Proteste cu care putem fi solidare

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui paulina85

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Citat:

Nu mi se pare ca marsul pro-familia ar fi o mizerie, dar ma rog, fiecare vede lucrurile prin propria experienta.
Basescu de exemplu sigur nu pune mare pret pe familie, ambele fiice traind in concubinaj bine merci.

Un cretin In loc sa le duca in suturi la altar, sa fie si ele in rand cu lumea, le lasa de capul lor la doar 30 si ceva de anisori

Bravo pentru injuratura!
Deci sa-ti explic.
Cand ai un copil, sau mai multi, care urmeaza cai excentrice si tu il incurajezi inseamna ca solidarizezi cu acele cai. In cazul lui Basescu, pe care imi scapa de ce l-ai facut cretin, cred ca e clar ca nu pune pret pe familie.

Chiar asa o fi?

Citat:
Parintii le ofera copiilor ceea ce cred ei ca este mai bun si mai frumos in viata. Ii cresc si ii invata sa urmeze valori in care cred pentru ca experienta si dragostea parinteasca sunt pentru un parinte de nepretuit si un copil are nevoie sa creada in valori.

Un parinte care respecta dreptul copiilor (30+) de a-si trai viata dupa bunul plac e in general un parinte ale carui valori sunt urmatoarele: dragostea, increderea, respectul, intelepciunea, sacrificiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulina85 spune:

Mie mi se pare ca un Sef de Stat ar trebui sa respecte valorile neamului pe care il conduce.
Mie mi se pare ca relatia lui Basescu cu fetele lui ar trebui sa fie una privata.
Daca ar fi un om de pe strada, nu m-ar interesa deloc ce face el cu fetele lui.
Dar fiind Sef de Stat toata lumea il vede, inclusiv copiii care inteleg ca se poate sa ajungi din BamBoo in Parlamentul European. Si cand ei nu vor putea sa ajunga pe calea asta, vor acumula frustrari pe care le vor directiona spre parinti. Dar vorbim despre lucruri diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Vorbind despre sefi de stat la modul general, care din valorile enumerate de mine ar fi incompatibile cu functia?

Si tot la modul general, un conducator de stat care pune pret in primul rand pe fericirea copiilor si abia apoi pe imaginea publica are toata admiratia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Dar fiind Sef de Stat toata lumea il vede, inclusiv copiii care inteleg ca se poate sa ajungi din BamBoo in Parlamentul European. Si cand ei nu vor putea sa ajunga pe calea asta, vor acumula frustrari pe care le vor directiona spre parinti. Dar vorbim despre lucruri diferite.

:))

deci, tu mergi la marsul ala de 2 bani fiindca ti-e teama ca o sa te bata copiii cand or sa vada ca din Bamboo ajung in Maxx in loc sa ajunga la Bruxelles.
Asa ca, te pui bine cu aia de la ND, ca stii ca au ciomege.

Nu stiu de ce nu mai esti in Vietnam, dar e clar ca nici Romania nu e de tine. Coreea de Nord ai incercat?

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

Eu nu inteleg cum unii care la alte topice se dau foarte crestini si foarte ortodocsi, apar in alta parte luand apararea homosexualilor.
Eu cred ca singurul drept al homosexuzlilor ar trebui sa fie ala de a fi tratati. Problema e ca ei nu recunosc ca ar avea o problema reala de sanatate.
Tot o problema de sanatate au si transexualii, si cred ca e cumplit sa te simti femeie intr-un corp de barbat sau invers. Spre deosebire de ceilalti ei recunosc problema si cauta solutii. Chirurgia a inceput sa faca minuni.
Pana la urma e problema fiecaruia ce face in dormitor, dar cand iese in strada nu mai e chiar asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexandra

Eu cred ca singurul drept al homosexuzlilor ar trebui sa fie ala de a fi tratati.

Nadajduiesc ca vei primi cartonas pentru ce ai scris mai sus.

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulina85 spune:

Eu nu am copii si nici nu vreau sa am deci nu va avea cine sa ma bata.
anca, valorile enumarate de tine sunt ok. Mai ales sacrificiul. Ne dam seama cate sacrificii a facut Basescu ca sa-si trimita fata din BamBoo direct in Parlamentul European.
Ce legatura are asta cu protestele?
Altfel spus, cu care alte proteste solidarizati, daca asta cu familia nu va place?
Este deschis si un subiect cu veteranii de razboi, nu s-a inghesuit nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

viata privata a cuiva nu ne priveste pe noi. fetele in discutie sunt adulte, e doar problema lor cum isi traiesc viata.

consider ca-i sub demnitatea umana sa marsaluiesti impotriva altor oameni, fie ei gay/galbeni/negrii sau altceva.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexandra

Eu cred ca singurul drept al homosexuzlilor ar trebui sa fie ala de a fi tratati. Problema e ca ei nu recunosc ca ar avea o problema reala de sanatate.

Mi-as dori tare mult sa dezvolti aceasta idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Fain subiect . Dimineata cu el o sa-mi incep ziua . Sper ca maine dimineata sa fie tot prin zona...
Scuze pentru off topic, nu va intrerupeti, va urmaresc cu interes maxim!

Mergi la inceput