Proteste cu care putem fi solidare
Raspunsuri - Pagina 5
paulina85 spune:
Eu imi doresc foarte mult sa discutati la subiect.
Deci, cu ce proteste solidarizati?
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alexandra Eu nu inteleg cum unii care la alte topice se dau foarte crestini si foarte ortodocsi, apar in alta parte luand apararea homosexualilor. |
ba eu inteleg foarte bine!!! de toleranta si respect pentru celalat om indiferent cum este, s-a auzit?
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!
paulina85 spune:
Sau, daca nu solidariazati cu nimic, puteti sa ne spuneti ca vi se pare normal sa nu sustineti nimic ci numai sa carcotiti.
Despre homosexuali cred ca mai sunt si alte subiecte la care va puteti exprima simpatia.
cl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui moniboni
Mi-as dori tare mult sa dezvolti aceasta idee. mamica de rockerash si zgatie |
Sincer, si eu as dori. Alexandra, crezi ca se poate? Multumesc frumos!
moniboni spune:
Cred, totusi, ca paulina are dreptate: daca vrem sa discutam despre homosexuali, sa o facem in alta parte.
poate deschide alexandra un subiect nou in care o sa ne explice cum se poate "face bine" un homosexual.
denizel spune:
Moni, Cl, aveti grija ce va doriti...
De cand cu subiectul asta, am vazut ca nick-uri taaare intersante au tot aparut online
.
Alexandra cand primeste cartonas?
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul"
- din jurnalul unei mămici de băietel.
Guestus spune:
| citat din mesajul lui paulina85 cl, pe cine sustii dintre toti oamenii care protesteaza zilele astea? |
nu vezi la ce subiect a aparut si in ce context...pe cine crezi tu ca sustine CL?
cl spune:
| citat din mesajul lui paulina85 cl, pe cine sustii dintre toti oamenii care protesteaza zilele astea? |
ghici?!!!