Bobocei de sept-oct 2008 (286)
Raspunsuri - Pagina 15
denisa.g spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!!

Numai bine si multa sanatate tuturor

Nikolici -
multe pt voi. Acum va asteapta 2 baietei frumusei la mare ![]()
Muuh spune:
Ada la mine atacurile au inceput mai repede decat la voi, Dimitri si daca ar fi vrut nu avea cum sa se enerveze asa rau pe mine. Oricum il linisteam pe el inainte si apoi ma ocupam de Alexei. Acum din fericire se inteleg ei doi ba chiar sunt momente cand Alexei devine victima (e ca vorba aia sadesti vant culegi furtuna).
Retroactiv privind cred ca nu m-am pregatit suficient pentru venirea celui de al doilea copil si nu am stiut sa reactionez corect inca de la inceput. S-a intamplat la fel cum a fost cu alaptatul la primul copil. Daca il fac si pe al treilea sunt convinsa ca nu se vor mai batea. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
andreutac spune:
Neata si La Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei!!!
Nocom, cum e Daria?
Denisa, ati primit interpretarea analizelor?
Babytza, cum e tatal tau?
ClaudiaH, multa bafta astazi si sa va intoarceti sanatosi acasa!
clau_geo spune:
Buna v-am regasit tuturor,
vad ca nu va desminteti si scrieti in continuare la fel de mult ca si acum 1 an :)
mi-a fost tare dor de conversatiile purtate cu voi insa eu am trecut print-o perioada destul de urata de la nastere incoace. Am luat din spital un stafilococ auriu medicino rezistent + si am tras-o din cauza lui 1 an si jumatate. Operatii peste operatii si multi nervi, stres si depresii.Din cauza asta nu am mai intrat sa va scriu, fiindca atunci cand eram un pic mai bine eram ocupata cu Irina. Acum Domane ajuta sunt bine, am fost operata a 4-a oara in februarie si se pare ca medicul actual a fcut treaba buna. O sa incerc sa reiau si eu conversatiile de pe forum insa in limita timpului disponibil fiindca Irina ma solicita acum la maxim. Avem probleme cu etapa lui nu de vreo cateva luni insa acum ne-a pus capac. De 2 saptamani nu mai vrea nimic si spune nu, nu, nu, nu la absolut orice. Cred ca o auzim asa de rar spunand da ca nu mai credem ca, cunoaste acest cuvant. Urla extrem de mult, plange cam 80% din timp si de cele mai multe ori fara motiv. Se supara ca vreau sa o imbrac si plange pana nu mai poate. Nu mai vrea sa faca baie, desi e topita dupa apa, nu vrea sa manance, o mai pacalesc doar pe afara cu cate un iaurt, o banana, ca de supa sau altceva gatit nici nu se pune problema.
Nu stiu daca voi ati trecut sau treceti printr-o astfel de faza insa eu sunt terifiata si nervoasa ca nu mai stiu cum sa ma port cu ea. De multe ori imi ies si eu din sarite si incep sa tip la ea sau doar ridic vocea si atunci e si mai rau. Incepe sa planga cu lacrimi si ma termina nervos.
Daca aveti careva vreo solutie miraculoasa spuneti-mi si mie ca nu mai am nervi sa o vada plangand din orice.
si inca o intrebare: voi Ce faceti de la 2 ani, ii dati pe pitici/ce la gradi sau apelati la bone, bunici?
va pup si astept cu nerabdare raspunsurile voastre 
Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)
Asa creste Irina
clau_geo spune:
Si scuze ca nu am spus La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!!!! sa fiti sanatosi/ase si sa aveti parte numai de iubire!!!
LA MULTI ANI!!!!
Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)
Asa creste Irina
anca81 spune:
Nocom
Sa ai parte de un party pe cinste 

Babytza 
Claudia, bafta azi.
Nerantula, ceva noutati? Azi parca trebuie sa primesti un rezultat. Scuze daca am citit aiurea.
Carla &
mami
tzitziri spune:

Duamna Nocom!
tuturor celor care se sarbatoresc azi!
Clau_geo, imi pare rau ca ati trecut prin probleme
.Sper sa se rezolve curant toata situatia si sa poti sa iti vezi linistita de Irina
.
Prima intrebare...si David mai plange in semn de protest dar de obicei gasesc sa il distrag cu ceva.Daca plange cand il schimb si e musai sa il schimb de ex. ii zic ca imi pare rau pentru el , dar chiar trebuie sa facem acel lucru. Daca este vorba de plans cand ne imbracam sa mergem afara il las pana se linisteste.Daca nu se linisteste si nu il pot imbraca nu mai iesim (asta nu e un lucru de 'sa trebuiasca' sa il facem , ci vreau sa stie mereu ca e o placere sa iasa afara).
A doua intrebare:David o sa mearga la gradi cu program scurt din iulie. Cu timpul, daca o sa ne solicite el,o sa il lasam si la program lung.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
anca81 spune:
Clau, wellecome back
. Imi pare rau ca ai avut probleme de sanatate si ma bucur mult ca acum esti bine. Crize de genul am avut si noi, cred ca toti copii au asa ceva ... solutie miraculoasa, nu este...cel putin eu n-am gasit. Multa rabdare, explicat la nivelul copilului tot ce urmeaza sa faceti si spus de nenumarate ori ca o iubesti mai mult decat orice pe lume. Iar cu mancarea, n-am absolut nicio solutie. Noi suntem in faza de bebe cu mancat extrem de putin si deloc variat. Multi multi pupici pentru tine si micuta Irina. Apropos, niste poze, ceva ![]()
Carla &
mami
Didididi spune:
Babytza

. Sa ai putere sa le duci pe toate.
Adape mine ma distrezi tare cu povestirile tale. Pentru tine cred ca este obositor, dar ai darul de a prezenta intotdeauna partea buna a oricarui lucru, oricat de greu sau stresant este. Eu inca astept sa scrii cartea aia de care vb anul trecut
.
Pup si Crinul care vad ca deja stie sa manance singur.
Denisa tu tineai ascuns baiatul? Ma unimeste cate stie sa zica. Cred ca al meu e codasul boboceilor, cu 5 cuvinte zise; dar cred ca stie sa dirijeze totul din aratator si de aia nu se mai chinuie sa si vb.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)