Proteste cu care putem fi solidare

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
Eu cred ca singurul drept al homosexuzlilor ar trebui sa fie ala de a fi tratati. Problema e ca ei nu recunosc ca ar avea o problema reala de sanatate.
Tot o problema de sanatate au si transexualii, si cred ca e cumplit sa te simti femeie intr-un corp de barbat sau invers. Spre deosebire de ceilalti ei recunosc problema si cauta solutii. Chirurgia a inceput sa faca minuni.

Ai vazut Paulino ce-ai facut? Uite cum ai ii deschis tu cutia Pandorei... :)))

Si apropo de valori, uitam de libertate si toleranta, ca tot mi-a ramas in gat ce-a scris Alexandra.

Denizel, Coreea de Nord nu cred s-o intereseze, n-ar avea cui sa predice valorile familiei, pe-acolo sunt toti casatoriti sau vaduvi, a avut grija statul de asta :(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui paulina85

cl, pe cine sustii dintre toti oamenii care protesteaza zilele astea?

nu vezi la ce subiect a aparut si in ce context...pe cine crezi tu ca sustine CL?

Guestus, !

Paulina, ma tem ca nu inteleg. Ce e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Paulina, tu spui ca nu ai copii si nici nu vrei sa ai, desi sustii familia. Pentru mine familie inseamna un cuplu cu copii. Dar tu ai alta optica si e alegerea si dreptul tau.
Si altii au dreptul sa aleaga cum vor sa-si traiasca viata

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

eh, Anca, ar mai fi ceva tari pe placul Paulinei, da' ma abtin sa le numesc.

Sper ca ati fost solidari cu mine si ati reclamat postarea Alexandrei, daaa?

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

eh,

Sper ca ati fost solidari cu mine si ati reclamat postarea Alexandrei, daaa?

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

gata, am "parat" si eu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

done

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Atunci bine.

ce e bine ?

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Paulina, tu spui ca nu ai copii si nici nu vrei sa ai, desi sustii familia. Pentru mine familie inseamna un cuplu cu copii. Dar tu ai alta optica si e alegerea si dreptul tau.
Si altii au dreptul sa aleaga cum vor sa-si traiasca viata

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Nici la razboi nu am fost si ii sustin si pe veterani si pe pensionari.
Solidaritatea nu se face obligatoriu pe baza experientei traite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

scuzati de off topic, cred ca n-am vazut subiect cu atatea stelute aliniate pe verticala. un nou mod de notare!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Paulina, cum iti explici tu ca o gasca de extremisti se gaseste sa apere "valorile familiei" exact in ziua in care se aduna minoritatile sexuale?? Cauta scandal cu luminarea si se vede treaba ca n-am invatat nimic din nenorocirile celui de-al doilea razboi mondial daca stam sa aplaudam niste neo-legionari care latra asa de frumos in apararea familiei, religiei bla, bla, dar sint gata sa-i omoare cu pietre pe cei care nu folosesc aceleasi pozitii noaptea in pat!

Natasa, eu vorbeam despre marsul familiei. Mie mi se pare foarte important sa fim solidari in vremurile astea si cu cat suntem mai multi cu atat mai bine.
Ieri am fost la protestele de la Victoriei si am vazut acolo cum plangeau batranii, era un grup de doamne in varsta foarte frumos imbracate cu care am intrat in vorba si mi-au spus ca ele au muncit 30 de ani in comunism si nu au avut posibilitatea sa aleaga ce fac cu banii, dupa aia au lucrat 15 ani in democratia asta originala cu multe greve si copiii lor si-au facut casele cu banii perintilor ca alti bani nu erau. Si acum cand credeau ca s-au linistit s-au trezit ca raman fara bani.
Mie de asta imi pasa, nu de homosexuali.
Dar daca ai deschis subiectul despre homosexuali recunosc ca este un domeniu la care nu ma prea pricep insa nu cred ca pozitia in pat e problema. Eu ma uit la mama si ma gandesc: deci mama mea nu mai este dar in locul ei este un alt barbat.
Acum serios, ti-ai lasa copilul sa fie crescut de doi barbati?

Marsul familiei, asta de-l sustii tu este organizat de Noua Dreapta, niste extremisti dementi pe care nu stiu de ce-i tolereaza legea. Aia nu apara nicio valoare, sint niste legionari de tip nou care dau aiurea din gura cu lozinci gen Vadim Tudor (tarisoara noastra, limba romana, ortodoxismul, familia, cine nu-i cu noi la zid cu el). Fie vorba intre noi, astia nu te-ar lasa sa nu faci copii, tu roman verde care aperi valorile familiei...
Si acum, serios iti raspund la intrebare, copilul poate sa fie crescut si de doua femei si de doi barbati, crescutul e altceva decit sexul. Eu cunosc cupluri de homosexuali (femei si barbati) si sa stii ca traiesc la fel ca noi, muncesc, dorm, gatesc, cresc copii si de multe ori o fac cu mai multa dragoste decit asa zisele cupluri normale. Oamenii sint oameni sau lepre indiferent de orientarea sexuala. Si mai lsati sabloanele prezentate de televiziuni, homosexualii nu umbla cu pene pe ei pe strada, poti sa fii sigura ca ai unii in jur si habar nu ai ca sint asa.

Mergi la inceput