita dar trebuie sa astept sa ajunga sora mea de la Arad sa ia mancarea sa o duca la mama la spital.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

ca mi-ati dat idei cu masuta
ce ziceti de asta?
http://www. miobebe. ro/p-Masuta- Cu-Scaunel-9024.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

La Multi Ani, Constantinilor si Elenelor! Sa fiti sanatosi, iubiti, sa aveti bani, indemnizatii si alocatii nereduse ... si tot sa vi se implineasca!

clau_geo, mommymagda, bine ati revenit!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

cucu

La Multi Ani Elenelor si Constantinilor! La Multi Ani Nocom!

Noi suntem bine, intr-un final apoteotic am reusit sa ne mutam in noua casa, in formula completa, adica cu tot cu tati, care inca mai are gargauni in cap, dar usor, usor ii trec

Mikul e bine, baietel mare, are si o prietena al carui nume il zice non stop: Ana (Alexia sa nu fii suparata, nu e nimic serios)este in perioada lui NU pe care il spune si in somn, face si el mofturi la mancare, supa mananca (dar nu ii putem da la fieacre masa) in rest in topul preferintelor sunt:maslinele (am inceput as luam dietetice), cascavalul si cam atat

Sarcina merge binisor, am o anemie feripriva severa, dar cu tratament mult pe ultima suta de metrii si ajutorul lui DD speram ca bobinache sa nu fie foarte afectat

In rest ma incearca un pic depresia, situatia cu casa a fost cam stresanta, inca n-am reusit sa luam tot ce era nevoie si asta ma racaie pe creier, treburile astea administrative sunt groaznic de stresante, de exemplu, de 2 saptamani am facut contract la internet si nici acum nu l-au instalat

Sper ca sunteti bine cu totii, bobocei, mamici si tatici, cred ca multe ati inceput munca sau va pregatiti deja, asa ca multa bafta si adaptare rapida
eu o sa incerc sa fiu mai prezenta p-aici ca mi-e dor de voi

cu bobinache 30s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Hello, n-am apucat sa citesc nimic, acum am sosit acasa.

Am fost cu Te(r)o la doctor (la ORL) si am aflat ca nu i-a trecut de tot otita. Ne-a dat tratament cu picaturi in nas.

Si ne-a spus ceva ce vroiam sa va impartasesc si voua, ca m-a mirat.
Mi-a zis sa nu le pun niciodata in nas apa de mare sau ser fiziologic daca au deja muci. Ca apa este pentru igiena unui nas sanatos. Si daca fortam pe nas cand au muci, exista riscul sa intre pe la trompa lui Eustachio si sa imprastiem infectia la urechi!!!

Asa mi-a zis, asa va zic si eu...

Mi-a mai zis ca ne revedem peste o saptamana si dupa ce ne vedem sa-l mai tin inca o saptamana acasa (adica nu in colectivitate, afara pot sa-l scot) sa se refaca.
Deci in mai a fost la gradinita 6 zile el, si 1 Radu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

bravo, e de bine, ma bucur tare!!!
acu' hai, nu ne mai fierbe, zi-ne mai multe!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Nerantula Stiam ca totul e OK!!!!!!

FELICITAAAAAAAARI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Nocom !!!