Proteste cu care putem fi solidare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui paulina85

Esti sigura ca vorbim despre acelasi lucru? Pentru ca linkul pe care l-ai pus se refera la alt mars.

pai paulino...trebuie sa ne spui ce marsuri sa sprijinim si ce nu.
nu vezi ca au napadit aici aia cu perversiunile. ...prea ai pus un titlul asa larg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

moi=14 ani de concubinaj si sunt de acord cu anca_a daca marsul pentru familie este o contra-manifestatie la gayfest

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

moi=14 ani de concubinaj si sunt de acord cu anca_a daca marsul pentru familie este o contra-manifestatie la gayfest

about Eva

secolul XX la subiectiv

sa intelegem ca nu esti maritata si sprijini marsul familiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Acum sunt, birocratia ne-a ucis concubinajul, ma intreb daca ma calific pentru marsul familiei

about Eva

secolul XX la subiectiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Citat:

Basescu de exemplu sigur nu pune mare pret pe familie, ambele fiice traind in concubinaj bine merci.

ce decadentza, domne, ce decadentza.... ntz, ntz, ntz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alevin spune:

Citat:

Basescu de exemplu sigur nu pune mare pret pe familie, ambele fiice traind in concubinaj bine merci.

Nu trebuie ucise cu pietre? Sau doar el? Am o dilema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Citat:
citat din mesajul lui alevin

Citat:

Nu trebuie ucise cu pietre? Sau doar el? Am o dilema...

Andreea, mama lui 'Tefan

"He who fights and run away, lives to die another day."

Eu zic sa facem un mars pe tema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Paulina, cum iti explici tu ca o gasca de extremisti se gaseste sa apere "valorile familiei" exact in ziua in care se aduna minoritatile sexuale?? Cauta scandal cu luminarea si se vede treaba ca n-am invatat nimic din nenorocirile celui de-al doilea razboi mondial daca stam sa aplaudam niste neo-legionari care latra asa de frumos in apararea familiei, religiei bla, bla, dar sint gata sa-i omoare cu pietre pe cei care nu folosesc aceleasi pozitii noaptea in pat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

[quote]citat din mesajul lui paulina85

Nu mi se pare ca marsul pro-familia ar fi o mizerie, dar ma rog, fiecare vede lucrurile prin propria experienta.

Un cretin In loc sa le duca in suturi la altar, sa fie si ele in rand cu lumea, le lasa de capul lor la doar 30 si ceva de anisori

Bravo pentru injuratura!
Deci sa-ti explic.
Parintii le ofera copiilor ceea ce cred ei ca este mai bun si mai frumos in viata. Ii cresc si ii invata sa urmeze valori in care cred pentru ca experienta si dragostea parinteasca sunt pentru un parinte de nepretuit si un copil are nevoie sa creada in valori.
Cand ai un copil, sau mai multi, care urmeaza cai excentrice si tu il incurajezi inseamna ca solidarizezi cu acele cai. In cazul lui Basescu, pe care imi scapa de ce l-ai facut cretin, cred ca e clar ca nu pune pret pe familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Paulina, cum iti explici tu ca o gasca de extremisti se gaseste sa apere "valorile familiei" exact in ziua in care se aduna minoritatile sexuale?? Cauta scandal cu luminarea si se vede treaba ca n-am invatat nimic din nenorocirile celui de-al doilea razboi mondial daca stam sa aplaudam niste neo-legionari care latra asa de frumos in apararea familiei, religiei bla, bla, dar sint gata sa-i omoare cu pietre pe cei care nu folosesc aceleasi pozitii noaptea in pat!

Natasa, eu vorbeam despre marsul familiei. Mie mi se pare foarte important sa fim solidari in vremurile astea si cu cat suntem mai multi cu atat mai bine.
Ieri am fost la protestele de la Victoriei si am vazut acolo cum plangeau batranii, era un grup de doamne in varsta foarte frumos imbracate cu care am intrat in vorba si mi-au spus ca ele au muncit 30 de ani in comunism si nu au avut posibilitatea sa aleaga ce fac cu banii, dupa aia au lucrat 15 ani in democratia asta originala cu multe greve si copiii lor si-au facut casele cu banii perintilor ca alti bani nu erau. Si acum cand credeau ca s-au linistit s-au trezit ca raman fara bani.
Mie de asta imi pasa, nu de homosexuali.
Dar daca ai deschis subiectul despre homosexuali recunosc ca este un domeniu la care nu ma prea pricep insa nu cred ca pozitia in pat e problema. Eu ma uit la mama si ma gandesc: deci mama mea nu mai este dar in locul ei este un alt barbat.
Acum serios, ti-ai lasa copilul sa fie crescut de doi barbati?

Mergi la inceput