Bobocei de sept-oct 2008 (286)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

TZITZIRI SI ANCA81 multi pupici si mutmulesc frumos de primire

Am uitat sa mentionez ca am fost si cu ea la consiliere psihologica insa ceea ce mi-a spus dr. si am aplicat a dat roade pentru o perioada, acum nu mai reusesc nimic din ceea ce aplicam. INcercasem urmatoarele tratamente:
- cand urla necontrolat, orio lasam in pace pana se potolea sau uneori pana vomita dupa care se linistea singura
- alteori daca eram intr-un magazin si urla si se tavalea pe jos, o luam de acolo , o scoteam afara si ii explicam ca o iubes, o intleg dar ca in acel moment nu pot sa o ajut si ca ne intoarcem in ,agazin cand se linisteste
- cand nu manca o lasam sa se joace cu mancarea si ii mai strecuram cate o lingurita din cand in cand in gura in joaca
- cand nu vroia sa se imbrace o lasam pe ea sa alega cu ce vrea sa mearga afara si asa o pacaleam sa stea cuminte

Buba este ca acum nu mai da roade nimic din toate astea. Eu devin din ce in ce mai nervoasa si nu-mi convine deloc situatia. Ca tip aiurea la ea si nu fac deloc bine.

iar legat de gradi v-am intrebat fiindca as vrea si eu niste opinii legate de gradinite: unde, conditii, pret?

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Nu stiu daca merge inca semnatura noua, insa am actualizat lista cu poze :) daca nu merge da-ti un semn

www.facebook.com/profile.php?id=100000594210337&ref=profile#!/profile.php?id=100000594210337&v=photos&ref=profile" target="_blank">Asa creste Irina

Mergi la inceput

cred ca nu merge semnatura decat daca aveti cont pe facebook. Cine are cont poate sa ma aduge la prietenii iar pentru cine nu are o sa incerc sa postez cateva poze recente si pe webshots :)

www.facebook.com/profile.php?id=100000594210337&ref=profile#!/profile.php?id=100000594210337&v=photos&ref=profile" target="_blank">Asa creste Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Fetelor ce zi este azi? Ma scoateti si pe mine din ignoranta?

Bine ai revenit Clau. Imi pare rau ca ai avut probleme si sper ca toate sunt in trecut. Frumusica foc Irinuca!

Muhh, de ce spui ca daca ai mai face un bebe nu ar mai exista conflicte intre ei? Ce ai face diferit? Daca ai timo si chef, dezvolta putin subiectul ca pe mine tare ma roade si cred ca mai sunt fete interesate.

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

5+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Bine ai revenit Clau. Imi pare rau ca ai avut probleme si sper ca toate sunt in trecut. Frumusica foc Irinuca!

Multumesc frumos si sper sa ramana in trecut, intr-adevar toate problemele mele si pt Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

tuturor sarbatoritilor de astazi!!!! si un maaare ptr Duamna Nocom!

kllemi, sunt bine, daa, sper sa ne tina. pe mine m-s luat gatul de aseara si vad ca fac si febra, sper sa ma pun repede pe picioare si mai ales sa nu ajunga nimic la huni ca innebunesc!

nocom, sanatate multa micutei si Doamne ajuta sa nu-l ia si pe Matei!
cat despre masuta, daa, nu are decat un scaun, om vedea cum facem. inca nu m-am hotarat.

paula, abe, multumim!

clau_geo, bine ai revenit si sanatate multa! noi nu trecem prin etapa prin care treceti voi, ai mei inca papa bine si crizele de urlat s-au rarit semnificativ, pana la niciuna in zilele bune... rabdare si nervi de otel, e tot ce-ti pot spune.
eu deja i-am dat pe huni la cresa, desi inca nu m-am intors la job. noi mergem la cresa de stat, program redus.

alexa, astazi sunt Sf. Constantin si Elena.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

andreutac- inca nu, o sa mergem la dr sapt viitoare. Am vb azi la tel cu cea din cta si ne asteapta. Tre sa-l si vada sa vedem ce progrese a facut - avem o luna de regim fara gluten. Cand avem rezulattele va anuntam, dar oricum din ce ma citit pe net stam foarte rau - adica dintr-o scara de la 1 la 4 (1 - cea mai usoara forma a bolii si 4 cea mai grava ) noi avem 3. Multumesc ca v-ati gandit la noi. Pupici multi pt voi

dididi - Edwin vorbeste foarte bine, repeta orice cuvant posibil si-l zice destul de corect pt varsta lui. Noi nu i-am permis niciodata sa arate cu degetul!!! L-am pus sa vorbeasca. Oricum, nu cred ca se poate spune ca un copil e codas sau nu , depinde de caracterul lui. Iti vine sa crezi ca pana acum 3 zile Edwin nu a alergat niciodata, si nici acum nu stie sa urce 2 scari!! Se dezvolta fiecare in felul lui.
Clau-geo - pupici pt voi Multa rabdare si numai bine. Incearca cat poti tu de mult sa te pastrezi tu calma sa nu-i dai si ei starea ta de nervozitatae.

In week-end ne vin nasii - asa ca party pe la noi zille astea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008
clau_geo, bine ai revenit si sanatate multa! noi nu trecem prin etapa prin care treceti voi, ai mei inca papa bine si crizele de urlat s-au rarit semnificativ, pana la niciuna in zilele bune... rabdare si nervi de otel, e tot ce-ti pot spune.
eu deja i-am dat pe huni la cresa, desi inca nu m-am intors la job. noi mergem la cresa de stat, program redus.

Multumesc furmos Lumi sa dea Domnu sa fim toti sanatosi si sa auzim numai de bine despre fiecare dintre noi.
La ce cresa i-au dat pe cei mici si care sunt conditiile?
Noi am depus dosarul la Primaria sector 5 pentru Cresa sf. Andrei si mi-a venit ancheta sociala acasa sa vada in ce conditii traim, ce salarii avem si daca exista posibilitatea sa o las cu o bona sau sa o duc la o cresa particulara. Mi-au zis ca sunt sanse mici mici sa o primeasca la stat fiindca nu sunt locuri si cele care sunt se cam dau celor fara posibilitati materiale.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g
Clau-geo - pupici pt voi Multa rabdare si numai bine. Incearca cat poti tu de mult sa te pastrezi tu calma sa nu-i dai si ei starea ta de nervozitatae.

Deni si multumesc pt sprijin. Cred ins aca deja am trecut de faza cu transmiterea starii de nervozitate. acum cred ca ne enervam reciproc cred ca o sa ajungem in curand la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Dar buna ziua si de la noi pe ziua de azi!!!

Multumesc din suflet fetelor pentru urari, va doresc asemenea!!! Sunteti de milioane!!

urez si eu LA Multi Ani! tuturor celor sarbatoriti astazi!

LA MULTI ANI ELENA DE iepurila!!! Sa fi sanatoasa si norocoasa!!!

anca Petrecre nu voi avea, sunt singurica acasa de cateva zile si inca pana duminica.. barbate-miu e plecat la un concurs off-road... ce sa-i faci, fiecare cu pasiunile lui.... dar promit sa ma simt bine acasica cu copilasii mei!

Am fost cu daria la dr si se pare ca nu e ceva grav, are DOAR muci, nu e rosie in gat, in nas, in urechi, nimic la plamani... doar MUCI la greu... Eu chiar nu am mai vazut atatia muci la cineva niciodata!! Ii curs non stop, deja nici nu o mai sterg la nasuc ca e rosu tot si o ustura, o las cu ei in gura si pe barba... dar pur si simplu nu mai suporta saraca sa o tot sterg... sper sa scapam de ei pana joi cand plecam la Timisoara...

clau-geo ma bucur ca ai revenit si ca nu ne-ai uitat!!! Chiar sper ca ai depasit toate problemele de sanatate!! Cu problemutele tale cu Irina ti-au cam raspuns fetele, noi nu am trecut prin asa ceva, dar stiu ca numai vorba buna ii face sa renunte la urlat, chiar daca dureaza ceva, persevereaza si veti iesi la liman!!!

Acum s-a trezit matza, dar revin curand!!!!

Mergi la inceput